Plaskate, Rude - koty generalnie acz nie zawsze normalnie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 19, 2011 21:20 Re: Plaskate Gęby:-) czyli Wytrzeszcz i Mała Brzydulka

Szalony Kot pisze:Ale paskudztwo :ryk:

To samo mówię:-) Mała, chuda, dystroficzna........brzydsza od niej jest tylko taka jedna ruda "persica" u Kasi w Kocim Świecie - ma taką małpią mordkę. Wygląda zupełnie jak taki złośliwy stworek co go Jaba w "Gwiezdnych Wojnach" miał za petshopa:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt sie 19, 2011 21:32 Re: Plaskate Gęby:-) czyli Wytrzeszcz i Mała Brzydulka

Niop:-) jak Tosia, moje żadne tu tak nie leżało.............

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Pt sie 19, 2011 21:41 Re: Plaskate Gęby:-) czyli Wytrzeszcz i Mała Brzydulka

Neigh ona jest prześliczna!Ma takie wszystko malusie!
Jak się ją odżywi,wyczesze ,owłosi i wypieści to to będzie śliczna minikotka!
Ma słodki pyszczek i odętą buźkę,taki mikropersik...bo ona jest persiasta tylko bardziej jak te dawne persy,"starego typu".To naprawdę będzi ładny kotek,nie widzicie?! :evil:

Czym "robicie" oczy swoim persom?Zakraplam mojej Fifi od dwóch dni oczy,ale ma pofarbowane włoski przy oczach.Powiedzcie czym to usunąć!Proszę!Mała ma jedno oko na niebieskim"tle" a drugie na białym.To białe się pofarbowało,tzn wokół niego.
A Fifi:wiadomo-kobieta.Lubi dobrze wyglądać.

Idę się napatrzeć na Amelkę!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt sie 19, 2011 21:44 Re: Plaskate Gęby:-) czyli Wytrzeszcz i Mała Brzydulka

Ja mam od Kaśki "najlepsiejszy płyn do oczu" tak ma na etykietce napisane - dwie butle mam:-)
Pofarbowane ma - ale pragnę zwrocić uwagę, ze oczy same w sobie już zaropiałe nie są.....A przede wszystkim są OTWARTE
bo do tej pory to były głownie zmrużone.

No ona jest do dotiuningowania. Ale uczciwie mówie - nie mój typ:-) Za normalna, grzeczniutka ciuchutka mysia.

Nie to co Gerard.......ech.

Obrazek

Neigh

Post » Pt sie 19, 2011 21:47 Re: Plaskate Gęby:-) czyli Wytrzeszcz i Mała Brzydulka

kotkins pisze:Neigh ona jest prześliczna!Ma takie wszystko malusie!
Jak się ją odżywi,wyczesze ,owłosi i wypieści to to będzie śliczna minikotka!
Ma słodki pyszczek i odętą buźkę,taki mikropersik...bo ona jest persiasta tylko bardziej jak te dawne persy,"starego typu".To naprawdę będzi ładny kotek,nie widzicie?! :evil:

Czym "robicie" oczy swoim persom?Zakraplam mojej Fifi od dwóch dni oczy,ale ma pofarbowane włoski przy oczach.Powiedzcie czym to usunąć!Proszę!Mała ma jedno oko na niebieskim"tle" a drugie na białym.To białe się pofarbowało,tzn wokół niego.
A Fifi:wiadomo-kobieta.Lubi dobrze wyglądać.

Idę się napatrzeć na Amelkę!

po co się patrzasz? zakochasz się całkiem to się w domu napatrzysz :ryk:

a Mała nie jest brzydulka, słodka jest :) i bardzo przypomina mi Teklę mojej mamy, też taki nieduży kotek, tylko czarna i sierść nie taka typowo perska, oczyska mają podobne.
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Pt sie 19, 2011 21:48 Re: Plaskate Gęby:-) czyli Wytrzeszcz i Mała Brzydulka

Neigh pisze:
Szalony Kot pisze:Ale ma dziwne wyniki...

Anemia. Wyniszczenie.
na szczęście nie ma problemu z mocznikiem, kreatyniną, stanów zapalnych.

Ot taki sobie kot doprowadzony do skraju wytrzymałości.....I jak mi jeszcze raz ktoś powie.......eeeeeee dobra zmilczę. Bo zaraz tu wejdzie z 15 idealistek i mnie będą nauczać. A mnie się juz reformować nie da. Bo ja się lubię taką jaką jestem. HOWGH

1.Ja też się lubię.
2.Ciebie lubię bardzo.
3.Sterylka uratowała koci życie.
4.Ma anemię i miała robaki.
5.Była w ciąży,miała zabieg chirurgiczny.
6.Nie należy nauczać kogoś kto już umie.
7.Howgh.

kotkins

Post » Pt sie 19, 2011 21:52 Re: Plaskate Gęby:-) czyli Wytrzeszcz i Mała Brzydulka

a ja ja sobie na tych zdjęciach oglądam oglądam ..... śliczna jest :1luvu: :1luvu: :1luvu:
taka do kochania i przytulania :1luvu: :kotek:
i pamietam - cudnie mruczy - tylko chwilkę slyszalam - bo potem też cudnie japę drze :0 ale mruczenie - trudno zapomniec :)
7ksiezyc

