Tweety pisze:jej siostra pisze:Tweety pisze:Aha, i przypominam się z 28.12 i Ciuchowiskiem na Krowoderskiej:
1. g. 12 -16 jej siostra i ???
2. g. 16 - 20 ja i Akima
we wtorek jestem sama w pracy i tak się już urywam i zamykam biuro z 1,5 godz wcześniej narażając się klientom, zwłaszcza, że u nas pełnia sezonu do końca roku i roboty po kokardę, przed 20-stą rzadko kończę. Więc gdyby ktoś mógł w tym czasie wesprzeć jej siostrę będę wdzięczna. Proszę o poprzynoszenie na kociarnię wszelkich rzeczy, które trudno sprzedać na bazarku, mam pomysł jak się tego pozbyć i na tym zarobić, może wypali
będę wdzięczna za pomoc i wszelakie instrukcje, bo nigdy tak nie sprzedawałam. Mam na zbyciu wiaderko Tupperware do kiszenia, nada się?
jeżeli będzie Etiopia z Tobą to nie ma problemu, ona sprzeda worek piasku Beduinom na pustyni, żeby ich wielbłądy miały się gdzie załatwiać![]()
przynieś wszystko co Ci nie potrzebne a w dobrym stanie
a ze żwirkiem, żart żartem, śmiech śmiechem jak to mawiał Wiech, robi się problem, taki niefajny![]()
Liczyłam, że ktoś sobie coś przypomni ... Ale jeszcze poczekajmy, może kogoś olśni coś, na co bardzo czekam

wielbłąd to tyż kot tylko ma skolioze - kuweta musi być czysta.
A beduinom wmówię że mój piasek jest antybakteryjny i samoczyszczący ..A kupki się zmieniają w złoto
Etiopia będzie i już się cieszy.......
Tylko poproszę dokładne wskazówki gdzie na którą i czym mam tam dojechać - bo ja więcej czasu potrzebuję na doturlanie ......
Rehabilitacja rehabilitacją ale moja psica to dopiero mnie trenuje........ A za każdym razem idąc po schodach do góry mówię niecenzuralne wyrazy......