SchronWro zdj.94, DT dla Maćka i DS dla Grey i Silver pilne!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 17, 2009 10:59 Re: SchronWro - "Houston, mamy problem"...

Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Czw gru 17, 2009 12:54 Re: SchronWro - "Houston, mamy problem"...

Mruczeńka1981 pisze:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=854739187
u mnie jest,że po 16.00
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :ok:
krynia08

Post » Czw gru 17, 2009 12:59 Re: SchronWro - "Houston, mamy problem"...

Linki do ogłoszeń faktycznie by się przydały :) Jednak z odbieraniem telefonów sobie radzę. Śledzę wątki na bieżąco, nawet jeśli teraz mniej piszę. Nawet jak sama robiłam zdjęcia, też nie pamiętałam wszystkich kotów i orientowałam się na podstawie fotek, o którego chodzi, więc to dla mnie nie problem, że nie widzę ich na żywo. Najważniejsze, żeby zdjęcia były robione co tydzień i żeby było dużo ogłoszeń. Niestety, jeszcze przez jakiś czas nie dam rady chodzić do schronu, może od marca uda mi się wpadać chociaż raz w miesiącu, można będzie wtedy ustalić dyżury, żeby dać Kruszynie trochę oddechu. Może ktoś mógłby ją zastąpić już teraz chociaż raz w miesiącu?
ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

Post » Czw gru 17, 2009 13:11 Re: SchronWro - "Houston, mamy problem"...

Kicia_ pisze:Linki do ogłoszeń faktycznie by się przydały :) Jednak z odbieraniem telefonów sobie radzę. Śledzę wątki na bieżąco, nawet jeśli teraz mniej piszę. Nawet jak sama robiłam zdjęcia, też nie pamiętałam wszystkich kotów i orientowałam się na podstawie fotek, o którego chodzi, więc to dla mnie nie problem, że nie widzę ich na żywo. Najważniejsze, żeby zdjęcia były robione co tydzień i żeby było dużo ogłoszeń. Niestety, jeszcze przez jakiś czas nie dam rady chodzić do schronu, może od marca uda mi się wpadać chociaż raz w miesiącu, można będzie wtedy ustalić dyżury, żeby dać Kruszynie trochę oddechu. Może ktoś mógłby ją zastąpić już teraz chociaż raz w miesiącu?

Mogę raz w miesiącu ją zastąpić :ok: Tyle że wolałabym wcześniej się umawiać kiedy to będzie bo
zwykle 2 razy w miesiącu wyjeżdżam na weekend w rodzinne strony mojego TŻ i wtedy nie mogę :oops:
Jak będę wiedziała wcześniej to z pewnością mogę sobie wizytę w schronisku wpasować w plany :ok:
Nie obiecuję ze zrobię aż takie ładne foty jak Kruszyna ale będę się starała 8)

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Czw gru 17, 2009 16:14 Re: SchronWro - "Houston, mamy problem"...

Agness78 pisze:
Kicia_ pisze:Linki do ogłoszeń faktycznie by się przydały :) Jednak z odbieraniem telefonów sobie radzę. Śledzę wątki na bieżąco, nawet jeśli teraz mniej piszę. Nawet jak sama robiłam zdjęcia, też nie pamiętałam wszystkich kotów i orientowałam się na podstawie fotek, o którego chodzi, więc to dla mnie nie problem, że nie widzę ich na żywo. Najważniejsze, żeby zdjęcia były robione co tydzień i żeby było dużo ogłoszeń. Niestety, jeszcze przez jakiś czas nie dam rady chodzić do schronu, może od marca uda mi się wpadać chociaż raz w miesiącu, można będzie wtedy ustalić dyżury, żeby dać Kruszynie trochę oddechu. Może ktoś mógłby ją zastąpić już teraz chociaż raz w miesiącu?

