Tytek i reszta ...ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRACA :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 17, 2013 12:38 Re: Tytek Wieczny Gilarz smutaskowoZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

Marcelibu pisze:A ja z prośbą od Jednej Osoby, która Dorocie pomaga. Tak cichutko, bez rozgłosu.
Chodzi o zagłosowanie na ten teledysk: http://www.klipon.pl/filmy_konkursowe_15.html . Można powtarzać proces co 24 godziny.
Z góry wielkie dzięki Wszystkim, którzy poświęcą minutkę - a Dorotę przepraszam za spam.

Na prośbę i w imieniu mojej pani Dyrektor chciałabym wszystkim pięknie podziękować za głosy. Dzięki Wam film dostał trzecie miejsce :D .
Jeszcze raz wielkie dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie lut 17, 2013 12:50 Re: Tytek Wieczny Gilarz smutaskowoZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

Przeczytałam jak to z Kropcią było. Takie maleństwo było... A teraz taka (gr...) Kropa :P .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Nie lut 17, 2013 13:14 Re: Tytek Wieczny Gilarz smutaskowoZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

Witam i ja:)
Dorciu jakby co to tort Nanka czeka i jest rosołek z kołdunkami 8) skusisz się?
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Nie lut 17, 2013 15:49 Re: Tytek Wieczny Gilarz smutaskowoZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

Kotinko ,zapraszam :D

Marcelibu pisze:
Marcelibu pisze:A ja z prośbą od Jednej Osoby, która Dorocie pomaga. Tak cichutko, bez rozgłosu.
Chodzi o zagłosowanie na ten teledysk: http://www.klipon.pl/filmy_konkursowe_15.html . Można powtarzać proces co 24 godziny.
Z góry wielkie dzięki Wszystkim, którzy poświęcą minutkę - a Dorotę przepraszam za spam.

Na prośbę i w imieniu mojej pani Dyrektor chciałabym wszystkim pięknie podziękować za głosy. Dzięki Wam film dostał trzecie miejsce :D .

bardzo się cieszę :kotek:

LimLim pisze:Witam i ja:)
Dorciu jakby co to tort Nanka czeka i jest rosołek z kołdunkami 8) skusisz się?

Limuś ,nie nadaje się dziś do niczego :oops:

chociaż z przyjemnością zjadła bym cos słodkiego zwłaszcza torcik urodzinowy ,ale wczorajszy dzień i noc dały mi nieźle w kość ,teraz to ja sobie odreagowuje :oops:

Obserwuje sikorki które zlitowały się na mnie i przylatują pojeść.
Musiałam jednak wywalić pseudo karmnik zrobiony z wielkiej 5 litrowej butli .
Chyba się go bały . :roll:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie lut 17, 2013 15:54 Re: Tytek Wieczny Gilarz smutaskowoZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

jestem nienormalna to przecież dziś 17 luty :oops: :oops: :oops:
WSZYSTKIM KOTOM NAJLEPSZEGO ,WSPANIAŁYCH DOMKÓW PEŁNYCH MISECZEK WSZYSTKIEGO KOCIASTEGO :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lut 17, 2013 17:29 Re: Tytek Wieczny Gilarz smutaskowoZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

dorcia44 pisze:jestem nienormalna to przecież dziś 17 luty :oops: :oops: :oops:

tja bo niby inni siedzący na dogo i miau są normalni?

ciepło pozdrawiam(y)
z chłopakami

Obrazek

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Nie lut 17, 2013 17:38 Re: Tytek Wieczny Gilarz smutaskowoZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

Dorciu ja też myślałam że 17 był wczoraj :wink: jak to mówią szczęśliwi czasu nie liczą :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Nie lut 17, 2013 17:45 Re: Tytek Wieczny Gilarz smutaskowoZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

3 x pisze:
dorcia44 pisze:jestem nienormalna to przecież dziś 17 luty :oops: :oops: :oops:

tja bo niby inni siedzący na dogo i miau są normalni?

ciepło pozdrawiam(y)
z chłopakami

Obrazek

świetna fotka :1luvu:

no tak wszyscy jesteśmy troszkę inaczej nakręceni :mrgreen:

kaja888 ,dokumenty wróciły ?
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lut 17, 2013 23:15 Re: Tytek Wieczny Gilarz smutaskowoZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

Ja też jestem nienormalna.
Cieszę się jak pomylona z tego, że mój ukochany synalek Żabsko, po raz pierwszy od bardzo dawna, zrobił właśnie w miarę normalną kupę :oops: :twisted: Nie wiem, czy to tylko taki jednorazowy świąteczny prezent (zresztą to przecież one powinny dostać dziś prezenty, nie ja), bardzo chciałabym, żeby mu już tak zostało...

I nie Dorotko, ja nie chcę już żadnych "cudownych facetów". Tego jednego mam na zawsze we wspomnieniach, a na co dzień muszą mi wystarczyć ci, którzy ze mną mieszkają: synunio ukochany Ropuszysty (jak wyżej :twisted: ), Glamurek (oby jak najdłużej, bo to starowina już...), Maciej Kot, Pluń (jedyny na świecie bezmózg, dla którego straciłam głowę), Placuszek (dla niego też straciłam głowę i już go nie oddam, chociaż nawet cholera jasna nie jest czarny, tylko biały w czarne łatki :roll: ) i na upartego jeszcze pierworodny król Julian Szczyl (który - jak powszechnie wiadomo - facetem niby wcale nie jest :twisted: ).

