Do ZAMKNIĘCIA!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 07, 2011 1:52 Re: Ko(t)miksy+KOTmot. W KOTERIImiziasteKotkiPotrzebująLudziCITO

Dziękuję, że przypomniałaś o Czesiu, ewaw!

Willow_ - robię co mogę, dobę mam sporo za krótką (zobacz, o której robię tego posta!), ale damy radę. :D

Mamy bardzo pilne KOTmoterstwo z KOTerii:
Efcia1 pisze:Wczoraj wieczorem byłam w Koterii, usiadłam i zapłakałam: jest pięć oswojonych kotek, które wracają na "ulicę". Dla jednej mam tymczas, a pozostałe cztery?!?!?
Normalnie nic, tylko w łeb se palnąć :crying: :crying: :crying:
Wstawiam zdjęcia trzech kotek, czwartej nie zdążyłam zrobić. Wszystkie są mega-miziaste. Zdjęcia są fatalne bo z telefonu, a poza tym zrobić zdjęcia kotom, które się wiją to misja niewykonalna
Czy może ktoś...???
ObrazekObrazek
Obrazek

Coś na Facebooku w tej sprawie drgnęło, ale kotki są aż 4! Tu jest link do Koteryjnego wątku: Oswojone koty w KOTERII. Szukamy DS!!!

Podnoszę tym ko(t)miksem: Obrazek
[Zdjęcia pochodzą z zeszłorocznej imprezy - EuroPride w Warszawie. Był strrraszny upał!]
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Czw kwi 07, 2011 15:30 Re: Ko(t)miksy+KOTmot. Miziaste z Koterii NIE CHCĄ na ulicę...

Podnoszę KOTmoterstwo z powyższego postu.

Dodaję link do założonego przez Efcię1 wydzielonego wątku: Wawa: mega pilnie dt dla czterech kotek z Koterii!!!

Ostatnie wieści:
Efcia1 pisze:Dzisiaj będą zdjęcia dwóch kotek. Okazało się bowiem, że z tego samego miejsca co biało-bura koteczka, jest biało-czarna, krówka, która również jest oswojona 8O
No i ta o której wspominałam na początku ale jej zdjęć nie miałam. Także szukamy dt/ds dla dwóch kotek!!!

Podnoszę tym ko(t)miksikiem:
Obrazek
Ostatnio edytowano Czw lut 16, 2012 0:15 przez VVu, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

VVu

Post » Czw kwi 07, 2011 16:12 Re: Ko(t)miksy+KOTmot. Miziaste z Koterii NIE CHCĄ na ulicę...

A przy okazji i o tym wspomnę:

NITKA/KARINKA pisze:A ja zapraszam do głosowania w ankiecie (do Krakvetu)
:arrow: viewtopic.php?f=1&t=126100&start=0

Głosujmy!
ObrazekObrazek

VVu

Post » Czw kwi 07, 2011 22:49 Re: Ko(t)miksy+KOTmot. Miziaste z Koterii NIE CHCĄ na ulicę...

jakies nowe ko(t)miksy sa?

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt kwi 08, 2011 6:44 Re: Ko(t)miksy+KOTmot. Miziaste z Koterii NIE CHCĄ na ulicę...

Pewnie, że są, ale na głównie na blogu VVu ... http://kotmiksy.blox.pl ... ja zaglądam tam codziennie :ok:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pt kwi 08, 2011 8:53 Re: Ko(t)miksy+KOTmot. Miziaste z Koterii NIE CHCĄ na ulicę...

Willow_ pisze:Pewnie, że są, ale na głównie na blogu VVu ... http://kotmiksy.blox.pl ... ja zaglądam tam codziennie :ok:

Ale chyba wszystkie komiksy, co są na blogu, były wcześniej tutaj (a kilka odwrotnie)!
No i przecież wyżej wkleiłem dwa nowe komiksiki, które na bloga trafią kiedyś (Willow_ - to tutaj nie oglądaj! :D ), ale nie wiadomo kiedy.

