Mis&Marcel(*)s15Miś -3 lata bez Marcelka, 2 lata bez Misia..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 11, 2011 14:43 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Szalony Kot pisze:A ja może tak z innej strony zapytam - co u Zuźlika? :mrgreen:

8O 8O 8O to znaczy u kogo?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt lis 11, 2011 14:56 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Zuzlikowa, czyli obecnie Zuzia jest u mnie :mrgreen: Zuzia ma się doskonale :wink: Właśnie śpi obok mnie, ale nie mruczy ........

Misio niestety dalej w lecznicy :cry: Nadal ma zajęte oskrzela - pierwszy antybiotyk nie zadziałał i został wprowadzony nowy. Jest poprawa. Były robione ponownie testy - wszystko jest OK :ok: Kolejna morfologia też wyszła dobrze :ok:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pt lis 11, 2011 15:09 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Ach, czyli tak jak podejrzewałam, pytanko było o jakiegoś nie znanego mi kota.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt lis 11, 2011 15:12 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Szalony Kot pisze:O kota, który nie ma wątku, bo się tułał dużo, a u Aleksandry jest już do dłuższego czasu :mrgreen:

spoko, spoko :mrgreen: może mieć wątek razem z Misiem.
Aleksandra59 - wstawisz foty Zuźlikowej? :mrgreen: albo wyslij mi na maila to wstawię .

Marzenia11

Post » Pt lis 11, 2011 15:15 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

a jakby co to ona adopcyjna? Teraz sporo ludzi do mnie dzwoni...

Marzenia11

Post » Pt lis 11, 2011 15:20 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Ona jest raczej jedynaczka, ciężko ją przekonać do innych kotów :/ nie jest dla nich miła, syczy itd. Ale z czasem, przy cierpliwości...
Jest zdrowa, sterylizowana, szczepiona, odrobaczana - chyba, że ostatnio coś jej wyskoczyło, ale raczej się nie spodziewam ;)
To taki typowy kot z charakteru - czasem przyjdzie, pomruczy, poprzytula się, pokocha głaski, ale nic na siłę.

AAAALE ja nie wiem, czy Aleksandra ją odda :mrgreen:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt lis 11, 2011 15:27 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Tiaaa.... :D

Marzenia11

Post » Pt lis 11, 2011 15:43 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

:oops: mówiłam Agnesce, że po łbie powinnam dostać ponieważ mam duży problem z podjęciem działań związanych z adopcją Zuzi :?

Zuzia po długim okresie nieakceptowania mnie, teraz całkowicie mi zaufała - i mam problem, bo wiem, że w nowym domu ten proces będzie musiał się powtórzyć i serce mnie bardzo boli :? No i Zuzia goni Allana - kota alfa mojego stada - co baaaaaardzo mi i kocicom moim się podoba :mrgreen:

Zuzia jeszcze czasami mnie gryzie, ale tylko wtedy gdy zbyt mocno działam wbrew jej woli 8) Teraz leczymy świerzba - bo niestety u mnie to puchar przechodni :oops: Jedno futro wyleczone to zaraz drugie ma gości :twisted:

Aleksandra59

Post » Pt lis 11, 2011 15:47 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

To ja w swoich adopcyjnych działaniach będę miała na uwadze Zużlika :mrgreen:
ale rozumiem Cię - moja ex-przewlekła-chyba-juz-nie-tymczasak Mika też zaufała mi bardzo, o wiele bardziej niż weci przypuszczali że będzie możliwe i nawet teraz jak rozmawiałam to sądzą, ze jej adopcja może spowodować regres na tyle silny, że nawet po pworocie z adopcji do mnie może już być nieodwracalny. :?

Marzenia11

Post » Pt lis 11, 2011 16:05 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Marzenia - dzięki za deklarację wsparcia :1luvu:

Aleksandra59

Post » Pt lis 11, 2011 17:01 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Zuzia jest piękna :1luvu: A ten jej ogonek... zupełnie jak o innego futra :D
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt lis 11, 2011 17:34 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Bianka 4 pisze:Zuzia jest piękna :1luvu: A ten jej ogonek... zupełnie jak o innego futra :D

Bianka chcesz Zuzię :?: :?: Do Ciebie oddam ją z zamkniętymi oczami :kotek: :wink:

Aleksandra59

Post » Pt lis 11, 2011 17:36 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Bianka 4 pisze:Zuzia jest piękna :1luvu: A ten jej ogonek... zupełnie jak o innego futra :D

Pewnie sztuczny, doklejony :lol:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

[poprzednia][następna]