Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
horacy 7 pisze:Czy zapytania o maluszka ucichły?On tam biedactwo nadal tkwi.
penelope20 pisze:horacy 7 pisze:Czy zapytania o maluszka ucichły?On tam biedactwo nadal tkwi.
Niestety cisza, dziewczyna z którą smsowałam napisała że rezygnuje bo ktoś w domu jest uczulony, a do pana który chciał białego zdrowego i szybko bo dzieci chcą nie oddzwoniłam, poza tym nikt nowy się nie zgłosił do mnie
CatAngel pisze:penelope20 pisze:horacy 7 pisze:Czy zapytania o maluszka ucichły?On tam biedactwo nadal tkwi.
Niestety cisza, dziewczyna z którą smsowałam napisała że rezygnuje bo ktoś w domu jest uczulony, a do pana który chciał białego zdrowego i szybko bo dzieci chcą nie oddzwoniłam, poza tym nikt nowy się nie zgłosił do mnie
A co z Kasia Z fb ? Bo ona ma jednego kota "ode mnie" na stałe i widziałam że oferowała dt ?
joanna3113 pisze:Co mam napisać, chciałam zawieść kicię do Kielc (Autobusem) dwa dni by mi to zajęło, ale życie za dwa dni. Basia napisała sms-a i jaką otrzymała odpowiedź, osoba która chce "wziąć" kicie nie ma transportera. Mając koty nie ma transportera? nie wiem po prostu nie wiem co mam napisać
joanna3113 pisze:Marzenia jestem tak zla, że oberwało się Meli (co slusznie to słusznie). Chyba Cat napisała że wiarygodna bo ma kota od niej. Już nie wiem, wiarygodna, ale pewnie nie spodziewała się że jest taka wariatka jak ja, która poświęci dwa dni dla ratowania jakiegoś kota. Jestem tak zła.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Jura, niafallaniaf, Nikolayprofs, puszatek i 59 gości