Szczytno 4 - walczymy. Potrzebny CANISERIN/SUROWICA !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 23, 2011 5:12 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Grozi im FIP ! Błagamy...

Nikt tutaj się tego nie spodziewał :cry: :cry: :cry: :cry:
tak błyskawicznie :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Basiu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt wrz 23, 2011 5:14 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Grozi im FIP ! Błagamy...

horacy 7 pisze:Mam smutną wiadomość Twister odszedł .[*]
Żegnaj malutki a tak się cieszyłam ,ze przeżyłeś wtedy pp.Mam nadzieję ,że już Cię nic nie boli. :( :( :(

Basiu, przytulam mocno !
Twisterku [*]
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt wrz 23, 2011 5:17 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Grozi im FIP ! Błagamy...

Basiu...tak mi przykro...
Ten piekny Twisterek :( [*]

Kiedy to się skończy?

Takmi źle, że teraz wyjeżdżam :(
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt wrz 23, 2011 6:57 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Grozi im FIP ! Błagamy...

Tak przykro [*]
:(

kasztanowa7

Od: Czw sty 27, 2011 17:18

Post » Pt wrz 23, 2011 7:02 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Grozi im FIP ! Błagamy...

podczytywałam.. ['] :(
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Pt wrz 23, 2011 7:06 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Grozi im FIP ! Błagamy...

[*][*]
bardzo mi przykro...

Dziewczyny może jeśli na szczepienie za wcześnie to surowicę podać maluchom...wiem,że coś takiego się praktykuje ,tylko nie wiem czy wiek maluchów jest już odpowiedni.
Kurde ...
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pt wrz 23, 2011 7:41 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Grozi im FIP ! Błagamy...

Jej, jaka smutna wiadomość. Twister [']['][']
Rzadko wpadam na miau, ale cały czas podczytuję...

Adam
aburacze

Post » Pt wrz 23, 2011 7:48 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Grozi im FIP ! Błagamy...

becia_73 pisze:[*][*]
bardzo mi przykro...

Dziewczyny może jeśli na szczepienie za wcześnie to surowicę podać maluchom...wiem,że coś takiego się praktykuje ,tylko nie wiem czy wiek maluchów jest już odpowiedni.
Kurde ...

Nie wiem sama co robić.Twister i Mrusia mieli podaną surowicę po 3 dawki zylexisu ,dobrą karmę,miłość i nic to nie dało przy walce z FIP ,bo teaz jestem przekonana ,że u Mrusi to też oprócz pp był jeszcze FIP.U poprzednich kociąt które miały pp przebieg był troszkę inny ,u tych jak stan zaczął się pogarszać to było to piorunujące pogorszenie z minuty na minutę.Ja jestem zrozpaczona ,zmęczona i nie wiem co dalej ,nie wiem jak pomagać tym co zostały w schronisku.Przecież one gdy tam będą nie majążadnych szans,żadnych.To tak boli.Twister od początku wydawał mi się inny coś mi nie grało bo był za smutny na kociaka ,pisałam o tym na wątku lecz na taki finał nie byłam w tym momencie w ogóle przygotowana.Myślałam ,ze to co najgorsze mamy za sobą,okazało się ,że to jednak było przed nami.Tak mi żal i przykro.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt wrz 23, 2011 8:03 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Grozi im FIP ! Błagamy...

Fip nie ma takiego piorunującego przebiegu i z takimi objawami... Przynajmniej ja się z czymś takim nie spotkałam. najgorsze jest to, ze tak naprawdę nie wiadomo co się dzieje i niestety nie ma mozliwości żeby to jakoś probowac określić. Myślę, ze najbliższe prawdy było stwierdzenie wetki o zmutowanych wirusach... bo na pp taką klasyczną też to nie wygląda.
Sama nie mam pomysłu co z tym robić, tzn. w Waszych realiach, bo u siebie to bym wiedziała gdzie co i jak...

Trzymaj się.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt wrz 23, 2011 8:17 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Grozi im FIP ! Błagamy...

Basiu, tak mi przykro.

Magda.T

Od: Pon lip 18, 2011 19:37

Post » Pt wrz 23, 2011 8:23 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Grozi im FIP ! Błagamy...

ja trochę z innej beczki. Może troszkę radośniej będzie...
Jutro o 08:00 rano wyruszamy z Reniferem do Szczytna, moja Koleżanka Ola (jest w FB-ookowek grupie "szczycieńskiej) zdecydowała się oprócz DS dla Szylki dać DT jeszcze jednemu kociakowi, a ja na miejscu będę ją wspomagał. Jagoda daj proszę znać, jeśli będziesz miałą jakieś info, jak sytuacja u Ciebie...
Basieńko, jutro Cię mocno przytulę, buziak duży!

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Pt wrz 23, 2011 8:30 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Grozi im FIP ! Błagamy...

sebow pisze:ja trochę z innej beczki. Może troszkę radośniej będzie...
Jutro o 08:00 rano wyruszamy z Reniferem do Szczytna, moja Koleżanka Ola (jest w FB-ookowek grupie "szczycieńskiej) zdecydowała się oprócz DS dla Szylki dać DT jeszcze jednemu kociakowi, a ja na miejscu będę ją wspomagał. Jagoda daj proszę znać, jeśli będziesz miałą jakieś info, jak sytuacja u Ciebie...

:ok: :ok: :ok:

Magda.T

Od: Pon lip 18, 2011 19:37

Post » Pt wrz 23, 2011 8:57 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Grozi im FIP ! Błagamy...

sebow pisze:ja trochę z innej beczki. Może troszkę radośniej będzie...

no dobra robota :ok: :ok: :ok:

Kasiu- jest taka sugestia,że może mogłabyś wstawić link do FB do pierwszego postu , wtedy osoby zainteresowane łatwiej nas odnajdą... :)
W tej sytuacji potrzeba dt "na gwałt"..
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pt wrz 23, 2011 9:03 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Grozi im FIP ! Błagamy...

Tak bardzo mi przykro z powodu Twisterka[*] :cry:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Pt wrz 23, 2011 9:09 Re: Szczytno 4 - one umrą bez pomocy! Grozi im FIP ! Błagamy...

Bardzo współczję z powodu Twisterka (')
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

[poprzednia][następna]