K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 04, 2011 9:51 Re: K-ów, czarna seria nas wykańcza a działać trzeba dalej ...

Jolu, jak będziesz mieć, daj znać, podjadę, ona jest przeraźliwie chuda i słaba...
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pt lut 04, 2011 9:58 Re: K-ów, czarna seria nas wykańcza a działać trzeba dalej ...

anna09 pisze:
lutra pisze:a gdzie to kupić?

Amelko, dałam tubkę dla Emila, ale oni mu tego nie dawali, bo nie było potrzeby, więc powinni mieć. Dzisiaj zadzwonię i postaram się po to podjechać, to jutro przywiozłabym do GK.

To kiedy ja mam w końcu być w GK? Wcześniej była mowa o ostatniej zmianie, a teraz o pierwszej. Mogę być dłużej niż jedną zmianę, jeśli jest taka potrzeba.

z ostatniego grafika kosmowego wynika, że z Edytą na pierwszą zmianę i jeżeli nie ma przeszkód to chętnie i jeżeli możesz zostać dłużej (sprzedałaś bratanków?) to super, bo jak widać koty się przeciwstawiają naszym planom :roll: Mam tylko nadzieję, że chwilowo

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt lut 04, 2011 10:22 Re: K-ów, czarna seria nas wykańcza a działać trzeba dalej ...

WŁAŚNIE PRZYJECHAŁO ZAMÓWIENIE

więcej napiszę jak rozpakuję
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Pt lut 04, 2011 10:35 Re: K-ów, czarna seria nas wykańcza a działać trzeba dalej ...

pysznie.:)
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pt lut 04, 2011 10:38 Re: K-ów, czarna seria nas wykańcza a działać trzeba dalej ...

Tweety pisze:
anna09 pisze:
lutra pisze:a gdzie to kupić?

Amelko, dałam tubkę dla Emila, ale oni mu tego nie dawali, bo nie było potrzeby, więc powinni mieć. Dzisiaj zadzwonię i postaram się po to podjechać, to jutro przywiozłabym do GK.

To kiedy ja mam w końcu być w GK? Wcześniej była mowa o ostatniej zmianie, a teraz o pierwszej. Mogę być dłużej niż jedną zmianę, jeśli jest taka potrzeba.

z ostatniego grafika kosmowego wynika, że z Edytą na pierwszą zmianę i jeżeli nie ma przeszkód to chętnie i jeżeli możesz zostać dłużej (sprzedałaś bratanków?) to super, bo jak widać koty się przeciwstawiają naszym planom :roll: Mam tylko nadzieję, że chwilowo

skoro Inka pojechala do domu, to nie wiem czy Edyta bedzie.
Ja mam radio od 9 -do tej i po radio ide prosto do galerii
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pt lut 04, 2011 12:40 Re: K-ów, czarna seria nas wykańcza a działać trzeba dalej ...

Magda będzie w Galerii na 1-szą zmianę niańczyć i zachwalać Re i Portosa, ewentualnie może zbierać pieniądze jeśli będzie taka potrzeba - wyślę zaraz jej dane do identyfikatora.

Re (albo Portos?) ma problem z oczami, brał Dicortineff ale średnio pomaga i pewnie przydałaby się gentamycyna (zgodnie z tym http://www.vetopedia.pl/odpowiedz12911-1-Dicortineff-vet.html). A dla mojego Krówka coś na świerzb - jak przyjechał to miał trochę brudne uszy, wyczyściłam, ale teraz są jeszcze czarniejsze, więc to nie brud się zbiera tylko obcy namnaża.

Czy jest coś z tego na Kocimskiej? Czy mam wziąć z KV, czy Wiślackikot weźmie od Dudy?
Coś chorowite te koty ostatnio. Właśnie widzę, że Maszy wyszedł na grzbiecie łupież.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Pt lut 04, 2011 13:30 Re: K-ów, czarna seria nas wykańcza a działać trzeba dalej ...

_namida_ pisze:Magda będzie w Galerii na 1-szą zmianę niańczyć i zachwalać Re i Portosa, ewentualnie może zbierać pieniądze jeśli będzie taka potrzeba - wyślę zaraz jej dane do identyfikatora.

Re (albo Portos?) ma problem z oczami, brał Dicortineff ale średnio pomaga i pewnie przydałaby się gentamycyna (zgodnie z tym http://www.vetopedia.pl/odpowiedz12911-1-Dicortineff-vet.html). A dla mojego Krówka coś na świerzb - jak przyjechał to miał trochę brudne uszy, wyczyściłam, ale teraz są jeszcze czarniejsze, więc to nie brud się zbiera tylko obcy namnaża.

