Justa&Zwierzaki pisze:To moje uciekają odemnie jak jem wodzionke a duuuuża ilością czosnku , uwielbiam
A jak się ją przyrządza? Uwielbiam czosnek

Za fruwajace koty

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:To moje uciekają odemnie jak jem wodzionke a duuuuża ilością czosnku , uwielbiam
AgaS1987 pisze:Podczytuje Was od prawie dwoch miesiecy. Zaznacze ze przeczytalam caly wątek.
Bardzo kibicuje Noemi.
Przypomina mi moją Kotke Ramzeske [*]. I dlatego mam do Niej ogromna slabosc.
Jednak Noemi zyje tylko dzieki Pani Justynie, która bardzo podziwiam.
Co tu duzo mowic. Oprocz milosci musi miec pieniazki na pomoc zwierzetom. Bez nich nic nie zdziala.
Wiec moze bysmy sie zlozyli po kilka zlotych dla podopieczznych Justyny?
Ja w tym miesiacu nie mam duzzo:( dopiero poczatek a juz wydatki mamy za wydatkami.
Ale przeleje choc kilka groszy(prosze o nr konta na pw).
Jesli kazdy da nawet te 5 zl to moze uzbierac sie chociaz na paczke pampersow albo i nakarme (ktora jest brana a kreske).
Co WY na to?
Dacie w tym miesiacu piątaka na zwierzaczki Justynki?
Ja dam na pewno! I wierze, że nie zostaniecie obojetni!![]()
![]()
meg80 pisze:AgaS1987 pisze:Podczytuje Was od prawie dwoch miesiecy. Zaznacze ze przeczytalam caly wątek.
Bardzo kibicuje Noemi.
Przypomina mi moją Kotke Ramzeske [*]. I dlatego mam do Niej ogromna slabosc.
Jednak Noemi zyje tylko dzieki Pani Justynie, która bardzo podziwiam.
Co tu duzo mowic. Oprocz milosci musi miec pieniazki na pomoc zwierzetom. Bez nich nic nie zdziala.
Wiec moze bysmy sie zlozyli po kilka zlotych dla podopieczznych Justyny?
Ja w tym miesiacu nie mam duzzo:( dopiero poczatek a juz wydatki mamy za wydatkami.
Ale przeleje choc kilka groszy(prosze o nr konta na pw).
Jesli kazdy da nawet te 5 zl to moze uzbierac sie chociaz na paczke pampersow albo i nakarme (ktora jest brana a kreske).
Co WY na to?
Dacie w tym miesiacu piątaka na zwierzaczki Justynki?
Ja dam na pewno! I wierze, że nie zostaniecie obojetni!![]()
![]()
A może by zrobić wydarzenie na FB? Ostatnio widziałam kilka dla poszkodowanych kociaków i takie sumy się tam zbierały, że głowa mała... Co mnie oczywiście bardzo cieszy
Kociara82 pisze:meg, zrob, udostepnij, podeslij mi na pw chociaz albo cos, to ja to potem posle dalej...
AgaS1987 pisze:Ja tez udostepnie. Niestety brak czasu u mnie zeby zrobic to wydarzenie i je monitorowac:(.
Ale bede udostepniala
A dziś pokazalam zdjecia Noemi- mojej kolezance ktora tez ją troszke wspomogla
Bardzo spodobala sie koteczka![]()
![]()
AgaS1987 pisze:Hmm, moge na necie poszukac bo nawet wujek google wyszukuje ich troszke i skopiuje i Ci wysle. Co Ty na to? Chyba ze poczekamy na Justynke i Ona cosik wysle
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 83 gości