K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 19, 2010 17:33 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Tweety pisze:
jej siostra pisze:
Tweety pisze:Aha, i przypominam się z 28.12 i Ciuchowiskiem na Krowoderskiej:
1. g. 12 -16 jej siostra i ???
2. g. 16 - 20 ja i Akima

we wtorek jestem sama w pracy i tak się już urywam i zamykam biuro z 1,5 godz wcześniej narażając się klientom, zwłaszcza, że u nas pełnia sezonu do końca roku i roboty po kokardę, przed 20-stą rzadko kończę. Więc gdyby ktoś mógł w tym czasie wesprzeć jej siostrę będę wdzięczna. Proszę o poprzynoszenie na kociarnię wszelkich rzeczy, które trudno sprzedać na bazarku, mam pomysł jak się tego pozbyć i na tym zarobić, może wypali

będę wdzięczna za pomoc i wszelakie instrukcje, bo nigdy tak nie sprzedawałam. Mam na zbyciu wiaderko Tupperware do kiszenia, nada się?

jeżeli będzie Etiopia z Tobą to nie ma problemu, ona sprzeda worek piasku Beduinom na pustyni, żeby ich wielbłądy miały się gdzie załatwiać :wink:
przynieś wszystko co Ci nie potrzebne a w dobrym stanie

a ze żwirkiem, żart żartem, śmiech śmiechem jak to mawiał Wiech, robi się problem, taki niefajny :roll:
Liczyłam, że ktoś sobie coś przypomni ... Ale jeszcze poczekajmy, może kogoś olśni coś, na co bardzo czekam

8) A cio :?:
wielbłąd to tyż kot tylko ma skolioze - kuweta musi być czysta.
A beduinom wmówię że mój piasek jest antybakteryjny i samoczyszczący ..A kupki się zmieniają w złoto

Etiopia będzie i już się cieszy.......

Tylko poproszę dokładne wskazówki gdzie na którą i czym mam tam dojechać - bo ja więcej czasu potrzebuję na doturlanie ......

Rehabilitacja rehabilitacją ale moja psica to dopiero mnie trenuje........ A za każdym razem idąc po schodach do góry mówię niecenzuralne wyrazy......
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Nie gru 19, 2010 17:35 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

kosma_shiva pisze:a nie ma takiej opcji, że zamówienie opiewało na mniejszą ilość worów?

dobre kombinujesz ale nie da się zamówić mniej, 20 to minimum.

Etiopio, czy używasz również słów "bujaj się"? bo ostatnio okazało się, że również zaliczane jest przez niektórych do wulgarnych :wink:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie gru 19, 2010 17:41 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Tweety pisze:
kosma_shiva pisze:a nie ma takiej opcji, że zamówienie opiewało na mniejszą ilość worów?

dobre kombinujesz ale nie da się zamówić mniej, 20 to minimum.

Etiopio, czy używasz również słów "bujaj się"? bo ostatnio okazało się, że również zaliczane jest przez niektórych do wulgarnych :wink:

Na schodach to ja mówię dużoooooooooo gorsze wyrazy :oops: - ale tylko w obecności psicy.....

Bo tak wśród ludzi to nie używam wcale albo sobie przeklinam w myślach ....

Bujaj się to brzydkie ? (znam wątek :evil: :evil: ) ech pobujałabym się na hamaku lub huśtawce :twisted:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Nie gru 19, 2010 18:04 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Etiopia pisze:
Tweety pisze:
jej siostra pisze: z Ciuchowiskiem na Krowoderskiej:
będę wdzięczna za pomoc i wszelakie instrukcje, bo nigdy tak nie sprzedawałam. Mam na zbyciu wiaderko Tupperware do kiszenia, nada się?

jeżeli będzie Etiopia z Tobą to nie ma problemu, ona sprzeda worek piasku Beduinom na pustyni, żeby ich wielbłądy miały się gdzie załatwiać :wink:
przynieś wszystko co Ci nie potrzebne a w dobrym stanie

a ze żwirkiem, żart żartem, śmiech śmiechem jak to mawiał Wiech, robi się problem, taki niefajny :roll:
Liczyłam, że ktoś sobie coś przypomni ... Ale jeszcze poczekajmy, może kogoś olśni coś, na co bardzo czekam

