Mam Ds dla kocura, lat ok.10 na Urinary ! str.94

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 21, 2012 13:34 Re: DT Smarti 9 - pomocy !! nieciekawa sytuacja ....

smarti pisze:Jola ale jeszcze muszę dostać sygnał że pijesz to wtedy inspekcja gotowa-nawet kilkuosobowa -możliwe że z psychoterapeutką :lol:

Iwonko, serdecznie Cię zapraszam. Nie poznasz swojej Kluchy, a Titosia Bambaryły to już na pewno.
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Wto sie 21, 2012 16:33 Re: DT Smarti 9 - pomocy !! nieciekawa sytuacja ....

Smarti a propos Twojego niedawnego postu ;) Nie, nie, nie!

To ja bardzo dziękuję Tobie i TŻ-etowi za oddaną i nieocenioną opiekę nad Figą przez tyle miesięcy! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :kotek: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :piwa: :kotek: :1luvu: :1luvu: I w ogóle! :mrgreen:

A poza tym zapraszam wszystkich do oglądania PostPaluchów z DT Smarti. Jeszcze nie na pierwszej stronie, ale świeże foty można paczać już tu: viewtopic.php?f=13&t=133177&start=390

A gdy mieliłam zdjęcia, przypomniała mi się zabawa z dzieciństwa... Znajdź różnicę 8)

Obrazek Obrazek

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Śro sie 22, 2012 10:08 Re: DT Smarti 9 - pomocy !! nieciekawa sytuacja ....

...o nie,nie,nie,nie,nie!

to ja dziękuję Alareipan i Jej TŻ-towi przede wszystkim za trud włożony w wizyte PAPA (przedurlopowo-przedadopcyjną),
za zrobienie przepieknych zdjęć i za odwalenie najczarniejszej roboty w postaci wstawienia ich na wąt :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

pozwolę sobie skorzystać i uaktualnić za ich pomocą 1-szą stronę do której wciąż tak trudno mi zaglądać... :roll:

alareipan pisze:Nie mam czasu przysiąść na kilka godzin, by wszystko co mam przemielić, więc w ramach przygotowań do porządków na 1. stronie, zacznę sobie powoli wrzucać tu foty z mojej przedurlopowej wizyty w DT Smarti. Przy okazji można już sobie pooglądać jakie śliczne PostPaluszki mamy :lol:

TEQUILA
ObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

FIGA
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

KROWA
Obrazek

TOSIA
ObrazekObrazekObrazek

PSOTKA....................RUDZIK
Obrazek....Obrazek

RUDZIK I PSOTKA
Obrazek

PUSZEK OLAF
Obrazek

MORO
ObrazekObrazekObrazek

(NIE)TANI ARMANI
ObrazekObrazek

BLANKET CZYLI KOCU
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

DZIADU MORDECHAJ
ObrazekObrazekObrazekObrazek

PRZYLEPA

BOGDAN
ObrazekObrazekObrazek

SHILA

CYGAN
ObrazekObrazek

O! Krowa się też tu przyplątała, ale ona zaraz idzie do Domu z Figą, więc niech sobie już tu posiedzi ;)

a tu : -dla przypomnienia-jak wyglądały te kotki w dniu przyjazdu do nas :roll:
viewtopic.php?f=1&t=137918&start=1305 8O 8O 8O 8O 8O
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt sie 24, 2012 13:04 Re: DT Smarti 9 - ..jak wypiękniały Paluszki :) foty !

no więc pilna wizyta u "kota żyjącego własnym życiem" odbyła się :D

stracha miałam niezłego i gdyby nie "wsparcie" to wątpię abym się odważyła tam pójść.

Budynek wygląda już zupełnie inaczej niż wtedy kiedy kota oddawałam-ma domofon i nie tak łatwo do niego się dostać.
Pani podałą mi nawet kod, dzięki któremu mogę zawsze , bez uprzedzenia wejść do domu.

