Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gosiakot pisze:
Proszę o udostępnienie mi umowy o wynajem lokalu w którym jest teraz chatka ,gdyż trzeba wystąpić do wynajmującego z wnioskiem o promesę dot. przejścia praw z tej umowy na nowo powstałe stowarzyszenie, żeby po rejestracji można było zaraz podpisać aneks. kto ma tę umowę niech da znać wyślę mu na pw swojego maila.
gosiakot pisze:Tereniu, dajcie znać na miau co potrzeba teraz w kociej chatce ? jaką karmę czy żwirek albo inne rzeczy ...-mam na myśli te rzeczy na "p" o których pisać nie wolno- mam "wyrywną" osobę która bardzo chce coś pomóc - może warto skorzystać od razu ? pozdrawiam i wracam dziobać statut i resztę
terenia1 pisze:gosiakot pisze:
Proszę o udostępnienie mi umowy o wynajem lokalu w którym jest teraz chatka ,gdyż trzeba wystąpić do wynajmującego z wnioskiem o promesę dot. przejścia praw z tej umowy na nowo powstałe stowarzyszenie, żeby po rejestracji można było zaraz podpisać aneks. kto ma tę umowę niech da znać wyślę mu na pw swojego maila.
Małgosiu umowa o wynajem lokalu jest u mnie i jeszcze mamy umowę na dostarczanie energii elektrycznej ta chyba też będzie potrzebna, jutro je znajdę czy mam Ci jakoś podrzucić obydwie te umowy
MIKUŚ pisze:Kropeczka13 pisze:Basiu po przeczytaniu Twojego sms-awysłanego do Jadzi zgodnie z Twoim rozporządzeniem
Miszka z trzema maluszkami zniknęła przed 15:00
![]()
![]()
![]()
Jest na D.T.
W związku z powyższym dziękuje.
terenia1 pisze:... każdy z nas ma prawo wyrazić swoje zdanie, opinię i postąpić w taki sposób jaki mu się wydaje słuszny....
terenia1 pisze:Po drugie nie rozumię dlaczego w taki sposób obrażasz Jadzię i Wiesia poprzez stawianie takiego "ultimatum" jak dziś to zrobiłaś...
terenia1 pisze:Przykro mi jest osobiscie, że tak się stało. Inni też mają uczucia...
Nowa82 pisze:Hmmm... ja tam się nie wtrącam w tą sprawę bo nawet konkretnie nie wiem o co chodzi![]()
Baśka mam nadzieję, że jak emocję opadną, to wrócisz do swojej działki, bo uważam, że jesteś niezbędna i nasze koty Cię potrzebują, nie mówiąc już o kotach które można jeszcze złapać i ciachnąć![]()
Pamiętajcie, że czy tak czy siak, nie mogą na tym ucierpieć koty.
A coś na poprawę humoru,takiego maila dostałam wczoraj od Pani Agnieszki, która przygarnęła naszą Ineskę : "Witam
Ineska już sie zadomowiła. Zostawiłam jej to imię bo nie chciałam jej więcej mieszać,ines,kosteczka...
kosteczka to nie w moim guście więc Została Ines:)
Bardzo fajna,spokojna kotka. Prawie cały czas je,śpi i się cały czas myje.
Jak tylko jestem w kuchni odrazu ociera mi się o nogi.
Jeszcze jest troche wystraszona jak zrobię bardziej gwałtowny ruch,ale już coraz mniej.
Narazie karmię ją cały czas,tzn. Karme mokrą rano i wieczorem,karme suchą ma w misce prawie cały czas i jeszcze ją troche szyneczkami i śmietanką dokarmiam. dzisiaj nawet zjadła zupkę:)
Jak by mi mogła Pani przesłać książeczke zdrowia Ines to będe wdzięczna,chciałabym iść z nią do weterynarza."
Więc odrazu zapytowywuję kto ma książeczkę, jest na kociarni? prześlę Pani Agnieszce. Póki co fotek nie mam ale jej odpisałam, żeby mi przysłała i że czekam na następne info o Ines.
terenia1 pisze:Dziewczyny bardzo ogromna prośba o wpisywanie się na dyżurybo następny tydzień wygląda cienutko
![]()
NASTĘPNY TYDZIEŃ
PON(31.05) R MONIKA W TERESA
WTO(01.06) R ....... W .....
ŚRO(02.06) R ....... W .......
CZW(03.06) R ..... .. W ........
PIĄ(04.06) R ....... W .......
SOB(05.06) R MARTYNA W ........
NIED(06.06) R DOROTKA W ......
hidi pisze:terenia1 pisze:Dziewczyny bardzo ogromna prośba o wpisywanie się na dyżurybo następny tydzień wygląda cienutko
![]()
NASTĘPNY TYDZIEŃ
PON(31.05) R MONIKA W TERESA
WTO(01.06) R HIDI W .....
ŚRO(02.06) R ....... W .......
CZW(03.06) R ..... .. W ........
PIĄ(04.06) R HIDI W .......
SOB(05.06) R MARTYNA W ........
NIED(06.06) R DOROTKA W ......
Ja moge wtorek rano, piatek rano.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 110 gości