8) A cio :?:
wielbłąd to tyż kot tylko ma skolioze - kuweta musi być czysta.
A beduinom wmówię że mój piasek jest antybakteryjny i samoczyszczący ..A kupki się zmieniają w złoto

Etiopia będzie i już się cieszy.......[

Tylko poproszę dokładne wskazówki gdzie na którą i czym mam tam dojechać - bo ja więcej czasu potrzebuję na doturlanie ......

i ja się cieszę :D

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Nie gru 19, 2010 18:14 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

DZIĘ KU JE MY!

Było super, a Tygrys w sumie był całkiem spokojny.

Teraz uradowany biega po domu z miną "jestem ważny"
03.07.2010 ['] Prezes. Kocham Cię.
26.11.2020 ['] Murziłka
12.05.2022 ['] Tiger
22.03.2024 ['] NW SP Dongalas Glitne DSM

Dom bez kota jest jak człowiek bez duszy... Nie ma w nim życia.

Prawdziwa miłość nie potrzebuje słów. Albo milczy. Albo MRUCZY!

wistra

Od: Nie paź 08, 2006 17:11

Post » Nie gru 19, 2010 18:18 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

wistra pisze:DZIĘ KU JE MY!

znaczy się wszelkie misje wypełnione:)
- koci test na tłum pozytywny,
- wistra spełniła dobry uczynek poświęcając swój czas niedzielny,
- kot spełnił dobry uczynek,
- kot, gdyby nie był, został dowartościowany,
- kot przyciągnął ludzi a co za tym idzie napełni kocie brzuszki swoich kolegów
:1luvu:

Tweety

Post » Nie gru 19, 2010 19:00 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Słuchajcie, a może faktycznie zamówienie przyszło niepełne? Liczył ktos te worki, jak przyjechały?
Dodatkowy efekt z dzisiejszej kwesty jest taki, że Dupek będzie prawdopodobnie miał dom.
Ostatnio edytowano Nie gru 19, 2010 19:18 przez Tosza, łącznie edytowano 1 raz

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Nie gru 19, 2010 19:10 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Tweety pisze:
wistra pisze:DZIĘ KU JE MY!

znaczy się wszelkie misje wypełnione:)
- koci test na tłum pozytywny,
- wistra spełniła dobry uczynek poświęcając swój czas niedzielny,
- kot spełnił dobry uczynek,
- kot, gdyby nie był, został dowartościowany,
- kot przyciągnął ludzi a co za tym idzie napełni kocie brzuszki swoich kolegów
:1luvu:

O tak, tak.
Coś cudownego, ja jestem zauroczona, a co ciekawe mój TŻ też 8O

Tweety, ja coś słyszałam o pokazie kotów w Galerii 6go lutego :mrgreen:
03.07.2010 ['] Prezes. Kocham Cię.
26.11.2020 ['] Murziłka
12.05.2022 ['] Tiger
22.03.2024 ['] NW SP Dongalas Glitne DSM

Dom bez kota jest jak człowiek bez duszy... Nie ma w nim życia.

Prawdziwa miłość nie potrzebuje słów. Albo milczy. Albo MRUCZY!

wistra

Od: Nie paź 08, 2006 17:11

Post » Nie gru 19, 2010 19:15 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Tosza pisze:Słuchajcie, a może faktycznie zamówienie przyszło niepełne? Liczył ktos te worki, jak przyjechały?

Robert je ściągał z TIR-a na Armii Krajowej osobiście a potem przeładowywał z naszego auta na Chocimską. Gdyby było sto mógłby się pomylić, przy 20-stu cztery robią różnicę. Ale robił dwa kursy, bo przecież opel to nie kotowóz więc zapytam czy nie było szans aby po drodze gdzieś nie zaginęły, jak go nie było. To może być jakiś trop... Mówiłam, że trzeba myśleć :wink:

Tweety

Post » Nie gru 19, 2010 19:48 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Ja wątku sreberkowego nie poprowadzę, jestem spalona i wulgarna. Wciąż czekam na info od moderatora i nic. Może czekają aż ktoś załozy nowe hasło na wikipedii i stwierdzi, ze slowo należy do wulgarnych.

