Cześć Cioteczki! Maluchy szaleją od rana, ale dały mi trochę pospać - wzięłam wolne na dziś i jutro. I tak nie mogłabym się skupić na pracy, a poza tym muszę trochę odpocząć.
Amiko, tak
Aniu, bardzo mi przykro Dla Dymnej [']
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
[*] 7.03.1992-18.03.2004['] Należało wdać się w awanturę. Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥ KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
Cześć Cioteczki! Niedawno wróciłyśmy, Party jeszcze śpi po narkozie. Jutro mamy jechać na kroplówkę, a potem przez kolejne dni antybiotyk.
za kciuki!
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Nic mi na ten temat nie wiadomo. Ale na wszelki wypadek chcą dać kroplówkę, bo ropy było sporo.