Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
horacy 7 pisze: Niestety nie mam dobrych wieści Hrabia zwymiotował przy mnie pienistą jasna wydzieliną i nie chce jeść.Bardziej się dzisiaj bronił podczas podawania mu jedzenia więc go nawodnilam.Tak nawet uciekł sobie pobiegać na korytarz lecz nie je i te wymioty.
ACHA13 pisze:Bardzo się cieszę,że Tafun trafi niebawem do wspaniałego domku![]()
Niestety,dostałam dzisiaj sms-a z wiadomością,że znajomi znajomego nie mogą znaleźć domu dla 2 kociakówi i kociaki mogą trafić do schroniska!!!Odpisałam,aby ci ludzie ogłosili koty w necie,porozklejali ogłoszenia u wetów,w sklepach zoologicznych itp.Ręce opadają,zamiast wysterylizowac kotkę to jak zwykle koty się rodzą i jak nie ma domów to najlepiej skazać koty na powolne umieranie!!!
MalgWroclaw pisze:ACHA13 pisze:Bardzo się cieszę,że Tafun trafi niebawem do wspaniałego domku![]()
Niestety,dostałam dzisiaj sms-a z wiadomością,że znajomi znajomego nie mogą znaleźć domu dla 2 kociakówi i kociaki mogą trafić do schroniska!!!Odpisałam,aby ci ludzie ogłosili koty w necie,porozklejali ogłoszenia u wetów,w sklepach zoologicznych itp.Ręce opadają,zamiast wysterylizowac kotkę to jak zwykle koty się rodzą i jak nie ma domów to najlepiej skazać koty na powolne umieranie!!!
A właściwie to czemu Tobie wysłał takiego smsa? I nie mogą znaleźć domu - jak długo? Przecież powinni szukać do skutku
Marzenia11 pisze:Sorry, bo już mi się miesza w głowie - Hrabia dostał surowicę? Wydaje mi się że tak, ale nie jestem pewna..
wat pisze:Marzenia11 pisze:Sorry, bo już mi się miesza w głowie - Hrabia dostał surowicę? Wydaje mi się że tak, ale nie jestem pewna..
Tak, dostał, ale surowica tylko daje szansę
horacy 7 pisze:Niestety Hrabia jest smutniejszy i mocno broni sie przy jedzeniu,zaczynamy intensywne nawadnianie niestety.Nie wiem juz jak to będzie a tak bardzo chce żeby przeżył.![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 1150 gości