Z piekła rodem II

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 08, 2013 5:54 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Udaje, że go nie ma ;)
Zakopał się głęboko w budce i nawet wąsy nie wystają. Trochę się biedak zestresował :|

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon kwi 08, 2013 9:35 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

OKI pisze:Udaje, że go nie ma ;)
Zakopał się głęboko w budce i nawet wąsy nie wystają. Trochę się biedak zestresował :|

Bliższa inspekcja wykazała kupsko w kuwecie, więc stres w granicach normy ;)

Na dłuższą metę to będzie miał o wiele lepiej, przynajmniej ze słoneczka skorzysta (na ile pogoda dopisze). W tamtym pokoju słońce jest b. krótko wcześnie rano, a i klatka stała dużo dalej od okna.
No i bodźców będzie miał znacznie więcej :twisted:

OKI

Post » Pon kwi 08, 2013 9:54 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

To na pewno :twisted:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pon kwi 08, 2013 9:59 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Myślę, że będzie zadowolony, jak tylko mu foch przejdzie ;)

Już jak wychodziłam z domu, to kocia morda była znacznie bliżej wyjścia z budki niż zaraz po przeprowadzce, jak się wcisnął w najdalszy kąt. I z wyraźnym zainteresowaniem już z tej budki łypał ;)

OKI

Post » Pon kwi 08, 2013 11:51 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

OKI, nie wiedziałam, że masz specjalizację w oswajaniu gadów? :twisted:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pon kwi 08, 2013 12:19 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Jakich gadów? Ciężko u mnie z myśleniem ostatnio :roll:

Dostałam fajnego maila o Kirysa i od godziny popełniłam jedno zdanie odpowiedzi, a przydałoby się coś więcej :? Kompletna pustka w głowie :?

OKI

Post » Pon kwi 08, 2013 12:26 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

OKI pisze:Jakich gadów? Ciężko u mnie z myśleniem ostatnio :roll:

Dostałam fajnego maila o Kirysa i od godziny popełniłam jedno zdanie odpowiedzi, a przydałoby się coś więcej :? Kompletna pustka w głowie :?

Gadziny syczą, a ty ostatnio coś dużo takich dziko dzikich istotek masz w domku :lol:

Spoko, ja miałam koszmary dzisiaj, że siedzę na poczekalni u lekarza, brrr.... Poza tym jutro mam lepszy koszmar - trzy testy, i już przestało być śmiesznie...
I podobna pustka w głowie... Piszę od rana opis dla jednego psa (a mam ich 10 do zrobienia) i mam dwa zdania :ryk:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pon kwi 08, 2013 19:23 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Alix, dzięki za pomoc przy zastrzyku :1luvu:

SirNick już coraz śmielej wygląda z budki. Tzn. mało co, a łba se nie urwie, żeby zobaczyć, co się dzieje w reszcie chałupy ;)
Jest szansa, że faktycznie zamieni się w jakiego wężogada, bo ewidentnie strrrasznie długa szyja mu się zrobiła :mrgreen:

OKI

Post » Pon kwi 08, 2013 19:25 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Ależ proszę, w końcu mogę się zrewanżować :wink:
To się zgadza, SirNick hoduje sobie wężową szyje i oczy na szypułkach :twisted:

alix76

Post » Pon kwi 08, 2013 19:28 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Ja siedziałam tyłem, to nie widziałam (i nie wierzyłam :oops: ), jak meldowałaś, że widzisz Wąsy :lol:
Ale teraz faktycznie przyuważyłam, że wygląda i usiłuje obadać całe mieszkanie nie wychodząc z bezpiecznej budki :mrgreen:
No i tak, żeby nikt (znaczy ja) tego nie zauważył :twisted:
Chyba się szybko z Baśką dogadają :roll:

OKI

Post » Pon kwi 08, 2013 19:55 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Baśka ma kolegę 8) ?

alix76

Post » Pon kwi 08, 2013 20:07 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Na to wygląda :roll:
W dwupaku ich puszczę :twisted: Do rodziny wielodzietnej, co się ma marnować taki potencjał :mrgreen:

OKI

Post » Pon kwi 08, 2013 20:32 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

:ok: ale co najmniej dwoje dzieci poniżej pięciu lat, kotki muszą się zdrowo odżywiać :twisted:

alix76

Post » Pon kwi 08, 2013 20:53 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

I są zabawniejsze :mrgreen:

Ze zdumieniem stwierdzam, że PO schowaniu odkurzacza SirNick zakopał się z powrotem w budce uznając (i słusznie), że dziś już nic ciekawego się nie zdarzy :mrgreen:

OKI

Post » Pon kwi 08, 2013 22:54 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

No to jeszcze meldunek wieczorny (ostatnio było mało, to teraz nadrabiam) :mrgreen:

SirNick postanowił się wygrzebać z budki. Nastroszył, co miał do nastroszenia i się rozgląda.
Ponieważ jest aktualnie na takim etapie odrastania, że i bez stroszenia wygląda, jakby pieron w mietłę czasł, to najeżony wzbudził niesamowite emocje :twisted:
Towarzystwo się od razu ożywiło i ponawia próby włamu do klatki. Poza tymi egzemplarzami, które usiłują zaiwanić z klatki cokolwiek, co da się pazurem złapać :twisted:
Na szczęście nie ma tu Dameski, która nawet wodę z miski z rantem potrafiła ukraść :roll:

Na klatce zaimprowizowałam posłanko, bo się bałam, że se łapy w końcu połamią łażąc po prętach :roll:
Jakoś chętnych brak...
Brzdąc tylko poleżał chwilę, żeby zaznaczyć, że on się niczego nie boi... po czym nawiał pod pierwszym lepszym pretekstem :mrgreen:

Sytuacja jest rozwojowa, aktualnie wszystko poluje na wszystko. Ciekawa nocka się zapowiada :roll:

Nowy antybiotyk u Rzężączki chyba działa, bo się tak zapowietrzyła, że już prawie całkiem nie oddycha :roll:
Biedna jest strasznie, wystraszona potwornie :(

OKI

[poprzednia][następna]