Kirke - ciesze się ze TŻ wychodzi, jak dobrze.. najlepiej w domu, nawet jeśli trza dalej chorować..czy teraz jakaś dieta specjalna czy cóś? przygotuj się praktycznie.. czy może jechać na wakacje?
Moja Mała właśnie śpi.. .. nowa córcia

)zresztą całe stado legło.. wczoraj siedziałam do 2.30 żeby dopilnować, no i emocje były..
było zapoznanie z psem, siedzieli pies z jednej strony a Mała z drugiej, przeszła przez kolana i powąchała psi nos, pies odwrócił łeb, a Mała się wycofała... ale bez żadnych syków.. reszta chodzi na pazurkach, a ta co miała być koleżanką do biegania jest najbardziej zazdrosna i chodzi nastroszona..
Zawsze wiedziałam że kociary to fajne kobity, co się potwierdziło jak poznałam w realu Becię i Beciowego..
jakbyśmy się znali kupę lat..
Sol - załatw tą niepełnosprawność, ciekawa jestem czy się uda, na forum
http://www.jednooczni.org wyczytałam że to dość trudne, ale niesie za sobą wiele korzyści, dodatek pielęgnacyjny ok 170 zł, dodatkowych 10 dni urlopu po roku przyznania stopnia, godzinę krócej w pracy, i kartę inwalidy - stawianie auta na kopercie i niepłacenie za parkingi.. i mnóstwo innych podatkowych udogodnień i odliczeń. a tak poza tym - super babka jesteś
Becia - mój głos na
Mazurkę