Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotkins pisze:Od jutra wypuszczam to całe towarzystwo do ogrodu , niech zazna życia.
rastanja pisze:Eeee... nie traktujmy wszystkiego Bóg wie jak personalnie. Po prostu każda ma swoje zdanie i ma prawo o tym tutaj pisać. Nie widzę, żeby ktoś komuś urywał tu głowęDyskusja i tyle. Kotkinsie, ja nie napisałam, że karmienie whiskasem jest zdrowe, i że je popieram, ale znajoma naprawdę nim karmi wychodzącego kocura i on ma już 13 lat... i to żadna opowiastka (jak to ujęłaś szwagier kogoś tam itepe) tylko przykład z mojego podwórka, więc nie spłycaj tak wypowiedzi innych, bo to nie żadne zawody, kto komu bardziej przytknie. Ja karmię TOtW, ale przecież to nie gwarantuje tego, że moje koty będą żyły dłużej niż ten wspomniany kocur, jadący całe życie na whiskasie - jak to w życiu, ludzkim i kocim, rosyjska ruletka
No, ale oczywiście wszystkim naszym wychuchanym futrom życzę sędziwego wieku!
P.S. Może Amka nie ma "persa" w papierach (w ogóle nie ma papierów), ale to naprawdę nie jej wina, że jakiś pseuduch bawił się w rozmnażalnię. Łapy precz od Ameczki!Nie widzę sensu, by za każdym razem Kotkins miał pisać: moje pseudopersy, persopodobne, itepe. I proszę mnie nie bić - takie jest moje zdanie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 626 gości