Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 28, 2011 8:58 Re: Szczytno - rudaski [*], pingwinek walczy.. Prosimy

Ręce opadają i jedyne co ludzie wtedy umieją zrobić to pozbyć się problemu. :cry: Niestety nie mam dobrych wieści Hrabia zwymiotował przy mnie pienistą jasna wydzieliną i nie chce jeść.Bardziej się dzisiaj bronił podczas podawania mu jedzenia więc go nawodnilam.Tak nawet uciekł sobie pobiegać na korytarz lecz nie je i te wymioty. :cry:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw lip 28, 2011 8:59 Re: Szczytno - rudaski [*], pingwinek walczy.. Prosimy

horacy 7 pisze: Niestety nie mam dobrych wieści Hrabia zwymiotował przy mnie pienistą jasna wydzieliną i nie chce jeść.Bardziej się dzisiaj bronił podczas podawania mu jedzenia więc go nawodnilam.Tak nawet uciekł sobie pobiegać na korytarz lecz nie je i te wymioty. :cry:

O rany................

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Czw lip 28, 2011 9:56 Re: Szczytno - rudaski [*], pingwinek walczy.. Prosimy

A ja myslalam, ze najgorsze ma juz za soba.
Hej Maly, nie dawaj sie, tyle Cioc trzyma za ciebie kciuki :ok: :ok: :ok:

Magda.T

Od: Pon lip 18, 2011 19:37

Post » Czw lip 28, 2011 10:06 Re: Szczytno - rudaski [*], pingwinek walczy.. Prosimy

Jak czytałam na watkach o pp, jest kilka okresowych zagrozeń pogorszenia się stanu, nawet jak to jelitkowe sie uspokoi, to często mogą zacząć się problemy z układem oddechowym :(

Hrabio, proszę, trzymaj się, świat moze być piękny nawet dla małych kotków, które ktoś kiedyś wyrzucił!
Horacy7 też trzymaj się!
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw lip 28, 2011 10:24 Re: Szczytno - rudaski [*], pingwinek walczy.. Prosimy

Sorry, bo już mi się miesza w głowie - Hrabia dostał surowicę? Wydaje mi się że tak, ale nie jestem pewna..
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw lip 28, 2011 10:48 Re: Szczytno - rudaski [*], pingwinek walczy.. Prosimy

ACHA13 pisze:Bardzo się cieszę,że Tafun trafi niebawem do wspaniałego domku :1luvu:

Niestety,dostałam dzisiaj sms-a z wiadomością,że znajomi znajomego nie mogą znaleźć domu dla 2 kociakówi i kociaki mogą trafić do schroniska!!!Odpisałam,aby ci ludzie ogłosili koty w necie,porozklejali ogłoszenia u wetów,w sklepach zoologicznych itp.Ręce opadają,zamiast wysterylizowac kotkę to jak zwykle koty się rodzą i jak nie ma domów to najlepiej skazać koty na powolne umieranie!!!

A właściwie to czemu Tobie wysłał takiego smsa? I nie mogą znaleźć domu - jak długo? Przecież powinni szukać do skutku :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw lip 28, 2011 11:28 Re: Szczytno - rudaski [*], pingwinek walczy.. Prosimy

MalgWroclaw pisze:
ACHA13 pisze:Bardzo się cieszę,że Tafun trafi niebawem do wspaniałego domku :1luvu:

Niestety,dostałam dzisiaj sms-a z wiadomością,że znajomi znajomego nie mogą znaleźć domu dla 2 kociakówi i kociaki mogą trafić do schroniska!!!Odpisałam,aby ci ludzie ogłosili koty w necie,porozklejali ogłoszenia u wetów,w sklepach zoologicznych itp.Ręce opadają,zamiast wysterylizowac kotkę to jak zwykle koty się rodzą i jak nie ma domów to najlepiej skazać koty na powolne umieranie!!!

A właściwie to czemu Tobie wysłał takiego smsa? I nie mogą znaleźć domu - jak długo? Przecież powinni szukać do skutku :(

We wtorek bedąc gościem na imieninach jeden z gości oświadczył mi,że podał mój nr telefonu znajomemu .Ten ma 5 małych kociaków "do zbycia" .Polecił :mrgreen: mnie do szukania im domów.Bo skoro sie tym zajmuje to w czym problem 8O Oj, dostało mu się...
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw lip 28, 2011 13:12 Re: Szczytno - rudaski [*], pingwinek walczy.. Prosimy

Marzenia11 pisze:Sorry, bo już mi się miesza w głowie - Hrabia dostał surowicę? Wydaje mi się że tak, ale nie jestem pewna..

Tak, dostał, ale surowica tylko daje szansę :(

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Czw lip 28, 2011 13:29 Re: Szczytno - rudaski [*], pingwinek walczy.. Prosimy

wat pisze:
Marzenia11 pisze:Sorry, bo już mi się miesza w głowie - Hrabia dostał surowicę? Wydaje mi się że tak, ale nie jestem pewna..

Tak, dostał, ale surowica tylko daje szansę :(

A szczepionka je zwiększyła. Trzymam kciuki za kociaste.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw lip 28, 2011 15:14 Re: Szczytno - rudaski [*], pingwinek walczy.. Prosimy

Niestety Hrabia jest smutniejszy i mocno broni sie przy jedzeniu,zaczynamy intensywne nawadnianie niestety.Nie wiem juz jak to będzie a tak bardzo chce żeby przeżył. :ok: :ok: :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw lip 28, 2011 15:20 Re: Szczytno - rudaski [*], pingwinek walczy.. Prosimy

horacy 7 pisze:Niestety Hrabia jest smutniejszy i mocno broni sie przy jedzeniu,zaczynamy intensywne nawadnianie niestety.Nie wiem juz jak to będzie a tak bardzo chce żeby przeżył. :ok: :ok: :ok:

Biedne maleństwo :(
Basiu, czytałam, że w którymś momencie choroby one potrzebują dogrzewania, ale pewnie Ty też wiesz...
Czy wyszła tylko jedna surowica, czy jest jeszcze cos w zapasie?

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Czw lip 28, 2011 15:26 Re: Szczytno - rudaski [*], pingwinek walczy.. Prosimy

Hrabio, bądź zdrowym kotem.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw lip 28, 2011 15:29 Re: Szczytno - rudaski [*], pingwinek walczy.. Prosimy

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw lip 28, 2011 15:30 Re: Szczytno - rudaski [*], pingwinek walczy.. Prosimy

Trzymaj się koteńku! :ok: :ok: :ok:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw lip 28, 2011 16:09 Re: Szczytno - rudaski [*], pingwinek walczy.. Prosimy

czy jest ktoś z samochodem, kto może odebrać jutro w Warszawie przed południem lampy??? miejsce i kontakt w tej sprawie na pw

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

[poprzednia][następna]