TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie lis 28, 2010 10:59 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

dorcia44 pisze:
Myslę że jeszcze coś sobie wykąpię ,Yoko nie będzie zachwycona Pyza pewnie też. :lol:

Kotów nie kąpię ,a może powinnam. :roll:

dziś wykąpałam Amandę ,pod cięłam pynio bo już kłaczki za długie

No i które upolowałaś??? :lol:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie lis 28, 2010 11:07 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

polowanie dopiero się zacznie 8)
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon lis 29, 2010 8:58 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Witam poniedziałkowo i za dobry tydzień :ok:

mam dwa dni wolnego ,musiałam je teraz odebrać bo ponoć od stycznia nie ma takich możliwości ,ciekawe bo Ania z którą pracuje dwa razy w miesiącu musi wziąść wolne ,a płacić mi nie może ,więc będę zbierała wolne czy kierowniczka zrobi dla nas wyjątek :roll:
a może tylko tak mówiła żeby po pogłaskaniu kopa zasadzić :wink:

piękna kicia już w fachowych rękach , oj będzie z nią troszkę roboty . :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lis 29, 2010 9:45 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Zazdroszczę Ci tych dwóch dni, ja od samego rana w towarzystwie 'moich' rozkosznych kretynek :twisted:

Jak się ma MÓJ słodki koczurek :1luvu: ?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon lis 29, 2010 11:37 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

No to super, że masz wolne! :D :ok:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Pon lis 29, 2010 15:10 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Monia mam prośbę do ciebie ,pisze pw.

Poszłam dziś na pocztę wysłać zaległy tor dla kociaków Miłki i Tasmanka :oops: zasypało mnie ,zamroziło i wydmuchało :twisted:
nogi mam jak sople lodu ,chociaż wróciłam do domu dobre dwie godziny temu.
Zaczął się mój koszmar lodowatych nóg tz. stóp.
3 pory roku w których jest na plusie ,nawet niewielkim jest mi w nie ciepło ,wręcz się pocą :? przychodzi spadek temperatury i zaczyna się mój problem ,lodowate stopy ,aż bolą.

zawsze tak było.niestety ,bo mogła bym powiedzieć starość nie radość :twisted:

Wielbłądziu ,Tytuś niby ok .ale widocznie zmizerniał ,zastanawiam się nad zrobieniem mu badań.
Troszkę nie chciała bym go tarmosić w tą pogodę do weta ,bo on i tak wiecznie chory ,ale zobaczymy .
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lis 29, 2010 17:02 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 18.m.

mi jest w stopy prawie wiecznie zimno :? mega grube, ciepłe skarpety i pancerne buty to u mnie podstawa jeśli chodzi o przeżycie zimy.
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Pon lis 29, 2010 22:50 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 18.m.

dopiero dotarłam do domu co będzie dalej ,jeżeli taki jest początek zimy :strach:

zaspy po kolana ,ulice nie odśnieżane ,moje psy zakopały się po uszy w śniegu ,co z bezdomnymi :cry:

Płuca prawie mi wypadły z wysiłku :?

ale z drugiej strony jest tak pięknie ,tak czysto ............

dobrej nocki kochani.
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lis 29, 2010 23:01 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 18.m.

oj, jak ja nie lubię zimy...
i chyba każdy z nas mysli o bezdomnych zwierzakach, nie da się nie myśleć, choć... z drugiej strony - co da samo myślenie a wszystkich przygarnąć się nie da :(
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Pon lis 29, 2010 23:32 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

dorcia44 pisze:Monia mam prośbę do ciebie ,pisze pw.

Przed chwilą wysłałam. Sorry, że tak późno, ale miałam przej..ny wieczór :| .

Marcelibu

Post » Wto lis 30, 2010 9:52 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 18.m.

Monia wielkie dzięki .
jak je widzisz ? miłe ?

koniec laby ,jutro już normalnie do pracy ,ale fajnie było nie zrywać się o świcie ,nawet jak te potwory mnie budzą to nie muszę nigdzie lecieć ,nic w pośpiechu .

wysuszyłam buty ,włożyłam do nich wkładki które mają mi grzać stopy ,zobaczymy jaki będzie efekt ,okaże się że niewygodnie i ciasno i duupa.

Pisałam o incydencie Dżagi że niby drgawki ,nie to chyba jakiś sen miała bo dziś sytuacja się powtórzyła ,ale wyraznie co jej się śniło ,nawet mamrotała przez sen ,no po psiemu mamrotała :wink:

Rano zaniosłam Burasi jeść i co wiedzę ,mam lokatora ,ogromny biało rudy kocur ,do tej pory tylko przychodził się na jeśc ,teraz wyskoczy z budki po Sreberku['] .
Micha suchego to już za mało .
Przychodzi jeszcze ten którego odjajczyłam ,ale boi się mnie ,już nie daje do siebie dojść ,a przecież drugich jaj nie ma :twisted:

chyba zasadzę się na biało rudego.

w domu już rześko.

w kuchni jest malutki naścienny piecyk ,niestety spadł gadzinie i wygł się (ten to ma łapy :evil: ) podgrzewam nim ,ale już rozglądam się za innym ,boje się żeby jakiegoś zwarcia nie było.

Okna mam na 40 cm. zasypane .

za chwilę święta ,nic nie robię ,nie myślę ,nie kupuję ,nie szykuje ,nie chcę. :oops: :cry:
Ostatnio edytowano Wto lis 30, 2010 10:03 przez dorcia44, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lis 30, 2010 10:03 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 18.m.

Dorcia, odbierz pw.. :D
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Wto lis 30, 2010 11:01 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 18.m.

ja mam wszystko na 50 cm zasypane

Pozdrawiam

gośka i zwierzyniec :)

Od: Sob cze 28, 2008 19:57

Post » Wto lis 30, 2010 12:41 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 18.m.

dorcia44 pisze:Monia wielkie dzięki .
jak je widzisz ? miłe ?

One są wystraszone. Ale wyjęte z klatki dają się głaskać. Będą z nich miziaki. Obydwie mają takie wąskie, podłużne, szczurkowate pysie :twisted: .

Marcelibu

Post » Wto lis 30, 2010 14:42 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 18.m.

te kociaki od maja siedzą w klatce ,w lecznicy :cry:
może jednak uda się je wy adoptować .

już sypią solą ,muszę kupić wazelinę do smarowania łapek psiurkom ,okropnie cierpią jak sól dostaje się między poduszeczki.

Jutro idę normalnie do pracy ,koniec lenistwa :twisted:

muszę też zrobić zakupy bo zaczynam mrozić światełko w lodówce :wink:

a może dziś coś słodkiego by się zjadło :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]