dt Smarti 6

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 20, 2011 23:14 Re: dt Smarti 6

Marzenia11 pisze:"FILEMON - uszczęśliw kota domem"?

Filemon- uszczęśliw dom kotem!

hmmm.... mysle nad połaczeniem obydwu a i tak będą trudne do przetworzenia :roll:

I jeszcze musi być krótkie ;)
Na Allegro i innych serwisach jest limit do 50 znaków, a ja jeszcze chciałbym żeby w tych 50 znakach było nieodmienione słowo "kot" oraz, jeżeli się da, "Warszawa" - to zwiększa oglądalność.

To "uszczęśliw dom kotem" mi się też podoba :)

Adam
aburacze

Post » Wto wrz 20, 2011 23:18 Re: dt Smarti 6

To ja już się nie odzywam w tej kwestii :wink: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro wrz 21, 2011 6:43 Re: dt Smarti 6

Szalony Kot pisze:No i chłopaki mają pakieciki.

super!!!! :D :piwa: :piwa: :piwa: to teraz :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro wrz 21, 2011 6:56 Re: dt Smarti 6

Z frontu ogłoszeniowego:

DO OGŁOSZEŃ CZEKAJĄ - w kolejności od najpilniejszego kota:

1. Burania - ogłoszę
2. Rysia - mam zdjęcia
3. Funiek - mam zdjęcia

OGŁOSZENIA MAJĄ czyli pilnych adopcji ciąg dalszy

1. Sznycel - aktualne (Adam)
2. Ciumcia - aktualne (Adam)
3. kociaki szarańcza (Zuza, Czarnula) i carlowe (Pysia) - aktualne (Adam)
4. carlowe koteczki białe w plamki - Misia i Carlisia - aktualne (Adam)
5. szarańczowy kocurro bury - Serwal vel Simba - aktualne (Adam)
6. Carla - aktualne ( Adam)
7. Syjameczka - aktualne (Adam)
8. Filemon - aktualne (Szalony Kot)
9. Promyk - aktualne (Szalony Kot)
10. Bonifacy - aktualne (Szalony Kot)

z tego wynika, że się nie wywiązałam... :roll: nadrbię jak przestanę chodzić na wizyty pa... :wink:
ale na swoje usprawiedliwienie dodam, ze promuję Buranię w emailach do kandydatów na domki.

Marzenia11

Post » Śro wrz 21, 2011 7:15 Re: dt Smarti 6

Cześć Smartinkowo! :)
Jak zdróweczko?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro wrz 21, 2011 11:03 Re: dt Smarti 6

I w razie czego - przypomnę też, że kociaki i ode mnie mają całkiem sporo ogłoszeń, odświeżanych ;)
Link do FB chłopaków: http://www.facebook.com/event.php?eid=2 ... 365&ref=ts

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro wrz 21, 2011 14:58 Re: dt Smarti 6

W niedzielę wizyta pa dla Simby :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Śro wrz 21, 2011 19:14 Re: dt Smarti 6

Szalony Kot pisze:Pomyślałam, że Bonifacemu zrobię ogłoszenie razem z Promykiem.

Wyglądać to będzie tak:

Promyk i Bonifacy - czerń jest piękna!

Promyk i Bonifacy nie szukają domu razem. W zasadzie - mimo mieszkania w jednym miejscu w ogóle się nie znają. Połączyła ich tylko czerń. Piękna, klasyczna, smolista.
To piękne kocury o wspaniałych, zupełnie różnych charakterach.
Promyk na widok człowieka od razu krzyczy i biegnie owijać się dookoła nóg. To królewicz, który wymaga częstego dotyku ludzkich rąk, czułych słówek, pierwszeństwa uwagi. To pan i władca, który nie toleruje innych kocurów, akceptuje za to spokojne koteczki - pod warunkiem, że poświęci się mu dostatecznie dużo uwagi ;) Bywa zaborczy w stosunku do człowieka i odgania inne koty, zwłaszcza, gdy długo był samotny... To duży kocurro!
Bonifacy to odwrotność księciunia. Na widok człowieka chowa się do najciemniejszego punktu. Jednak wystarczy kilka chwil z nim spędzonych, by zrozumieć, że to kot, który oddaje człowiekowi całe swoje serce. Wzięty na ręce nigdy z nich nie schodzi, przytula się mocno, bliziutko, prześlicznie mrucząc... to ogromny pieszczoch, który marzy o człowieku do pokochania.

