mar_tika pisze:LadyStardust pisze:mar_tika pisze:LadyStardust pisze:Ja jestem za. Od razu za woliere czy na boks?
Bronek jest po kastracji,zaszczepiony i odrobaczony(nie wiem ale być może na test na bialaczkę).Więc ma full wypas.Jutro zbaczymy w jakim jest stanie.W czwartek było ok choć troszkę z oczka mu woda leciała.Bronek to taka wielka dupa która daje się lać wszystkim kotom na kociarni.Taka kocia fujara![]()
Następny Bono haha Od nikogo nie oberwie, bo agresorów chyba nie ma na wolierze. Nie licząc dziwnych kropel krwi, które już wszyscy zauważyli :/ Wrzuć jakiś jego opis proszę na album i zdjęcia jeśli ma
Te krople krwi,hmmmm to przypuszczam że którys z naszych podopiecznych dość intensywnie kicha,ale warto zaobserwować tak na zapas.Jak byłam w piatek to panowała istna sielanka![]()
W sprawie Bronka pójdziemy jeszcze jutro do p.Doktor i zobaczymy co powie,
Aha Dagmarro na sapcer z Mishą możesz włożyć szpilki,jutro idę z Lucasem na fotki.Dowiedziałam się teraz że Justyna mnie umówiła na zdjęcia.Jutro na BO będzie jego opiekun więc trzeba wykorzystać okazję.
Ah to spoko, bo już się bałam, że nie będę mieć odpowiednich butów do mojej różowej kopertówki