TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 05, 2012 13:18 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], SZŁAPEK TEŻ GORZEJ :(

Wiesz ciężko jest pisać coby się zrobiło bez konkretów.
Jeśli nie wkradło się żadne nieporozumienie w rozmowy miedzy nimi, to edano bardzo nieładnie postąpiło, skoro faktycznie obiecały zapłatę, to powinny się z tego wywiązać.
edit: doczytałam na wątku Iryska. No jeśli rozmowa i zgoda przy wetce, to sprawa jaśniejsza... Nieładnie tak po kastracji informować. :?
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt paź 05, 2012 13:34 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], SZŁAPEK TEŻ GORZEJ :(

ja wczoraj Justynie mowilam, ze na przyszlosc by uniknac tego typu nieporozumien ja na jej miejscu za przeproszeniem "na gebe" nic bym nie zalatwiala, wszystko na pismie.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt paź 05, 2012 18:59 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], SZŁAPEK TEŻ GORZEJ :(

rudy kociak pisze:
bulba pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Miałam przed chwilką tel w sprawie Dorki ( amstafki która już w DS ) z zapytaniem czy już miała małe a jeśli tak to ile i czy były silne ? A ja pytam pana po co mu takie info to mi powiedział że jest ładna i że warto ją jeszcze pokryć , a ja mu mówie że warunkiem adopcji było sterylka suni to facet mi powiedział że jestem pojebana jak reszta tych ... i tu nie zrozumiałam co bełkotał :evil: :evil: :evil: :evil:

No i dzięki takim ludziom, jak ten pan, będzie wiecznie problem z bezpańskimi, porzuconymi zwierzakami :evil: :(

Co za bezczelny facet,jakbym go spotkała zrobiłabym mu taką awanturę,szczególnie że jestem rozdrazniona po odwiedzeniu auschwitz :evil:

shanti_pryia

Od: Pt cze 29, 2012 20:22

Post » Sob paź 06, 2012 11:01 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], SZŁAPEK TEŻ GORZEJ :(

Noemi - kolejna powypadkowa bieda :(
Justyś jest z nią własnie u weta.
Obrazek
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Sob paź 06, 2012 13:36 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], SZŁAPEK TEŻ GORZEJ :(

Łooo kurcze :?
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Sob paź 06, 2012 18:04 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], SZŁAPEK TEŻ GORZEJ :(

Za 3 godziny będzie równo tydzień jak odszedł Eustachy :cry: :cry: :cry: Bardzo mi go brakuje, ale on żyje , on wrócił lecz w innym futerku , w futerku Noemi która miała być dziś uśpiona bo jest po wypadku , nie kontroluje czynności fizjologicznych i ma spory problem z tylnymi łapkami , zamiast chodzić skacze jak królik , poza tym ma straszna biegunkę, jest mocno odparzona i wychudzona , na szczęście je . dostała dzis kilka zastrzyków , podaje jej tez nifuroksazyd i kroplówkę , smarowana jest maścią pośladkową , mam nadzieje że przeżyje , bo widać że walczy ...
Jest kąpana co kilkadziesiąt minut, idą ogromne ilości ręczników papierowych i pampersów , podkładów bardzo Was proszę o pomoc , Noemi chce żyć ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob paź 06, 2012 18:11 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], SZŁAPEK TEŻ GORZEJ :(

Watek Noemi , bardzo Was proszę zaglądajcie i podnoście jej watek
viewtopic.php?f=1&t=146815&p=9279689#p9279689
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob paź 06, 2012 18:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], NOEMI PO WYPADKU :(:(:

Noemi, trzymam :ok: :ok: :ok:

Justyś... jesteś moim Mistrzem... :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Sob paź 06, 2012 18:25 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], NOEMI PO WYPADKU :(:(:

Lara znów dziś wpadła w panikę :( A dokładnie to było tak ze miała przyjść ja wyprowadzić Santi_Pryia i tak na kilka minut przed założyłam jej szelki ( bo Shanta woli ją na szelkach ) no i Lara sobie wąchała pod drzwiami bo chyba wyczuła Shate , ale jak Shanta zapukała do dzwi to Lara wpadła w taka panike ze wylała wodę w misce :( Potem poszły na spacer ale na nim wytarzała się w ludzkim gównie i musiałam ja kapać a to dla Lary był ogromny stres i to nie była klasyczna kąpiel lecz tylko mycie bo do wanny nie ma szans jej wsadzić bo sie bardzo boi :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob paź 06, 2012 18:25 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], NOEMI PO WYPADKU :(:(:

Nowa_Sztno pisze:Noemi, trzymam :ok: :ok: :ok:

Justyś... jesteś moim Mistrzem... :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:oops: :oops: :oops:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob paź 06, 2012 18:55 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], NOEMI PO WYPADKU :(:(:

Larusiu.... w czym Ty się kochanie tarzasz :roll:

Trzymam :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Sob paź 06, 2012 19:14 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], NOEMI PO WYPADKU :(:(:

Caragh pisze:Larusiu.... w czym Ty się kochanie tarzasz :roll:

:| mnie to raczej zastanowiło, co to LUDZKIE tam robiło? Ktoś nie zdążył do domu??? :lol:

Może to nie będzie pocieszające, ale powiem, że też przeżyłam kąpiel psa po wytarzaniu w takim ludzkim. Ale to nic w porównaniu z tym, jak musiałam go kąpać po tym, jak się wytarzał we wnętrznościach i łuskach ryby.... bleeeeeee....
Mimo kilku kąpieli i płukankach w wodzie z octem, śmierdział przez tydzień.
Ale też nigdy wcześniej ani nigdy później nie miał takiego uśmiechu na pysku, jak właśnie po tej rybce :roll:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Sob paź 06, 2012 19:18 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], NOEMI PO WYPADKU :(:(:

Za Noemi :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob paź 06, 2012 20:11 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], NOEMI PO WYPADKU :(:(:

jakby ktos przyuwazyl, ze to czyjs pies nas...l, to by zaraz awantura byla, ze trzeba sprzatac po psie. Ale po sobie to juz ludzie nie sprzataja :roll:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie paź 07, 2012 11:30 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], NOEMI PO WYPADKU :(:(:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]