A o nowym domku Fado najwiecej jest w jego wątku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:To ogłoszenie Miki jest takie dość średnie mimo wszystko... jedno z wielu. A mi się wydaje, że o takich rzeczach jak sympatia do innych psów i kotów to ważna rzecz, nic takiego tam nie ma, że do dzieci też, że miziasta, że kochana... naprawdę, to jest mimo wszystko ogłoszenie jedno z wielu, mówiące "ten kot tylko umiera", a nie "jesteś ejgo szansą, bo ma wszystko, czego potrzebujesz".
mpogorzelski pisze:Szalony Kot pisze:Widzę, że narobiłam nadziei... trafił do nas Fado, ponad 10 miesięcy w schronie, FIP+, więc Miki wziąć nie możemy... choćby się chciało, wszystkich nigdy nie można :/ Trzymam jednak kciuki za DT choćby dla jej towarzyszki u smarti...
Czy Mika ma swoje wydarzenie na fb? Bo mogę założyć... może chociaż to coś pomoże.
wydarzenie jest ale trzeba to odswiezyc bo to jedno z pierwszych ogloszen na grupie kiedy jeszcze sie nic nie dzialo
http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... 05&index=1
naline pisze:Coś o Mozaice str 34:
viewtopic.php?f=1&t=111943&p=6391904&hilit=mozaika#p6391904
Przy czym ostatnio jest jeszcze bardziej wygaszona. Być może nowe koty tak na nią zadziałały, bo pojawiło się ich 6.
Mozaice należy się dom, jestem pewna, że w nim zakwitnie jak kwiatek. W schronisku wegetuje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 774 gości