zalogowana jestem i w miau i w KV, i korzystam z linkow z miau oraz ze strony glownej KV, i wciaz nic
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zowisia pisze:A ja nadal widze tylko statystyke glosowania, i mozliwosci oddania glosu nie mam ...
zalogowana jestem i w miau i w KV, i korzystam z linkow z miau oraz ze strony glownej KV, i wciaz nic
maciejowa pisze:Zowisia pisze:A ja nadal widze tylko statystyke glosowania, i mozliwosci oddania glosu nie mam ...
Też tak miałam. Napisałam post w wątku o głosowaniu i po wysłaniu jakimś magicznym sposobem pokazała mi się lista do głosowania.
graszka-gn pisze:Chyba jest cóś w regulaminie Krakwetu, że trzeba mieć "staż" i "się udzielać" - tak mi świta za uchem, ale sprawdzić mi się nie chce![]()
kociamysza pisze:Kociamo, na gazetowym Kocim Zakatku jest wiadomosc dla Ciebiekopiuje:
Re: Przeczytałam i nie mogłam NIE zagłosować!
basia328 19.10.10, 18:55 Odpowiedz
Pani Iwono,jestem emerytką bardzo już niemlodą.Czytalam pani opowiesc i tak bardzo pani współczuję.Wiem co to znaczy obojętne,a czasem wrogie srodowisko.mam tez kilka kotów,które dokarmiam.Jedna koteczkę zabralam dwa lata temu z piwnicy.Byłam wyzywana,grożono mi więc kryję się z tym co robię ze względu na te biedaki.Chciałabym pani w miarę swoich skromnych możliwości pomóc.Może odezwie sie pani do mnie na ocztę meilową.basia328@gazeta.pl.Nie bardzo radzę sobie z głosowaniem na pani gromadkę,ale postaram się to zrobić.Podziwiam takich ludzi jak pani.Szkoda tylko,że ich tak mało.Pozdrawiam najserdeczniej.
-----------------------------
a tu link:
http://forum.gazeta.pl/forum/w,10264,11 ... _.html?v=2
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], kasiek1510 i 1206 gości