Wczoraj byłam u bezdomniaków. Niestety karma od mamaGiny już mi się skończyła

Na działkach pojawił się dwa nowe koty.... dorosły bury i czarny młodziak około 5-6 miesięczny. Obydwa bardzo zadbane, hmm...

Bury przypomina mi kocurka ze stada obok, ale nie jestem pewna, czy to on. Tak czy inaczej muszę trochę je pokarmić, żeby nabrały zaufania i sprawdzić ich płeć...
Brat Dzika w ciut, ciut lepszej formie. Nadal wygląda tragicznie, ale wczoraj chociaż przybiegł do jedzenia i trochę sobie podjadł

Sprawa z jego wyjazdem do DT w toku.
Mam już zdjęcia drugiej wysterylizowanej wiejskiej suczki, ale mój komputer oczywiście znowu nie chce czytać karty
Ogromne dziękuję dla Gayko, która wpłaciła 100zł na darłowskie koty

Pozwoliło mi to wyrównać dług 52zł. Zostało więc jeszcze 48zł, za co kupiłam wczoraj Azimycin za 23,87zł dla wypłowiałego kocurka i jego chudziutkiego, zasmarkanego kolegi. Może chociaż trochę im to pomoże, zobaczymy
Tutaj skan:

Będę miała ogromną prośbę do okolicznych kociarzy w pomocy przy montowaniu budek

Niestety część moich styropianowych budek została pokradziona, wyrzucona, nie wiem... ale nie ma ich

Nie starczy mi dla wszystkich kotów, a zapowiadają ciężką zimę

Dlatego będę wdzięczna za każdą budkę, bo nawet nie mam materiałów do ich zrobienia

Gdyby ktoś był chętny, to najpierw proszę o kontakt. Powiem, jak budka ma mniej więcej wyglądać, bo już trochę znam te koty i wiem, które się lubią, które nie i ile liczy stado...