Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iwona11 pisze:Marta, a ten eukaliptus to gdzie można nabyć? A on też czyści czy tylko ładnie pachnie?
The Szops pisze:Jasne, wyślę.
Iwonko jest virkon, stoi w kubku na półce, trzeba tylko rozrobic. Ja mam tez rozrobiony virkon w domu to odwiozę. Tylko z tym też trzeba ostrożnie, wczoraj przytrułam się oparami![]()
Ponawiam propozycję używania do podłogi olejku eukaliptusowego. To naprawdę działa i nie jest szkodliwe nawet jak zwierzaki to zliżą z łapek. Teraz mało wietrzymy i te opary chemikaliów są bardzo duszące.
Iwona11 pisze:To przywieź ten eliksir, spróbujemyJeżeli chodzi o zapach, to kotkom pewnie bardziej by odpowiadał jakiś napar z kocimiętki, mycie podłogi stałoby się atrakcją dnia
Już widzę, jakby się tarzały, od razu byłoby polerowanie
Filomen pisze:The Szops pisze:Jasne, wyślę.
Iwonko jest virkon, stoi w kubku na półce, trzeba tylko rozrobic. Ja mam tez rozrobiony virkon w domu to odwiozę. Tylko z tym też trzeba ostrożnie, wczoraj przytrułam się oparami![]()
Ponawiam propozycję używania do podłogi olejku eukaliptusowego. To naprawdę działa i nie jest szkodliwe nawet jak zwierzaki to zliżą z łapek. Teraz mało wietrzymy i te opary chemikaliów są bardzo duszące.
vircon mozna na litr wody płaską łyżeczkę od herbaty, zeby był lekko różowy płyn, Ja mam w domu proszek jak brakuje to przywioze. Dobry pomysł z tym olejkiem ale do podlogi. Do wnetrza boksów raczej virkon. chlor nawet w małych stezeniach jest toksyczny dla zwierzat
Filomen pisze:czy macie jakies zdjecia z dnia kota z 2011 roku potrzebuję na cito !!!! to bardzo ważne
Dorota Wojciechowska pisze:Filomen pisze:czy macie jakies zdjecia z dnia kota z 2011 roku potrzebuję na cito !!!! to bardzo ważne
zdjecia powinien miec Calek i Wiesiu i Gosia Kropeczkowa
Filomen pisze:Dorota Wojciechowska pisze:Filomen pisze:czy macie jakies zdjecia z dnia kota z 2011 roku potrzebuję na cito !!!! to bardzo ważne
zdjecia powinien miec Calek i Wiesiu i Gosia Kropeczkowa
poprawiam sprawozdania za 2010, 2011 i 2012 - juz znalazłam na watkach archiwalnych na miau - jak załatwię to co załatwiam to sie upiję, Gosiakot razem ze mną i swoją Mamą. juz osiwialam i mam rzygi na oczach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 369 gości