Fundacja KOTIKOWO. Gdańsk. Potrzebujemy pomocy.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 18, 2012 9:36 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiosenna sterylkowa gorączka.

morelowa pisze:
Włożyliśmy kocięta do przywiezionej kociej budki, niestety kocica wyniosła je z powrotem.

Głupia, nieodpowiedzialna matka :( , a karmi przynajmniej? Szkoda, ze sie nie da ich przenieść .. gdzieś..

Próbowaliśmy różnych rzeczy, inny domek, karton, niestety, kotka nie chciała w nim mieszkać.

Dziś miałam telefon, że coś zagryzło kociaki, którymi zresztą matka ostatnio słabo się zajmowała. :(
A jeden już otwierał oczka.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Pt maja 18, 2012 15:01 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiosenna sterylkowa gorączka.

no, nie, nie zgadzam się.. :cry:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Nie maja 20, 2012 20:49 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiosenna sterylkowa gorączka.

morelowa pisze:no, nie, nie zgadzam się.. :cry:

Mi też strasznie było przykro...

A w sobotę dowiedziałam się o 14 kociętach. :(
Obrazek

kotika

Post » Wto maja 22, 2012 1:09 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiosenna sterylkowa gorączka.

Czy są tu fani Bączka ?

Obrazek

A może tej koteczki ?

Obrazek Obrazek
Obrazek

kotika

Post » Wto maja 22, 2012 6:53 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiosenna sterylkowa gorączka.

Fani to są :1luvu: - tylko co Ci po fanach ? :mrgreen: Lepsi byliby sponsorzy albo dawcy domków ..
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro maja 23, 2012 11:42 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiosenna sterylkowa gorączka.

Też jestem fanką Bączusia i Kreci :1luvu:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Śro maja 23, 2012 22:28 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiosenna sterylkowa gorączka.

Napiszę krótko bo komp mi nawalił i boję, że się spali.
Mam dwa małe bobasy w domu. Na stronie FB są ich fotki i opis.
Potrzebuję miejsca taniej na Elbląskiej lub gdzie indziej na sterylkę matki tych maluchów. Moja wetka jest zawalona zabiegami i nie da rady. Dostosuję się żeby ją zawieźć, ale musi to być po 15 i muszę wiedzieć wcześniej.

To tyle i zapraszam na FB :)
"Człowiek jest cywilizowany na tyle , na ile potrafi zrozumieć kota."

Obrazek

Matyliano

Od: Czw sie 23, 2007 8:50

Post » Czw maja 24, 2012 1:39 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiosenna sterylkowa gorączka.

morelowa pisze:Fani to są :1luvu: - tylko co Ci po fanach ? :mrgreen: Lepsi byliby sponsorzy albo dawcy domków ..

Pewnie tak, ale od czegoś trzeba zacząć. :wink:
Obrazek

kotika

Post » Czw maja 24, 2012 1:49 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiosenna sterylkowa gorączka.

Matyliano pisze:Napiszę krótko bo komp mi nawalił i boję, że się spali.
Mam dwa małe bobasy w domu. Na stronie FB są ich fotki i opis.
Potrzebuję miejsca taniej na Elbląskiej lub gdzie indziej na sterylkę matki tych maluchów. Moja wetka jest zawalona zabiegami i nie da rady. Dostosuję się żeby ją zawieźć, ale musi to być po 15 i muszę wiedzieć wcześniej.

To tyle i zapraszam na FB :)

No i zaczęło się. Zewsząd dostaję informacje o kociakach. :(

Prezentuję kociaki Matyliano.

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Obrazek

kotika

Post » Czw maja 24, 2012 6:42 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiosenna sterylkowa gorączka.

Śliczności, kociaki jak malowanie, gratulacje, Matyliano, z powodu powiększenia rodziny :mrgreen: Niech się zdrowo chowają :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Post » Czw maja 24, 2012 9:18 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiosenna sterylkowa gorączka.

Czwórka kociąt ! Żyją w tragicznych warunkach. Zginą bez pomocy !
Dom tymczasowy bardzo potrzebny !
Obrazek

kotika

Post » Pt maja 25, 2012 10:58 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiosenna sterylkowa gorączka.

Moje maleństwa mają grzybicę - Ninka, która okazała się chłopcem ma też koci katar, ale już ją oswoiliśmy, wygląda jak mały kurczak, taki puchaty i ciekawski.
Niestety w tym wieku nie da się ich jeszcze zaszczepić. Sid już też się oswaja - grapie ani nie gryzie jak przedtem, podchodzi i wącha nasze ręce, jeszcze syczy ale to kwestia czasu. Kociaki są cudne tylko Ninka całą noc woła mamę i można zwariować. Wtedy w Firce odzywa się matczyna nuta i zaczyna jej odpowiadać z mojego pokoju - zwariować można ;)

Niestety mam rozwalony komputer więc na bieżąco nie mogę wszystkiego pisać ale w pracy spróbuję zaglądać na forum.

Obrazek

Matyliano

Post » Pt maja 25, 2012 11:06 Re: Fundacja KOTIKOWO. KOCIĘTA- domy tymczasowe potrzebne !

Matyliano, trzymaj się!!!
A może imię Ninka zmień na Ninek, tyż będzie ładnie :mrgreen: .
A co ze sterylką???

Fanszeta

Post » Pt maja 25, 2012 11:18 Re: Fundacja KOTIKOWO. KOCIĘTA- domy tymczasowe potrzebne !

No właśnie chcę złapać ich matkę i ją wysterylizować bo wiem, że na pewno jest już znowu w ciąży. Potrzebuję termin na tanią sterylkę i kolejną klatkę - łapkę bo w tej ciężkiej mieszkają zagrzybione maluchy ...

Obrazek

Matyliano

Post » Sob maja 26, 2012 10:01 Re: Fundacja KOTIKOWO. KOCIĘTA- domy tymczasowe potrzebne !

Dziewczyny, jestem załamana. Jeżyk krzyczy dzień i noc i to tak, że nie da się wytrzymać. Uspokaja się tylko jak go wypuszczam a nie mogę tego zrobić bo ma grzybicę. Moja matka chce wyrzucić mnie z nim z domu a jeśli nic się nie zmieni to jak będę w pracy wywiozą go do schroniska :/ Jestem w tak tragicznej sytuacji że aż mi się płakać chce ...

Obrazek

Matyliano

[poprzednia][następna]