Ja po tych 12 latach nadal nie mam odwagi poprosić mojej przyjaciółki o jakiekolwiek nasze wspólne zdjęcia.
Ewa do dziś ma ich dużo, bo w tamtych czasach często się widywaliśmy i gdzieś bywaliśmy, poza tym ona od zawsze kocha fotografię, parę razy robiła nam jakieś sesje, poza tym całe mnóstwo przypadkowych fotek w większym towarzystwie... Nie chcę, boję się, a poza tym - przecież ja i bez zdjęć pamiętam go tak, jakbyśmy ostatni raz widzieli się wczoraj. Twarz, włosy, uśmiech, dłonie, wszystko. Nie chciałabym nie pamiętać, ale widać ciągle boję się takiej konfrontacji.
Wszystko, co było moje własne i prawie wszystko, co było tam, gdzie wtedy mieszkaliśmy, diabli wzięli. Moi rodzice ukradli mi (i pewnie wyrzucili :( ) co do jednego wszystkie zdjęcia i listy, rodzice K. też nie byli uprzejmi oddać mi czegokolwiek. Został mi tylko mój srebrny kwiatuszkowy pierścionek zaręczynowy, jeden komplet ślicznej, choć już spranej pościeli w magnolie i pluszowy dziobak Alfred, ulubiony pluszak K. z dzieciństwa.
Nie jestem w stanie słuchać jego ulubionej muzyki, nie chciałabym nigdy więcej znaleźć się w naszych wspólnych miejscach w Paryżu (choć raz już tam byłam sama, na początku studiów, wtedy, kiedy jeszcze nie miałam moich futer i kiedy planowałam, że już stamtąd nie wrócę, tylko k%*^% jego mać nawet to mi się nie udało i chyba po dwóch dniach się obudziłam :(), zerwałam kontakt z jego najbliższym przyjacielem... A przecież i tak wszystko pamiętam, takie uniki w niczym nie pomagają.
I też mam świadomość, że nigdy więcej już tak nie będzie, że nic takiego w tym życiu już dla mnie nie ma.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon lut 18, 2013 7:50 Re: Tytek Wieczny Gilarz smutaskowoZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

Nowy tydzień ,wiosna coraz bliżej i choć mówią że zima jeszcze nie odpuszcza głowy do góry i
dalej przed siebie. :ok:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Pon lut 18, 2013 9:04 Re: Tytek Wieczny Gilarz smutaskowoZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

Marcelibu pisze:

Dziewczyny, on wygrał cały konkurs!!! Dzięki naszemu głosowaniu był trzeci. Spośród 3-ki zwycięzców już komisja wybierała lidera. I wybrała właśnie ten film.
Moja pani Dyrektor jeszcze raz prosiła bardzo gorąco podziękować!!!!

Marcelibu

Post » Pon lut 18, 2013 9:12 Re: Tytek Wieczny Gilarz smutaskowoZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

Witam w nowym tygodniu i :ok: aby był udany.

Kasiu ,nic dwa razy się nie zdarza ,niestety lub stety :cry: pozostaje nam nauczyć się z tym żyć a co najważniejsze nauczyć się cieszyć z tego co mamy.
Więc cieszę się z tych moich śmierdzieli co nie dają mi spać ,cieszę się że zdążyłam się odsunąć przed Tytkową maseczką z nosa :twisted:
że Poncia rzygła sobie na regale między jedną ,a drugą część zestawu :twisted: jak to umyć :evil:
że pierworodny to fajny facet ,czym mniej bywa w domu tym więcej się interesuje co u mnie ,a jak wpada to rozdaje mi tulaski i buziaki :wink:

nie udało mi się zapisać do lekarza i z tego się nie cieszę ,będę musiała wystać sobie numerek..do lekarza :twisted:

a i cieszę się bo zajrzałam w paszczę Niebieściuchy ,a tam tego czegoś na ozorku już nie ma 8O zniknęło :roll: aż mi się wierzyć nie chce ,więc do weta i tak się wybierzemy.

Marcelibu to wielka radość :dance: :dance2:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lut 18, 2013 10:35 Re: Tytek Wieczny Gilarz smutaskowoZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

A ja Wam zazdroszczę że trafiłyście na takie wyjątkowe egzemplarze.
Mnie się trafił pancernik z inteligencją ameby i empatią pierwotniaka. :cry:
Obrazek

Kara.

Od: Pon lis 20, 2006 12:41

Post » Pon lut 18, 2013 10:53 Re: Tytek Wieczny Gilarz smutaskowoZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

Kara. pisze:A ja Wam zazdroszczę że trafiłyście na takie wyjątkowe egzemplarze.
Mnie się trafił pancernik z inteligencją ameby i empatią pierwotniaka. :cry:

współczuje, pewnie trudno się żyje z takim człowiekiem :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lut 18, 2013 11:06 Re: Tytek Wieczny Gilarz smutaskowoZAGINĘŁA YOKO I NIE WRAC

Trudno to nazwać życiem. :roll: Miał tylko jedną zaletę- więcej go nie było niż był. :evil: Chociaż i to wystarczyło.
Teoretycznie się go pozbyłam dwa lata temu. Wyłącznie teoretycznie, bo pod pretekstem kontaktów z córką, nadal stara się uprzykrzyć mi życie :cry:

Ale przynajmniej częściowo wyrwałam chwasta :ryk:
Obrazek

Kara.

Od: Pon lis 20, 2006 12:41

[poprzednia][następna]