Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 25, 2011 11:17 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Moje 4 uwielbiają wędzoną makrelę, albo gotowaną białą rybkę. ten odmieniec woli puszeczki smakowite i uwielbia kraść zakupy - kiełbasy, szyneczki, ser. Nie pogardzi też piersią z kurczaczka. Wszystkie uwielbiają zaś wątróbkę z drobiu i surową i gotowaną z warzywkami i ryżem.
Obrazek

sennaewa

Od: Czw sty 31, 2008 23:15

Post » Wto sty 25, 2011 11:33 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Ach Kochani co za Radość :lol: ......kociaczki będą miały jedzonko ze ho, ho!!! :lol:

Pisałam wczoraj i wykrakałam. :mrgreen:

Wczoraj przyszła wplata od Serum. :D Serum Kochana :D o Wielkim Sercu :1luvu: wpłaciła dla kociaczkow...wow!!!!- 200 zł :1luvu: :1luvu: :1luvu:

No i dzisiaj jak z nieba spadło nam 80 kilo ryby. :D Kurcze tej droższej niestety na razie, bo to nie od naszych Rybaków ale....przywiezli mi pod sam dom. :D Juz popakowane. :D Lodówka, zamrażarka pełna i wielki gar sie gotuje. :D

I najwazniejsze było jak zapłacić. Serum Dziękujemy Kochana. :1luvu: Będzie jedzonka na kilka dni. Pysznego jedzonka. :lol:

Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Wto sty 25, 2011 11:34 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Mynia zwariowała. :D Myślała że ma zwidy...Ale węch ją nie mylił.... :ryk:

iza71koty

Post » Wto sty 25, 2011 11:37 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

iza71koty pisze:Ach Kochani co za Radość :lol: ......kociaczki będą miały jedzonko ze ho, ho!!! :lol:

Pisałam wczoraj i wykrakałam. :mrgreen:

Wczoraj przyszła wplata od Serum. :D Serum Kochana :D o Wielkim Sercu :1luvu: wpłaciła dla kociaczkow...wow!!!!- 200 zł :1luvu: :1luvu: :1luvu:

No i dzisiaj jak z nieba spadło nam 80 kilo ryby. :D Kurcze tej droższej niestety na razie, bo to nie od naszych Rybaków ale....przywiezli mi pod sam dom. :D Juz popakowane. :D Lodówka, zamrażarka pełna i wielki gar sie gotuje. :D

I najwazniejsze było jak zapłacić. Serum Dziękujemy Kochana. :1luvu: Będzie jedzonka na kilka dni. Pysznego jedzonka. :lol:

to cudownie :ok: dziekujemy cioteczce SERUM :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Wto sty 25, 2011 11:43 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Tak. :D Bardzo Dziekujemy. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Ciocia Serum choć do nas chwilowo nie zagląda to Pamięta. :D I jest z nami myślami. :D

Nie zagląda też ALICJA. :roll: Chociaż...dzwonie własnie do Kuriera bo ma dzisiaj odebrać paczkę.

iza71koty

Post » Wto sty 25, 2011 11:56 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

sennaewa pisze:Moje 4 uwielbiają wędzoną makrelę, albo gotowaną białą rybkę. ten odmieniec woli puszeczki smakowite i uwielbia kraść zakupy - kiełbasy, szyneczki, ser. Nie pogardzi też piersią z kurczaczka. Wszystkie uwielbiają zaś wątróbkę z drobiu i surową i gotowaną z warzywkami i ryżem.

Pieszczoszki, smakoszki. :D

Sennaewa :D Pięknie Dziękujemy za Wsparcie dla Aiszy. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

iza71koty

Post » Wto sty 25, 2011 12:47 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

ALICJO Kurier odebrał paczkę. :D

iza71koty

Post » Wto sty 25, 2011 14:43 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Serum kochana :1luvu:
wracaj do nas szybko.

u mnie wiosna sie juz zaczyna.
widzialam dzis przebisniega :D .
poza tym niektore drzewa puscily juz paki,a owocowe kwiatki :roll:
oby juz tyko mrozy nie wrocily :roll:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Wto sty 25, 2011 17:36 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

A u nas -10 albo i więcej. Jest okropnie od samego rana.
Obrazek

sennaewa

Od: Czw sty 31, 2008 23:15

Post » Wto sty 25, 2011 19:15 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

U mnie stokrotki zakwitły ,mizerne ale są:) i jak słoneczko zaświeci to tak jakoś się milej robi ...ale mieszkam na ciepłym zachodzie:)
Jakaś niekumata jestem ,jak mozna oddać głos na Izę bo nie mogę się doczytać!

ankakot

Od: Śro gru 15, 2010 20:02

Post » Wto sty 25, 2011 19:23 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

ankakot pisze:U mnie stokrotki zakwitły ,mizerne ale są:) i jak słoneczko zaświeci to tak jakoś się milej robi ...ale mieszkam na ciepłym zachodzie:)
Jakaś niekumata jestem ,jak mozna oddać głos na Izę bo nie mogę się doczytać!

wystarczy napisac post na stronie(podanej w linku), ze swoj glos oddajesz na iza71koty :wink:

wiora

Post » Wto sty 25, 2011 19:38 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Wiora dziękuję ,już zagłosowałam:)

ankakot

Od: Śro gru 15, 2010 20:02

Post » Wto sty 25, 2011 19:42 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

ankakot pisze:Wiora dziękuję ,już zagłosowałam:)

:ok:

wiora

Post » Wto sty 25, 2011 22:32 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

ankakot pisze:Wiora dziękuję ,już zagłosowałam:)

Dziękujemy Ślicznie :D . Fiduś sobie rybki dzisiaj pojadł. Ale byl zadowolony. Koty jak im przyniosłam , niektóre patrzyły na mnie podejrzliwie, niektóre badawczo. Niektóre jakby chciały zapytać z czym to się je?

Ale wszystkie za chwilke momentalnie zabrały się za rybkę. :D Nawet Patryk nie patrzał juz kiedy wyciagnę puszeczkę, tylko zaczął wsuwać.Radosć była wielka!!!! :D

iza71koty

Post » Wto sty 25, 2011 22:34 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

wiora pisze:Serum kochana :1luvu:
wracaj do nas szybko.

u mnie wiosna sie juz zaczyna.
widzialam dzis przebisniega :D .
poza tym niektore drzewa puscily juz paki,a owocowe kwiatki :roll:
oby juz tyko mrozy nie wrocily :roll:

Widziałaś przebiśniega Wiora? 8O Naprawde? 8O O kurcze to może już.... :roll:

ja u siebie widzę tylko wodę, błoto i nic więcej :| ....narazie.

iza71koty

[poprzednia][następna]