Kot wygląda przepięknie, o wiele piekniej niż wyglądał wtedy kiedy ode mnie wyszedł 8O
Leciutko utył, pysio mu bardzo wypiękniał-wygląda po prostu zdrowo .
Footerko mu lśni jak mojemu Charliemu, a jak wiadomo , mojemu Charliemu lśni najpiękniej na świecie :mrgreen: - a wszystko dzięki tuńczykowi w oleju roślinnym, zaleconym przez wetkę, którego to tuńczyka kicio uwielbia :kotek: :D
Jestem spokojna że Duża kocha go najbardziej na świecie, robi dla niego wszystko co najlepsze a dzięki "prezentowi od sponsorów",nawet w razie trudniejszej syt fin. Dużej kotek jezt zabezpieczony na co najmniej najbliższe pół roku !!

następna wizyta z serii wizyt kontrolnych, u Pani co to również "zaniedbuje" kota -tej Pani co to wie o kogo chodzi bo Ona zaniedbuje nawet dwa koty :kotek: :kotek: nastąpi w najmniej spodziewanym momencie :mrgreen:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pt sie 24, 2012 13:13 Re: DT Smarti 9 - ..jak wypiękniały Paluszki :) foty !

kod 5621 :ryk: :ryk: :ryk:
nieustannie zapraszamy :D
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pt sie 24, 2012 14:01 Re: DT Smarti 9 - ..jak wypiękniały Paluszki :) foty !

Samati do tej od dwóch, to bez bejsbola nie da rady, nie? ;)

A teraz z cyklu fotoplastykonu czar - diaporama p.t. "Seryjna Burania"

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I bura fotka gratis, bo jakoś mi bardzo przypadła do gustu :lol:
Obrazek

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pt sie 24, 2012 22:42 Re: DT Smarti 9 - ..jak wypiękniały Paluszki :) foty !

alareipan pisze:Samati do tej od dwóch, to bez bejsbola nie da rady, nie? ;)
dlaczego :?: 8O

A teraz z cyklu fotoplastykonu czar - diaporama p.t. "Seryjna Burania"

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

cudo, cudeńko :1luvu:

I bura fotka gratis, bo jakoś mi bardzo przypadła do gustu :lol:
Obrazek
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pt sie 24, 2012 22:46 Re: DT Smarti 9 - ..jak wypiękniały Paluszki :) foty !

JolaJ pisze:kod 5621 :ryk: :ryk: :ryk:
nieustannie zapraszamy :D

no! w końcu będę wchodziła bez zapowiedzi :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob sie 25, 2012 9:19 Re: DT Smarti 9 - pomocy !! nieciekawa sytuacja ....

smarti pisze:

TEQUILA
ObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

FIGA
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

KROWA
Obrazek

TOSIA
ObrazekObrazekObrazek

PSOTKA....................RUDZIK
Obrazek....Obrazek

RUDZIK I PSOTKA
Obrazek

PUSZEK OLAF
Obrazek

MORO
ObrazekObrazekObrazek

(NIE)TANI ARMANI
ObrazekObrazek

BLANKET CZYLI KOCU

DZIADU MORDECHAJ

PRZYLEPA

BOGDAN
ObrazekObrazekObrazek

SHILA

CYGAN
ObrazekObrazek

O! Krowa się też tu przyplątała, ale ona zaraz idzie do Domu z Figą, więc niech sobie już tu posiedzi ;)

a tu : -dla przypomnienia-jak wyglądały te kotki w dniu przyjazdu do nas :roll:
viewtopic.php?f=1&t=137918&start=1305 8O 8O 8O 8O 8O[/quote]

"tysiące twarzy ,setki miraży , to człowiek tworzy metamorfozy......" : :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Sob sie 25, 2012 11:33 Re: DT Smarti 9 - ..jak wypiękniały Paluszki :) foty !

zmiany są niesamowite!
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Sob sie 25, 2012 19:12 Re: DT Smarti 9 - ..jak wypiękniały Paluszki :) foty !

Obrazek

Kto tak utuczył Buranię?
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Nie sie 26, 2012 10:45 Re: DT Smarti 9 - ..jak wypiękniały Paluszki :) foty !

JolaJ pisze:Obrazek

Kto tak utuczył Buranię?

Ona jest tylko taka puchata 8) :lol:

smarti

Post » Nie sie 26, 2012 11:30 Re: DT Smarti 9 - ..jak wypiękniały Paluszki :) foty !

smarti pisze:Ona jest tylko taka puchata 8) :lol:
tak, tak. wyraźnie widać, że puszysta :ryk:
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Nie sie 26, 2012 12:43 Re: DT Smarti 9 - ..jak wypiękniały Paluszki :) foty !

Obrazek

Miłej niedzieli życzy Oliwka :1luvu:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Nie sie 26, 2012 21:19 Re: DT Smarti 9 - ..jak wypiękniały Paluszki :) foty !

Przepraszam za OT , ale moze komuś się coś przyda...

Nowe bazarki - dla moich małych i dużych wolnozyjących, na jedzenie, beta-glukan, odrobaczacz, leczenie.... zapraszam do pomocy..

viewtopic.php?f=20&t=145517

viewtopic.php?f=20&t=145300
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

[poprzednia][następna]