[WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :(

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto cze 05, 2012 22:16 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Mam :)
Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek
Na tych pierwszy trzech ma minę: Nic nie szkodzi, ważne, że przytulają! :lol:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto cze 05, 2012 22:48 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Poczekaj, jak się "odje" i zrobi silniejsza to się oczy poprawią.
Fiona tak miała.Amelka niestety nie.Ale ona jest niedrożna ,więc trudno oczekiwać cudów.

Uodparnianie nie zaszkodzi.
Ja bym myła i obserwowała.Ona taki nie do końca pers, super-płaska jak teos czy Fio to nie jest!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto cze 05, 2012 22:55 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Ona ma właśnie taki pyszczek, jak mój Tatoolek :D Tylko oczy inne :D
Obrazek

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto cze 05, 2012 23:25 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Kuźwa,... kicham od patrzenia na zdjęcie.... :?

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Śro cze 06, 2012 10:11 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Po wypraniu od razu wypięknieje :D
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Śro cze 06, 2012 15:31 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Neigh pisze: DO - ZO - BA - CZE -NIA mniam mniam mniam ( kto wie skąd to:-) )?

No jak to kto? Telesfor :)
Kocia w ręczniku wygląda słodko - pysio ma fajny. dobrze widzę, że futerko odrosło już nieco?
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro cze 06, 2012 17:25 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

shira3 pisze:
Neigh pisze: DO - ZO - BA - CZE -NIA mniam mniam mniam ( kto wie skąd to:-) )?

No jak to kto? Telesfor :)
Kocia w ręczniku wygląda słodko - pysio ma fajny. dobrze widzę, że futerko odrosło już nieco?

TAAA. Od tamtej pory niezmiennie KOCHAM smoki. Teodor ma na imię Teodor bo był mniejszy........nie wiem prawdzie od kogo, ale jak przyjechał, to BYŁ mniejszy:-).

Ja wiem, ze mnie mało kto rozumie, ale cóż........
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro cze 06, 2012 17:35 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

A wiesz, że mój kot też miał się nazywać Teodor? Albo Pankracy. Cóż, kiedy trafił mi się Rudi i nic innego mu nie pasowało :wink:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro cze 06, 2012 17:38 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

shira3 pisze:A wiesz, że mój kot też miał się nazywać Teodor? Albo Pankracy. Cóż, kiedy trafił mi się Rudi i nic innego mu nie pasowało :wink:

Bo Teodor się dobrze kojarzy. Telesfor też - ale Teoś nie był Telesforem - bo był nieporadny i za mały.

AlKaida przestała warczeć...........zobaczymy czy całkowicie czy chwilowo. Dziś wieczorem mój stan posiadania kotów wyniesie...........7 8O

Achaś i nie mam wątpliwości, ze mieszkała z psem - poszła się ocierać o Brombę. Naprawdę nie wiem JAKIM cudem to pozbawione instynktu samozachowawczego zwierzę poradziło sobie na ulicy.....

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Śro cze 06, 2012 18:22 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Miała szczęście kobita i tyle...
Niektórzy je po prostu mają.
I jeszcze trafiła do salonu kosmetycznego czy też salonu piękności u ciotki Neigh.
Się dziewucha lansuje :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro cze 06, 2012 19:51 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Neigh,doganiam Cię , dziś znalazłam czery w pudełku pod bramą w pracy, teraz śpią w kartonie ,a ja szukam porad jak karmić taki CÓŚ 8O
Chyba oszaleję...
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54

Post » Śro cze 06, 2012 20:30 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Agnieszka - no i co mam Ci napisać - że wspólczuję? ze koty mialy szczęscie jak cholera......że czasem to już nie wiadomo czy płakac czy się śmiać?

Ze się wykarmić udaje - a satysfakcja jak diabli......a co człowiek przezyje to jego....

OFICJALNIE oglaszam - ja się nie chce z nikim ścigać, być doganiania........ja naprawdę bardzo sobie życzę - żyć długo i szczęśliwie z moim 4! kotami nie mając żadnych wiecej na glowie.....

Łysa ruszyła na podbój psychiatryka. Przeprowadziła się do mojego dziecka młodszego ( czyli tzw. psychiatryka - najtrudniejsze przypadki trafiały do mojej córki - Zaklinaczki ). Łysa psychiatry nie potrzebuje. Jest zachwycona towarzystwem. Wepchła się do łożka, zaanektowała kolanka Młodej i HA będzie głaskać, będzie głaskać.

Kot ma jeżyka na sobie i zaczyna wyglądać jak brudny:-) Kolorek mu się nieco zmienia. Już nie jest biało - różowy.

Obrazek

Neigh

Post » Śro cze 06, 2012 22:56 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

AlKaida kategorycznie stwierdziła
"Do tamtego pokoju nie wracam, tu jest ludz. Zostaje. Moge wyjść do tamtych psów........do durnych kotów też mogę, ale udaję ze ich nie ma. Zwlaszcza tego owłosionego dziwadła, co się ciągle na mnie gapi. Psychol jakiś."

A wiecie, że AlKaida ma nieprawidłowo zbudowany mostek? Zapomnialam o tym napisac. Zauważylam, ze nienaturalnie wystaje jej kość. Zapytałam moje p. wet - i się dowiedziałam, ze ma taki własnie mostek. Ale, ze nie szkodzi, bo kośc wystaje na zewnątrz - nie powoduje to żadnych problemów. I że dostrzega to tylko tacy jak ja, co kota obmacują nie wiedziec czemu.

W sobotę ostatnia kąpiel.......w ciązy kota nie jest. Przynajmniej jak na moje oko. Także szczepimy i spokojnie umawiamy się na sterylke. Moja p. wet skontaktuje się z tamtym wetem. uznałam, ze nie będe robić za przekaźnik, niech się lepiej sama dowie u źródła co się nie podobało......

W piatek jadę szczepić moje zwierza to się dopytam jak i co.

Obrazek

Neigh

Post » Czw cze 07, 2012 6:44 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Ło matko, kości kotu obmacywać... :roll: to już naprawdę zboczenie...
Nie zostawi tak tego kociszcza na chwilę w spokoju...?
Niech se żyje.
No kużden jeden mógłby w takim dziwnym domu troszki zgłupieć.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw cze 07, 2012 9:02 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

viewtopic.php?f=1&t=142657

W ankiecie do krakvetu można zagłosować na Koci Świat :D

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

[poprzednia][następna]