Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anna09 pisze:lutra pisze:a gdzie to kupić?
Amelko, dałam tubkę dla Emila, ale oni mu tego nie dawali, bo nie było potrzeby, więc powinni mieć. Dzisiaj zadzwonię i postaram się po to podjechać, to jutro przywiozłabym do GK.
To kiedy ja mam w końcu być w GK? Wcześniej była mowa o ostatniej zmianie, a teraz o pierwszej. Mogę być dłużej niż jedną zmianę, jeśli jest taka potrzeba.
Tweety pisze:anna09 pisze:lutra pisze:a gdzie to kupić?
Amelko, dałam tubkę dla Emila, ale oni mu tego nie dawali, bo nie było potrzeby, więc powinni mieć. Dzisiaj zadzwonię i postaram się po to podjechać, to jutro przywiozłabym do GK.
To kiedy ja mam w końcu być w GK? Wcześniej była mowa o ostatniej zmianie, a teraz o pierwszej. Mogę być dłużej niż jedną zmianę, jeśli jest taka potrzeba.
z ostatniego grafika kosmowego wynika, że z Edytą na pierwszą zmianę i jeżeli nie ma przeszkód to chętnie i jeżeli możesz zostać dłużej (sprzedałaś bratanków?) to super, bo jak widać koty się przeciwstawiają naszym planomMam tylko nadzieję, że chwilowo
_namida_ pisze:Magda będzie w Galerii na 1-szą zmianę niańczyć i zachwalać Re i Portosa, ewentualnie może zbierać pieniądze jeśli będzie taka potrzeba - wyślę zaraz jej dane do identyfikatora.
Re (albo Portos?) ma problem z oczami, brał Dicortineff ale średnio pomaga i pewnie przydałaby się gentamycyna (zgodnie z tym http://www.vetopedia.pl/odpowiedz12911-1-Dicortineff-vet.html). A dla mojego Krówka coś na świerzb - jak przyjechał to miał trochę brudne uszy, wyczyściłam, ale teraz są jeszcze czarniejsze, więc to nie brud się zbiera tylko obcy namnaża.
Czy jest coś z tego na Kocimskiej? Czy mam wziąć z KV, czy Wiślackikot weźmie od Dudy?
Coś chorowite te koty ostatnio. Właśnie widzę, że Maszy wyszedł na grzbiecie łupież.
_namida_ pisze:To nie wiem, może go lepiej do weta zabrać?
Te krople Magda dostała od jego opiekunów, wet przepisał. Łzawią mu od czasu do czasu, a wczoraj zobaczyła krwawe "śpiochy".
Ustalimy w GK, jak Magda będzie.
Cammi pisze:Rozliczam bazarki
75PLNdieta lub zjedz kraków ten kaczmarski lub siemion
35PLNAFN k-rk - kryminalnie, wojennie, ubecko - ponuro jakoś tak
28PLNPublicystyka - czyli Tomasz LIS - i co on tam o Polsce pisze
157PLNSzlamy - o szlamach - czyli Harry P. i Mikołajek
17PLNMałysz i Tour de France - czyli Armstrong
91PLNDVD - MEGA FILMOWO
Wylicytowano za 309PLN
Wpłaty 403PLN
Przesyłki 77PLN
Nadwyżki z przesyłek 16PLN
Na konto AFN 326PLN - dzisiaj zlecony przelew
Howgh!!!
_namida_ pisze:To nie wiem, może go lepiej do weta zabrać?
Te krople Magda dostała od jego opiekunów, wet przepisał. Łzawią mu od czasu do czasu, a wczoraj zobaczyła krwawe "śpiochy".
Ustalimy w GK, jak Magda będzie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, puszatek i 398 gości