Dosc dobrze wyglada, na zadbanego kota.Moze ma wlasciciela albo od niedawna na dworze?
Wysle potem troche kasy na Lisiaki.Znaczy wieczorowa pora

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Pluszard pisze:No ode mnie poszlo 80 zeta wczoraj z 1% od szwagra bedzie cos z 50 zeta ale to trzeba poczekac zanim pieniadze wplyna te z podatku.
Co do adopcji to wiadomo ludzie sa rozni.Ja zauwazylam ze najlepszymi opiekunami sa ludzie ktorzy sami maja niewiele.
Roznie bywa i jest rozna ludzka wrazliwosc.
Asiu, po zimie czlowiek ma zmniejszona energie jak niedzwiadek![]()
Wiosna juz bliziutko i mysle, ze podniesie Cie to troche na duchu.Mozesz byc dumna z siebie bo zrobilas naprawde duzo do tej pory.
Wielki duch w malym ciele![]()
Ja tam cie podziwiam i szanuje bo na tak mloda osobe jestes bardzo madra i odpowiedzialna.
Cala Wasza grupa zasluguje na szacunek bo wrazliwosc na krzywde naszych mniejszych braci to jest wlasnie czlowieczenstwo.
KaleidoStar pisze:Zaglądam, zaglądam tu.. zaniedbałam ostatnio i Was i PKDT.. Ale to bardzo zly czas dla mnie i mojej rodziny. Nieszczęście za nieszczęściem. W sobotę wyjdę "do ludzi" na trochę..chociaż nadal nie mam nastroju.
Ale pamiętam o Was i myśli dobre wysylam, jak tylko w czarnym dole nie siedzę..
aya13 pisze:KaleidoStar pisze:Zaglądam, zaglądam tu.. zaniedbałam ostatnio i Was i PKDT.. Ale to bardzo zly czas dla mnie i mojej rodziny. Nieszczęście za nieszczęściem. W sobotę wyjdę "do ludzi" na trochę..chociaż nadal nie mam nastroju.
Ale pamiętam o Was i myśli dobre wysylam, jak tylko w czarnym dole nie siedzę..
Dzieki kochana;-)
Oby zły czas szybko się skończył i zdrowie dopisywało wszystkim![]()
Jak wiosna wreszcie zawita to może na spacerek na Orunie zawitasz?
Pozdrówka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], raiya i 89 gości