Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=854739187
u mnie jest,że po 16.00
Kicia_ pisze:Linki do ogłoszeń faktycznie by się przydałyJednak z odbieraniem telefonów sobie radzę. Śledzę wątki na bieżąco, nawet jeśli teraz mniej piszę. Nawet jak sama robiłam zdjęcia, też nie pamiętałam wszystkich kotów i orientowałam się na podstawie fotek, o którego chodzi, więc to dla mnie nie problem, że nie widzę ich na żywo. Najważniejsze, żeby zdjęcia były robione co tydzień i żeby było dużo ogłoszeń. Niestety, jeszcze przez jakiś czas nie dam rady chodzić do schronu, może od marca uda mi się wpadać chociaż raz w miesiącu, można będzie wtedy ustalić dyżury, żeby dać Kruszynie trochę oddechu. Może ktoś mógłby ją zastąpić już teraz chociaż raz w miesiącu?
Agness78 pisze:Kicia_ pisze:Linki do ogłoszeń faktycznie by się przydałyJednak z odbieraniem telefonów sobie radzę. Śledzę wątki na bieżąco, nawet jeśli teraz mniej piszę. Nawet jak sama robiłam zdjęcia, też nie pamiętałam wszystkich kotów i orientowałam się na podstawie fotek, o którego chodzi, więc to dla mnie nie problem, że nie widzę ich na żywo. Najważniejsze, żeby zdjęcia były robione co tydzień i żeby było dużo ogłoszeń. Niestety, jeszcze przez jakiś czas nie dam rady chodzić do schronu, może od marca uda mi się wpadać chociaż raz w miesiącu, można będzie wtedy ustalić dyżury, żeby dać Kruszynie trochę oddechu. Może ktoś mógłby ją zastąpić już teraz chociaż raz w miesiącu?
Mogę raz w miesiącu ją zastąpićTyle że wolałabym wcześniej się umawiać kiedy to będzie bo
zwykle 2 razy w miesiącu wyjeżdżam na weekend w rodzinne strony mojego TŻ i wtedy nie mogę![]()
Jak będę wiedziała wcześniej to z pewnością mogę sobie wizytę w schronisku wpasować w plany![]()
Nie obiecuję ze zrobię aż takie ładne foty jak Kruszyna ale będę się starała
Kruszyna pisze:Dzięki![]()
![]()
Czy ktoś się ze mną wybierze w najbliższą niedzielę?
![]()
Kułko pisze:Ja w sobotę już jadę do rodziców.
Zadeklarowałam się że pomogę Ci Kruszynko w tamten week end. miałaś do mnie dzwonić, i co?
Agness78 pisze:
Najlepiej jakby ustalić jakis grafik na 2-3 weekendy do przodu, wtedy można sobie wszystko zaplanować
a jak ktoś się rozchoruje czy coś.... zawsze jakieś zastępstwo pewnie się załatwi
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości