Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miszelina pisze:Panny B. czyli Broszka (w czarnej maseczce), Bila (podobna do Spotiego, z czarnym ogonkiem) i Truskawka (z burym ogonkiem) zdecydowanie wiedzą, do czego służy drewniany żwirek, skorzystały przy mnieBila mruczy najgłośniej z nich. Wogóle są fajne. Może będzie je można wziąć na nastepną akcję, co?
Na Kocimską dotarły też latające kociaki, Lufcik i Parapet - małe rozdartki. Sa w króliczej klatce na stole. Ich dzielna mama Framuga siedzi pod dziczką. Cała trójka jest nieodrobaczona. Może Wislackikot wziąłby jutro coś na robale od Szpeyera?
miszelina pisze:miszelina pisze:Grafik dyżurów weekendowych na Kocimskiej:
1 weekend miesiąca:
sobota rano - kasumi
sobota wieczór - ?
niedziela rano - milu
niedziela wieczór - ?
2 weekend miesiąca:
sobota rano - ?
sobota wieczór - ?
niedziela rano - miszelina
niedziela wieczór - miszelina
3 weekend miesiąca:
sobota rano - kasumi (od października)
sobota wieczór - ?
niedziela rano - milu
niedziela wieczór - ?
4 weekend miesiąca:
sobota rano - ?
sobota wieczór - ?
niedziela rano - ?
Jeśli będzie 5 weekend (co się czasem zdarza) to mogę dyżurować w oba dni ja.
We wrześniu w przyszły weekend (18./19.09) zaoferował się Markopolo, rano i wieczorem
Akima pisze:Nie ma takiego czasu, który pozwoliłby się przygotować...
Nie ma takiego momentu cierpienia, w którym zastrzyk niesie ulgę dla opiekuna...
Nie ma pretensji o chory tymczas, ale o jego śmierć...
Nie ma pretensji o czasochłonną opiekę, ale o to że ta nic nie przynosi...
Nie ma też słów, które przyniosą ukojenie...
Być może jest czas, który sprawi, że uda się zebrac siły i odzyskać skrzydła do niesienia pomocy innym...
lutra pisze:Frida to kot, którego w listopadzie 2009 sama złapałam. Na dzień dobry rzuciła mi kałem w twarz, potem było grozej, drapała gryzła, aż do czasu, kiedy przestała uciekać... Wierzyłam, że złego diabeł nie bierze, a Frida była trudna, żeby nie napisać zła. Była testowana na białaczkę, był wynik negatywny, ale zakłamany. Drugi i trzeci był pozytywny. Mam nadzieję, że zeszłotygodniowa transfuzja jej pomogła i duszność zaczęła się dziś.
Jest mi zajebiście źle, za chwilę pójdę zakopać czarnego kota, który wczoraj pierwszy raz zamruczał.
_namida_ pisze:Jestem na sali, ile ma Masza nikt nie wie, ma białe zęby więc zakładam że jest młoda, 1-2 lata?
Maluchy urodziły się ok. 20 lipca br.
Akima - ładnie napisaneTwoje siedzisko na kaloryfer nadal jest na Kocimskiej, zapakowane w worek, na rurach w 1-szym pomieszczeniu.
miszelina pisze: Grafik dyżurów weekendowych na Kocimskiej:
1 weekend miesiąca:
sobota rano - kasumi
sobota wieczór - miszelina
niedziela rano - milu
niedziela wieczór - quenn_ink
2 weekend miesiąca:
sobota rano - ?
sobota wieczór - ?
niedziela rano - ?
niedziela wieczór - ?
3 weekend miesiąca:
sobota rano - kasumi (od października)
sobota wieczór - ?
niedziela rano - milu
4 weekend miesiąca:
sobota rano - Kinga Warmijska
sobota wieczór - ?
niedziela rano - Kinga warmijska
Jeśli będzie 5 weekend (co się czasem zdarza) to mogę dyżurować w oba dni ja.
jeszcze raz przypominam o puszkach z punktów, gdzie są zbierane pieniądze. W przyszłym tygodniu powinniśmy mieć nowe zezwolenie tak, żeby była ciągłość i abyśmy mogli oblecieć wszystkie najbliższe kwesty i imprezy.
Tweety pisze:kosma_shiva pisze:dziewczyny! ... ja nadal nie mam nowych pocztowek !!![]()
![]()
nie wiem co z tym zrobic, nie wiem jak temu zaradzic...
byleby Anna09 nie poleciała z pustymi rękami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 46 gości