Post » Pt sie 19, 2011 21:54 Re: Plaskate Gęby:-) czyli Wytrzeszcz i Mała Brzydulka

kotkins pisze:1.Ja też się lubię.
2.Ciebie lubię bardzo.
3.Sterylka uratowała koci życie.
4.Ma anemię i miała robaki.
5.Była w ciąży,miała zabieg chirurgiczny.
6.Nie należy nauczać kogoś kto już umie.
7.Howgh.

się mogę podpisać
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Pt sie 19, 2011 21:57 Re: Plaskate Gęby:-) czyli Wytrzeszcz i Mała Brzydulka

Ezzme ja jeszcze nie wiem.Bo bym się rozwodzić jednak nie chciała:).Ten mąż mi bardzo pasuje,udany model to jest!Wiesz: czyta książki, nie sprawdza moich wydatków i nawet czasem sprząta.Podaje kawę do łóżka.Szkoda by było oddać innej zołzie jednym słowem.W moim tzw."targecie"wiekowym popyt znacznie przewyższa podaż...poczekaj do 40-stki!:)
Jak stanie okoniem w Warszawie to...się popłaczę.Żeby tylko nikt się nie śmiał!:)Ma być efekt dramatyczny!!!

Amelka śliczna jest i niech mi tu nikt nie podskakuje bo u mnie po stołach chodzić nie wolno! :D (Felix świadkiem!)

Neigh...nazawa tego wspaniałego specyfiku na oczy.Nazwa!
Bo Fiona nie zechce wyjść spod łóżka rano z pofarbowanym futerkiem!!

kotkins

Post » Pt sie 19, 2011 22:03 Re: Plaskate Gęby:-) czyli Wytrzeszcz i Mała Brzydulka

kotkins pisze:Ezzme ja jeszcze nie wiem.Bo bym się rozwodzić jednak nie chciała:).Ten mąż mi bardzo pasuje,udany model to jest!Wiesz: czyta książki, nie sprawdza moich wydatków i nawet czasem sprząta.Podaje kawę do łóżka.Szkoda by było oddać innej zołzie jednym słowem.W moim tzw."targecie"wiekowym popyt znacznie przewyższa podaż...poczekaj do 40-stki!:)
Jak stanie okoniem w Warszawie to...się popłaczę.Żeby tylko nikt się nie śmiał!:)Ma być efekt dramatyczny!!!

Amelka śliczna jest i niech mi tu nikt nie podskakuje bo u mnie po stołach chodzić nie wolno! :D (Felix świadkiem!)

Neigh...nazawa tego wspaniałego specyfiku na oczy.Nazwa!
Bo Fiona nie zechce wyjść spod łóżka rano z pofarbowanym futerkiem!!

NIE ZNAM - przysięgam. To jest jakaś taka magia......( mogę wycyganić butelkę.......;-) )

Kotkins - ja mogę jak chcesz jakoś tam się przyłączyć........no płakać nie będę, zeby za dramatycznie nie było. Aż tacy łatwowierni to oni nie są.

Ezzme - niestety ona ma rację. O dobry model łatwo nie jest. Zobacz jaki moj udany.......mam akualnie remont total 5 kotów.........w niedzielę ma przyjechać 6.......a ten nic:-)
Dobra idę - bo się ten model obrazi i będzie.......;-)

Obrazek

Neigh

Post » Pt sie 19, 2011 22:05 Re: Plaskate Gęby:-) czyli Wytrzeszcz i Mała Brzydulka

kotkins pisze: niech mi tu nikt nie podskakuje bo u mnie po stołach chodzić nie wolno! :D (Felix świadkiem!)
!!

Phiiiii............ u mnie to i spać na stłach wolno :wink: I pełno fotek-dowodów na moim wącie :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt sie 19, 2011 22:06 Re: Plaskate Gęby:-) czyli Wytrzeszcz i Mała Brzydulka

TŻ-owi kłaniam się w pas rzecz jasna.
Powiedz mu od nas,że jest dzielny, mądry ,przystojny i TYLKO ON MÓGŁ ZROBIĆ TAKIE PIĘKNE ZDJĘCIA,bo nikt nie robi zdjęć tak dobrze jak on.
Myślę,że starczy?
Możemy mu ewentualnie załozyć fan-club!

Hmm...posłuchajcie dziewczyny w Trójce piosenki Bukartyka "Kobiety są jak kwiaty"...he,he...(...kto żonaty ten wie-powąchać tak,dotykać nie...minęła pora godowa teraz tylko boli głowa...) :ryk:

kotkins

Post » Pt sie 19, 2011 22:08 Re: Plaskate Gęby:-) czyli Wytrzeszcz i Mała Brzydulka

Się chwalicie modelami :roll: ....a macie taki? View My Video I też czeka....idę przegonić koty :wink:
Ostatnio edytowano Pt sie 19, 2011 22:12 przez shira3, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt sie 19, 2011 22:08 Re: Plaskate Gęby:-) czyli Wytrzeszcz i Mała Brzydulka

Jak łażą po stołach to ich pytam,czy wiedzą,ze nie wolno.
Zastygają na chwilę i łażą dalej.
Znaczy:wiedzą.
Ma się ten talent pedagogiczny.
Po przodkach!

kotkins

[poprzednia][następna]