Poprosze o info o klatce. Namida bierze jutro jedną. Bardzo potrzebuję. Pani Helena łapie 2 koty; jeden ma przyjechać do nas. Drugo to uciekinier z domu, który zdziczal i nie da się złapać swoim Dużym. pani Helena go namierzyła. Sprawa pilna bo to kociak domowy i może sobie nie poradzić :-(
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Nie gru 19, 2010 19:58 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

na czym polega prowadzenie wątku sreberkowego? bo mogę się podjąć w sumie.

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Nie gru 19, 2010 20:03 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Tweety pisze:Aha, i przypominam się z 28.12 i Ciuchowiskiem na Krowoderskiej:
1. g. 12 -16 jej siostra i ???
2. g. 16 - 20 ja i Akima

we wtorek jestem sama w pracy i tak się już urywam i zamykam biuro z 1,5 godz wcześniej narażając się klientom, zwłaszcza, że u nas pełnia sezonu do końca roku i roboty po kokardę, przed 20-stą rzadko kończę. Więc gdyby ktoś mógł w tym czasie wesprzeć jej siostrę będę wdzięczna. Proszę o poprzynoszenie na kociarnię wszelkich rzeczy, które trudno sprzedać na bazarku, mam pomysł jak się tego pozbyć i na tym zarobić, może wypali

Robert zawiózł dziś na kociarnię to, co podarowała znajoma Kosmy, czyli zawieszki świąteczne (b. ładne i oryginalne) i dwie duże świąteczne choinki, które mogą być kocimi drapakami - są obwieszone żołędziami, piernikami i tym podobnymi atrakcyjnymi zabawkami.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Nie gru 19, 2010 20:10 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Zostawiłyśmy dzisiaj z anną09 2 pudełka z bazarkowymi pozostałościami i 2, a może 3 reklamówki. Stoją obok Majeranka.

Jej siostro - dziękuję bardzo za pieniądze :1luvu:
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Nie gru 19, 2010 20:13 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Tweety pisze:Dalej drążę sprawę żwirku, przepytałam Lutrę o ostatnie zamówienie i na ten moment potwierdziło się, że 4 ...wyszły, tylko czyimi nogami?
Lutra miała wziąć 5, Kosma 3, Tosza 2, Anna09 3, 6 było dla Kocimiaków, 1 mój. Wszyscy zabrali oprócz 1 worka, którego Anna09 nie wzięła i ja go pożyczyłam, na kociarni zużyto cały 1 i ok pół drugiego, jeden poszedł do vanji. Jakby nie liczył, 4 brakuje. Może dopadła nas skleroza (oby tak było) i zawieźliśmy komuś, kto nie był liczony w zamówieniu, może ktoś wziął dla jakichś tymczasów, czy którejś pani Heleny. Pomyślcie, bo zrobi się nieprzyjemnie .... :(

Ja przypominam, że Ty Tweety osobiście kazałaś mi odebrać dwa worki, co skwapliwie uczyniłam, płacąc za nie po odbiorze. Jakoś nie widzę się w wymienionym wcześniej rozliczeniu. Byłam uwzględniana w zamówieniu, czy nie? 8O Tyle, że ja o tym wziętym żwirku trąbię na lewo i prawo od piątku, Tobie mówiłam przynajmniej trzy razy. Oj, chyba ten Niemiec Cię goni. :wink:

Jeden worek podwiozłam dzisiaj dla kocimiaków, niech mają, odbiorę przy nastepnej dostawie.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Nie gru 19, 2010 20:16 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

mjs pisze:Jej siostro - dziękuję bardzo za pieniądze :1luvu:

Nie ma za co :D laserek już u paw, kosmetyki sprezentowane, kubeczek w szafce - sama przyjemność :D

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

[poprzednia][następna]