Edisia kochana kruszynka...(*)(*)(*)..4 lata bez Edisi...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 12, 2010 23:32 Re: Chory mały Edison.. NA CITO DT/DS!!!!!będą finanse dlaDT s.1

podniosę :!:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon gru 13, 2010 16:51 Re: Chory mały Edison.. NA CITO DT/DS!!!!!będą finanse dlaDT s.1

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon gru 13, 2010 16:55 Re: Chory mały Edison.. po 4 mcach w szpitalu NA CITO DT/DS!!!!!

Aleksandra59 pisze:
kropkaXL pisze:
Aleksandra59 pisze:Byłam w lecznicy ponieważ zabierałam Totka do domu.

Smutno mi było, bo Edison musiał zostać :( :( :(

Kicio niestety dalej w kołnierzu, ale ranka ładnie się goi.

Do Toteczka los sie uśmiechnął-Ola wzięła go do DT,a Edi dalej sam :( :( :(

To nie tak - Totek od zawsze miał DT u mnie :wink: Lecznica była grana z racji leczenia :roll: Autoszczepionka wymagała monitorowania stanu kota :wink: i z tego powodu Totek siedział w lecznicy 8)

Nie zmienia to jednak sytuacji Edisonka :(

Wiem Olu!
Totek był w lecznicy,bo tego wymagała kuracja-Edi nie ma dokąd pójść! :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon gru 13, 2010 19:06 Re: Chory mały Edison.. NA CITO DT/DS!!!!!będą finanse dlaDT s.1

Odany z DS, bo był chory.. Edisonek nie ma swojego domu, swojego człowieka, a tak baaardzo go pragnie!!!!

PODARUJ MU DOM I SIEBIE!!!

Marzenia11

Post » Pon gru 13, 2010 20:42 Re: Chory mały Edison.. NA CITO DT/DS!!!!!będą finanse dlaDT s.1

Domku Edisonka , gdzie jesteś? Kotek już tyle czeka.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Pon gru 13, 2010 20:47 Re: Chory mały Edison.. NA CITO DT/DS!!!!!będą finanse dlaDT s.1

Kciuki trzymam cały czas za Edisonka i za domek.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Pon gru 13, 2010 21:45 Re: Chory mały Edison.. NA CITO DT/DS!!!!!będą finanse dlaDT s.1

http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... 194&ref=mf Marzenko tekst jest dobry dodałam go do FB :ok:
Ale do ogłoszeń przerobię :D może uda mi się zrobić, żeby kociasty to opowiadał tak jak u Frygi było :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon gru 13, 2010 22:49 Re: Chory mały Edison.. NA CITO DT/DS!!!!!będą finanse dlaDT s.1

Marzenko a co zdjagnozowano w rezultacie u Edisonka?

CatAngel

Post » Pon gru 13, 2010 23:49 Re: Chory mały Edison.. NA CITO DT/DS!!!!!będą finanse dlaDT s.1

CatAngel pisze:Marzenko a co zdjagnozowano w rezultacie u Edisonka?

alergie pokarmową i bakterię jakąś tam (musze nazwę znaleźć wcześniej w wątku), która sie leczy przy pomocy autoszczepionki. Problem polega na tym, ze on jeszcze od czasu do czasu charcze i generalnie jest gdzies jeszcze w planach konsultacja u prof. gdyż wetka prowadząca podejrzewa, że może mieć coś z tchawicą. Ale - moim skromnym zdaniem, jakoś mam takie przeczucie - ma nadzieję, ze jednak to tylko ta bakteria i że autoszczepionka podawana teraz w zastrzyku (wczesniej była dopyszczna) zakończy definitywnie sprawe.
Czyli aktualnie jest tak, ze musi jeśc antyalergiczną RC plus jest w trakcie leczenia autoszczepionką, czyli co dwa dni musi dostawać zastrzyk - czyli albo ktoś nauczy się w obecności weta robic podskornie zastrzyk (nie jest to trudne) albo bedzie co 2 dni jeździł na zastrzyk. Tylko niestety nie wiem jak długo ta kuracja trwa.

Marzenia11

Post » Pon gru 13, 2010 23:52 Re: Chory mały Edison.. NA CITO DT/DS!!!!!będą finanse dlaDT s.1

Aha, no i on ma cały czas rankę na szyi, bo ją sobie rozdrapuje i tu już jest hipoteza, ze się drapie na tle nerwowym, z powodu stresu związanego z tak długim pobytem w lecznicy. Stąd tak pilnie szukamy choćby DT. Ranka się leczy dobrze i szybko, ale on ciągle ją rozdrapuje jak tylko już może sięgnąć łapą.

Marzenia11

Post » Pon gru 13, 2010 23:56 Re: Chory mały Edison.. NA CITO DT/DS!!!!!będą finanse dlaDT s.1

Marzenia11 pisze:Aha, no i on ma cały czas rankę na szyi, bo ją sobie rozdrapuje i tu już jest hipoteza, ze się drapie na tle nerwowym, z powodu stresu związanego z tak długim pobytem w lecznicy. Stąd tak pilnie szukamy choćby DT. Ranka się leczy dobrze i szybko, ale on ciągle ją rozdrapuje jak tylko już może sięgnąć łapą.

Moja kotka tak ma z ranką(grzybice leczę już 4rty miesiąc) nie było dwa tyg i na nowo cała rozdrapana :( pieć ranek ma, a ja nie mam już siły ją leczyć(bo mam wrażenie, że jej nie pomagam)

Biedny mały :(

CatAngel

Post » Wto gru 14, 2010 7:05 Re: Chory mały Edison.. NA CITO DT/DS!!!!!będą finanse dlaDT s.1

Dzień dobry Edisonku! :1luvu: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Wto gru 14, 2010 15:45 Re: Chory mały Edison.. NA CITO DT/DS!!!!!będą finanse dlaDT s.1

Pilnie szukam dt dla Edisona - gwarantuje finansowanie dt!!

Marzenia11

Post » Wto gru 14, 2010 16:38 Re: Chory mały Edison.. NA CITO DT/DS!!!!!będą finanse dlaDT s.1

pilnie DT dla Edisonka :!: :!: :!:

zamknięty 5 m-cy w lecznicowej klatce czeka na cud...

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Wto gru 14, 2010 23:31 Re: Chory mały Edison..zamkniety od 5mcy w klatce CZEKA NA CUD!!

nIE WIEM JAK, GDZIE I KIEDY ALE ja po prostu muszę mu znaleźć dt!!!!!!!!

Marzenia11

[poprzednia][następna]