No i, Willow_, wet za wet: www.naznaczkach.blox.pl.
Odwiedzajcie blog Willow_ - dużo pięknych kotów!!
ObrazekObrazek

VVu

Post » Pt kwi 08, 2011 11:12 Re: Ko(t)miksy+KOTmot. Miziaste z Koterii NIE CHCĄ na ulicę...

Przeklejam z wątku Koteryjnego, mogę, prawda? 8)

joshua_ada pisze:Kompletnie nie mam inwencji dzisiaj :evil: ale obiecałam agitację 8) więc banerek taki szybki, żeby był.
Później wymyślę jeszcze jakieś, moze coś lepszego mi się ulepi.
Na razie tak:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hdnvv][img]http://img814.imageshack.us/img814/5176/koteriakv.jpg[/img][/url]

edit: poprawiam link
Ostatnio edytowano Pt kwi 08, 2011 13:55 przez joshua_ada, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pt kwi 08, 2011 12:58 Re: Ko(t)miksy+KOTmot. Miziaste z Koterii NIE CHCĄ na ulicę...

wklejam:

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Pt kwi 08, 2011 16:23 Re: Ko(t)miksy+KOTmot. Miziaste z Koterii NIE CHCĄ na ulicę...

głos na Koterię już oddany :-)

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Pt kwi 08, 2011 17:06 Re: Ko(t)miksy+KOTmot. Miziaste z Koterii NIE CHCĄ na ulicę...

ewung pisze:Zacytuję za Wimą
Wima pisze:Miłośników twórczości Caty i Ewung zapraszam do Wydawnictwa, księgarni - kawiarni przy ul. Włodkowica 11 ( w pobliżu Casablanki i Mleczarni) na spotkanie z nimi w sobotę 16 kwietnia od 18.30.
Odbędzie sie tam premiera ich książki
Obrazek
Zapraszam serdecznie na spotkanie :-)

ewung - pozwoliłem sobie skopiować z Twojego wątku. Jak rozumiem spotkanie jest we Wrocławiu?

Komiksu do tego KOTmoterstwa nie trzeba, bo rysunek na okładce książki (rysunek autorstwa ewung właśnie!!) piękny jest.
ObrazekObrazek

VVu

Post » Pt kwi 08, 2011 18:13 Re: Ko(t)miksy+KOTmot. Miziaste z Koterii NIE CHCĄ na ulicę...

A ja zamówiłam u autorek tą książkę z autografami ... i czekam grzecznie na przesyłkę :ok:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pt kwi 08, 2011 18:30 Re: Ko(t)miksy+KOTmot. Miziaste z Koterii NIE CHCĄ na ulicę...

Dziękuę VVu Oczywiście spotkanie jest we Wrocławiu - zapraszam serdecznie tych co mogą przybyć :-)
Willow to już tylko tydzień i niedługo książka poleci do Ciebie :-)

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Pt kwi 08, 2011 19:07 Re: Ko(t)miksy+KOTmot. Miziaste z Koterii NIE CHCĄ na ulicę...

Przypominam o człowiekolubnych kotkach, które siedzą w Koterii, dla których szukamy pilnie domów, by nie wróciły w paskudne dla nich miejsca, na ulicę…
Efcia1 pisze:(…) trzy kotki bez dt/ds (krówka, czekolada i bura maźnięta rudym)!!! Czas się kończy!!!

Podaję link do założonego przez Efcię1 wydzielonego wątku: Wawa: mega pilnie dt dla czterech kotek z Koterii!!!
Podnoszę Koteryjnym deKOTcentratorem:
Obrazek
ObrazekObrazek

VVu

Post » Pt kwi 08, 2011 22:55 Re: Ko(t)miksy+KOTmot. Miziaste z Koterii NIE CHCĄ na ulicę...

ewung, moze wystawisz jeden egzemlarz tej ksiazki na bazarek? Mysle, ze mialaby ona tu spore zainteresowanie :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]