Ty też pokochaj nasze czarnuszki!
Zdrowe, zaszczepione, odrobaczone, kuwetkujące, kastrowane. Cudne!

Szalony-myślę że Marzenia ma rację co do słów-szukają domu osobno bo zna się na "poziomach poznawczych" jak nikt, ale powiem Ci że czytajac to piękne ogłoszenie mówiąc dyplomatycznie wzruszyłam się ,a mówiąc wprost-poprostu sie popłakałam...napisałaś to tak prawdziwie i tak pięknie że szok... :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Aburacze, Szalony Kocie i Marzenia-z całego serca dziękuję Wam za ogłaszanie naszych kiciów :1luvu: :1luvu: :1luvu: Marzeniu-dzięki za mnóstwo wizyt pa :1luvu:

Z frontu kociego- B.B. ma znowu zastrzyki bo ma powiększone węzły a więc to nie jest nic mechanicznego a niestety nawrot gluta :(
Isia też ma zastrzyki bo coś się kluje niestety...
Rysia-właśnie nie mam jej zapisanej jako rujkujacej i my nie możemy sobie przypomnieć aby rujkowała-a więc ta blizna by sie zgadzała.

Moja pani Grażynka niestety musiała wyjechać do chorej mamy i niestety nie mam juz absolutnie żadnej pomocy przy opiece nad kotami-nie wiem jak pogodzę obsługę kiciów z pracą.
Muszę znależć kogoś nowego ale zanim znajdę to włos się na głowie jeży jak dam sobie radę, zwłaszcza że teraz jesienią jest mnóstwo prac ogrodowych których dla dobra roślin też nie moge zaniedbać...najlepiej strzelę sobie w łeb,albo każę się uśpić :mrgreen: ...to rozwiąże wszystkie moje problemy.. :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro wrz 21, 2011 19:39 Re: dt Smarti 6

Pewnie znów pomyliłam Rysię z którąś tam, tą całą burą czyli Pinią? Przecież ona się tak wiła.
Czyli Rysie ogłaszamy? Mam już tekst - napisany dawno (jakis tydzień temu :D w stanie bólu serca :D więc może chwytliwy :D ).

Kto ogłosi Rysię???? No? :wink: :ok: :ok: :ok:

Szczerze mówiąc kroi się aktywny weekend i nawet przy moim szybkim chodzeniu mogę jednak nie dać rady. Szykują sie 3 wizyty pa - uwaga - okolice Pruszkowa, Pomiechówek i Bemowo (WAT).

Czy ktoś dysponujący samochodem może ze mną pojechać lub mnie zawieźć w sobotę do pod Pruszkowem tak ok 11 i potem do Pomiechówka?
Owszem, mogę to rozłozyc na dwa weekendy aale szkoda tracić szansy i czasu..

HELP!!! :wink:

Marzenia11

Post » Śro wrz 21, 2011 19:48 Re: dt Smarti 6

Smarti, dowiedz się u weta Kamila o inmodulen, jeśli moi weci nie zdobędą, możemy kupić na spółkę.

Marzenia, powodzenia w weekend :ok:

Erin

Post » Śro wrz 21, 2011 20:38 Re: dt Smarti 6

Pomiechowek odpadł - casting na dom wygrała nie-nasza koteczka - powodzenia nieznajomej! :wink: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Śro wrz 21, 2011 21:53 Re: dt Smarti 6

witam
wpadłam się wyżalić: dziś pod blokiem usłyszałam, że paniom śmierdzi jedzenie, które ludzie zostawiają kotom. wrrr! :twisted: zaznaczam, że to jedzenie to trochę suchego i drobne okrawki wędlin, które zwykle znikają w tempie natychmiastowym.
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Czw wrz 22, 2011 9:55 Re: dt Smarti 6

Będzie dobrze, tylko niech ludzie dzwonią :ok:

Turkusowa, zazwyczaj najbardziej śmierdzi nabiał, który się psuje najszybciej. Ograniczcie serki, mleko, śmietanki. A surowe mięso kładźcie tyle, by koty zjadały od razu i na bardziej niż jednorazowych talerzykach.
Bo whiskas czy kitekat to może leżeć nawet i 4 dni bez psucia :roll:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw wrz 22, 2011 9:58 Re: dt Smarti 6

Przepraszam za prywatę, ale czy możecie podesłać znajomym linka do aukcji dla Pixelka? :oops:

http://allegro.pl/show_item.php?item=1835920696

Erin

[poprzednia][następna]