Czy jest coś z tego na Kocimskiej? Czy mam wziąć z KV, czy Wiślackikot weźmie od Dudy?
Coś chorowite te koty ostatnio. Właśnie widzę, że Maszy wyszedł na grzbiecie łupież.

jakiś jeden oridermyl mam w domu, mogę wziąć jutro do GK.
Edyta pisała do mnie o identyfikator więc chyba będzie.
Nie wiem jakie problemy z oczami ma kociuch ale dicortineff to steryd więc ostrożnie, na pewno nie na własną rękę. Mój Rufcio, który musi być na coś chory poza tym, na co już jest chory na całe życie (rano mu zakwaszam mocz a wieczorem alkalizuje, to może wymyśleć tylko rudy kot :twisted:), na problemy z oczami dostał Tobrex i na razie jest poprawa. Miał takie krwiste wycieki z oczek

Tweety

Post » Pt lut 04, 2011 13:32 Re: K-ów, czarna seria nas wykańcza a działać trzeba dalej ...

nadejszły koszulinki, komu tam brakuje?

Tweety

Post » Pt lut 04, 2011 13:34 Re: K-ów, czarna seria nas wykańcza a działać trzeba dalej ...

To nie wiem, może go lepiej do weta zabrać?
Te krople Magda dostała od jego opiekunów, wet przepisał. Łzawią mu od czasu do czasu, a wczoraj zobaczyła krwawe "śpiochy".
Ustalimy w GK, jak Magda będzie.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Pt lut 04, 2011 13:48 Re: K-ów, czarna seria nas wykańcza a działać trzeba dalej ...

_namida_ pisze:To nie wiem, może go lepiej do weta zabrać?
Te krople Magda dostała od jego opiekunów, wet przepisał. Łzawią mu od czasu do czasu, a wczoraj zobaczyła krwawe "śpiochy".

to tak jak moje ryże cudo, zobaczę na miejscu

Tweety

Post » Pt lut 04, 2011 13:58 Re: K-ów, czarna seria nas wykańcza a działać trzeba dalej ...

Rozliczam bazarki

75PLN :arrow: dieta lub zjedz kraków ten kaczmarski lub siemion
35PLN :arrow: AFN k-rk - kryminalnie, wojennie, ubecko - ponuro jakoś tak
28PLN :arrow: Publicystyka - czyli Tomasz LIS - i co on tam o Polsce pisze
157PLN :arrow:Szlamy - o szlamach - czyli Harry P. i Mikołajek
17PLN :arrow: Małysz i Tour de France - czyli Armstrong
91PLN :arrow: DVD - MEGA FILMOWO

Wylicytowano za 309PLN
Wpłaty 403PLN
Przesyłki 77PLN
Nadwyżki z przesyłek 16PLN

Na konto AFN 326PLN - dzisiaj zlecony przelew

Howgh!!!

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Pt lut 04, 2011 14:13 Re: K-ów, czarna seria nas wykańcza a działać trzeba dalej ...

Słuchajcie, a w jakich okolicach [bo że poziom -1 to wiem] w Galerii Was szukać?
Obrazek Hexe
Obrazek Obrazek

wildhoney

Od: Wto paź 03, 2006 11:25

Post » Pt lut 04, 2011 14:22 Re: K-ów, czarna seria nas wykańcza a działać trzeba dalej ...

ZAMÓWIENIE ROZPAKOWANE popakowane w osobne paczki, zaklejone, podpisane

600 kg :/

Rozumiem że Robert bierze zamówienie:

- Felixy i Bozity Tweety
- miszeliny
- anny09
- karalucha
- namidy

Lutra odbiera dzisiaj dla siebie i noemik

wistra odbiera dzisiaj sama dla siebie :)

jak coś pochrzaniłam poprawcie
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Pt lut 04, 2011 14:23 Re: K-ów, czarna seria nas wykańcza a działać trzeba dalej ...

Cammi pisze:Rozliczam bazarki

75PLN :arrow: dieta lub zjedz kraków ten kaczmarski lub siemion
35PLN :arrow: AFN k-rk - kryminalnie, wojennie, ubecko - ponuro jakoś tak
28PLN :arrow: Publicystyka - czyli Tomasz LIS - i co on tam o Polsce pisze
157PLN :arrow:Szlamy - o szlamach - czyli Harry P. i Mikołajek
17PLN :arrow: Małysz i Tour de France - czyli Armstrong
91PLN :arrow: DVD - MEGA FILMOWO

Wylicytowano za 309PLN
Wpłaty 403PLN
Przesyłki 77PLN
Nadwyżki z przesyłek 16PLN

Na konto AFN 326PLN - dzisiaj zlecony przelew

Howgh!!!

śliczności:)

w GK będziemy na .... -1 tyle wiem, raczej skrajne stanowisko

Tweety

Post » Pt lut 04, 2011 14:48 Re: K-ów, czarna seria nas wykańcza a działać trzeba dalej ...

_namida_ pisze:To nie wiem, może go lepiej do weta zabrać?

swojego czasu kiedy Olkowi łzawiło krawo z oczu, Roman polecił dawać rano i wieczorem po tabletce rutinoscorbinu - pomogło.

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

[poprzednia][następna]