bliźniaki z Morąga, ROMUŚ [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 01, 2010 12:47 Re: bliźniaki z Morąga :)mamy SUPER domek na widoku :)

Ostatni dzień na podpisanie petycji w sprawie przetargu na sterylki we Wrocławiu. Prosimy o podpisy:
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5089
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw kwi 01, 2010 18:22 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

jessi74 pisze:postarm się znaleźć im domek najlepszy z najlepszych , na chwilę obecną ten dom w Imielinie wydaj mi się byc bardzo odpowiedni!
pani, z którą byłam umówiona na dzisiaj na spotkanie jest bardzo zawiedziona że zdecydowałam inaczej, ponad godzinę musiałam jej tłumaczyć skąd taka moja decyzja, o adopcji braciszków do kogoś innego,
ostatecznie ustaliłysmy, że sprawdzę jej domek i pojada do niej inne kotki - jeśli oczywiście tak zdecyduję - Agness - potrzebna mi będzie Twoja pomoc ! i nataszy!

Ale by było swietnie,gdyby pani wzięła w zamian inne potrzebujące domku kociny!
Oby Braciszki znalazły domek i sobie i innym kotusiom!-trzymam mocno! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
natasza25 pisze:a ja wczoraj miziałam, głaskałam i nosiłam braciszków na rekach alez one sa urocze, tylko pozazdrościć jessi takich tymczasowych nabytków :ok:

One uwielbiaja człowieka!-oby nigdy sie nie zawiodły!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw kwi 01, 2010 18:26 Re: bliźniaki z Morąga :)mamy SUPER domek na widoku :)

Trzymamy mocno kciuki za szczęśliwe domki dla Braciszków! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw kwi 01, 2010 18:35 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

kropkaXL pisze:One uwielbiaja człowieka!

Którego czlowieka? :mrgreen:

Nic nie gadam, zeby nie zapeszyc. Tylko sie glupio spytam, czy ta pani trzyma owczarka podhalanskiego w mieszkaniu. Czy ma domek? :mrgreen:

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 7 >>

Post » Czw kwi 01, 2010 18:40 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

Arcana pisze:
kropkaXL pisze:One uwielbiaja człowieka!

Którego czlowieka? :mrgreen:

Nic nie gadam, zeby nie zapeszyc. Tylko sie glupio spytam, czy ta pani trzyma owczarka podhalanskiego w mieszkaniu. Czy ma domek? :mrgreen:

No każdego Arcano :lol:
Z tym owczarkiem tez mnie troche zastanowiło-jak taki pies w domu wytrzymuje-przecież ma takie futro???
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw kwi 01, 2010 18:58 Re: bliźniaki z Morąga :)mamy SUPER domek na widoku :)

Moze jednak domek... :wink:

Z Wrocka na Slask nie zawioze, chyba ze powtorzymy sprawdzone polaczenie w druga strone do Wawy i stad na Slask. :lol:

Arcana

Post » Czw kwi 01, 2010 18:58 Re: bliźniaki z Morąga :)mamy SUPER domek na widoku :)

z informacji jaką dostałam, to jest całkiem spory dom, dostałam nawet fotki. ale nie wiem czy mogłabym je tu umieścić, chyba nie bardzo :oops:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Czw kwi 01, 2010 19:01 Re: bliźniaki z Morąga :)mamy SUPER domek na widoku :)

Bez zgody nie wypada. :wink:

Arcana

Post » Czw kwi 01, 2010 19:06 Re: bliźniaki z Morąga :)mamy SUPER domek na widoku :)

No jak dom,to wszystko jasne!
Zdjęć nie zamieszczaj,ale może domek zechce sie zalogować na Miau?(prosimy bardzo,bardzo,bardzoObrazek)
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw kwi 01, 2010 19:11 Re: bliźniaki z Morąga :)mamy SUPER domek na widoku :)

Arcana pisze:Bez zgody nie wypada. :wink:

no własnie tak myślałam :wink: dostałam fotki domu, domowników, zwierzaków i zwierzaków siostry tej Pani ( bo zdarza się się że przyjeżdża z pieskiem na wakacje :mrgreen: )
a dzisiaj dostałam od PRZYSZŁEGO DOMKU kolejnego maila z dalszym potwierdzeniem chęci adopcji :D
co do transportu, to wszystko wskazuje na to że ja osobiście zawiozę kotki ( natasza zrzuci się na paliwo - przecież jest drugą mamą braciszków :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: )
muszę na własne oczy zobaczyć gdzie trafią :oops:

jessi74

Post » Czw kwi 01, 2010 19:23 Re: bliźniaki z Morąga :)mamy SUPER domek na widoku :)

Jak strrrasznie sie cieszę,że domek podtrzymuje swoja decyzję-maleńkie moje bure szczęścia-ale będziecie miały domek,a zwłaszcza,że pojedziecie razem!
Moje słodziaczki kochane-większego szczęscia nie mogłam wam wymarzyć!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw kwi 01, 2010 19:23 Re: bliźniaki z Morąga :)mamy SUPER domek na widoku :)

Znasz Katowice, Jessie? Zahacz po drodze o stare gornicze osiedle Nikiszowiec w Katowicach. Klimat jak w scenerii filmow Kutza, niezwykle miejsce. Ja tam jeszcze wroce :mrgreen:

Arcana

Post » Czw kwi 01, 2010 19:25 Re: bliźniaki z Morąga :)mamy SUPER domek na widoku :)

Ooo-nasz forumowy globtroter agituje do zwiedzania! :lol: -Arcano-ale Ci zazdroszcze-ja tu uziemiona jestem z kociastymi,ale tez chetnie bym pozwiedzała!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw kwi 01, 2010 19:31 Re: bliźniaki z Morąga :)mamy SUPER domek na widoku :)

zaprosiłam przyszły domek do przeczytania wątku ! :ok:

jessi74

Post » Czw kwi 01, 2010 19:41 Re: bliźniaki z Morąga :)mamy SUPER domek na widoku :)

kropkaXL pisze:Ooo-nasz forumowy globtroter agituje do zwiedzania! :lol: -Arcano-ale Ci zazdroszcze-ja tu uziemiona jestem z kociastymi,ale tez chetnie bym pozwiedzała!

Umawiamy sie w Malborku? :mrgreen:

Ty masz blizej, tylko pewnie juz zwiedzilas. :P

Arcana

[poprzednia][następna]