Faktycznie wszyscy super! Promyś dusza towarzystwa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:Cześć!
Czy my jedziemy dziś tylko do Wołomina, czy do Ząbek też?
alareipan pisze:I wiekszość już zaczipowana, zapomoniałaś Marzenia wspomnieć![]()
![]()
alareipan pisze:Ciumol-miłośniczka-mężczyzn lux![]()
![]()
Szalony Kot pisze:W zasadzie odpowiedź dobra![]()
Mała vel Czarnula z Szarańczy, w domu od sierpnia. Pani wrzuciła na DT Smarti na FB
Marzenia11 pisze:alareipan pisze:Ciumol-miłośniczka-mężczyzn lux![]()
![]()
Hm... ja się bardzo martwię o Ciumcię. To 1/3 kota który jeszcze dwa miesiące temu właził mi na kark, aby sobie poleżeć. Teraz wygląda biednie - chuda, skórka i kości. Dla mnie Ciumcia wymaga pilnie domu i człowieka w większości czasu - analizując jej sytuację i kiedy i w jakich okolicznościach podupadła na zdrowiu jestem przekonana o psychicznym podłożu tych chorób. Temu kotu po prostu siadła psychika i brutalnie pisząc- ona nie ma dla kogo żyć.
Gibutkowa pisze:Marzenia11 pisze:alareipan pisze:Ciumol-miłośniczka-mężczyzn lux![]()
![]()
Hm... ja się bardzo martwię o Ciumcię. To 1/3 kota który jeszcze dwa miesiące temu właził mi na kark, aby sobie poleżeć. Teraz wygląda biednie - chuda, skórka i kości. Dla mnie Ciumcia wymaga pilnie domu i człowieka w większości czasu - analizując jej sytuację i kiedy i w jakich okolicznościach podupadła na zdrowiu jestem przekonana o psychicznym podłożu tych chorób. Temu kotu po prostu siadła psychika i brutalnie pisząc- ona nie ma dla kogo żyć.
A co jej jest? Miała testy jakieś robione?
EdytaB_a pisze:Szalony Kot pisze:W zasadzie odpowiedź dobra![]()
Mała vel Czarnula z Szarańczy, w domu od sierpnia. Pani wrzuciła na DT Smarti na FB
wiem bo to moja Koleżanka i za moją sprawa Mała trafiła na Bemowo
Użytkownicy przeglądający ten dział: CharlesWhips, darianna1, Google [Bot], kasiek1510, puszatek, Tundra i 90 gości