Mogę raz w miesiącu ją zastąpić :ok: Tyle że wolałabym wcześniej się umawiać kiedy to będzie bo
zwykle 2 razy w miesiącu wyjeżdżam na weekend w rodzinne strony mojego TŻ i wtedy nie mogę :oops:
Jak będę wiedziała wcześniej to z pewnością mogę sobie wizytę w schronisku wpasować w plany :ok:
Nie obiecuję ze zrobię aż takie ładne foty jak Kruszyna ale będę się starała 8)

Super, Agness :) Może jeszcze ktoś mógłby się zadeklarować? To tylko 4 weekendy w miesiącu.

Kicia_

Post » Czw gru 17, 2009 20:31 Re: SchronWro - "Houston, mamy problem"...

Dzięki :ok: :ok: :ok:

Czy ktoś się ze mną wybierze w najbliższą niedzielę?
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Czw gru 17, 2009 21:39 Re: SchronWro - "Houston, mamy problem"...

Kruszyna pisze:Dzięki :ok: :ok: :ok:

Najlepiej jak są to dwie osoby, bo łatwiej robi się zdjęcia.
Niestety w ten weekend wyjeżdżam, nie pomogę :oops:

Agness78

Post » Czw gru 17, 2009 22:13 Re: SchronWro - "Houston, mamy problem"...

U mnie wiesz jak jest - jest warunek na razie jeszcze niespełniony :( Jak tylko się poprawi to będę chodziła.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw gru 17, 2009 23:52 Re: SchronWro - "Houston, mamy problem"...

Ja w sobotę już jadę do rodziców.
Zadeklarowałam się że pomogę Ci Kruszynko w tamten week end. miałaś do mnie dzwonić, i co? :evil:

Kułko

Od: Nie sie 09, 2009 23:38

Post » Pt gru 18, 2009 7:59 Re: SchronWro - "Houston, mamy problem"...

Kułko pisze:Ja w sobotę już jadę do rodziców.
Zadeklarowałam się że pomogę Ci Kruszynko w tamten week end. miałaś do mnie dzwonić, i co? :evil:

W zeszłym tygodniu ja zadzwoniłam do Kruszyny że z nią pojadę, więc może dlatego nie zadzwoniła :oops:
Najlepiej jakby ustalić jakis grafik na 2-3 weekendy do przodu, wtedy można sobie wszystko zaplanować
a jak ktoś się rozchoruje czy coś.... zawsze jakieś zastępstwo pewnie się załatwi :ok:

Agness78

Post » Pt gru 18, 2009 12:18 Re: SchronWro - "Houston, mamy problem"...

Agness78 pisze:
Najlepiej jakby ustalić jakis grafik na 2-3 weekendy do przodu, wtedy można sobie wszystko zaplanować
a jak ktoś się rozchoruje czy coś.... zawsze jakieś zastępstwo pewnie się załatwi :ok:

Świetny pomysł! :D
Można się nawet umówić, że w pierwszą, drugą, trzecią niedzielę chodzi zawsze.... A jak coś komuś wypadnie, to można sie pozamieniać. Gdyby udało się dobrać w pary to też nie byłoby tragedii, bo jak jednej coś wypadnie, to zawsze ta druga może pójść. Pewnie, że jest trudniej, ale lepiej zrobić gorsze zdjęcia niż nie zrobić w ogóle. Pamiętacie jak na samym początku Marcjanna robiła zdjęcia zwykłym telefonem? I też było dobrze! Grunt to wiedzieć, co tam w schronie słychać i w razie czego interweniować.

Kicia_

Post » Pt gru 18, 2009 18:25 Re: SchronWro - "Houston, mamy problem"...

W ten weekend znowu nie ma transportu...Jedna z dziewczyn z fundacji jest w szpitalu. :cry:
Ale za to było dużo maili i telefonów.

Kto idzie z Kruszyną w ten weekend???
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pt gru 18, 2009 21:33 Re: SchronWro - "Houston, mamy problem"...

Ja niestety odpadam w chodzenie w niedziele :( teraz mam szkołę na weekendy, w któryś weekend z Wilczką u weta pod kroplówką (chyba że nie trzeba będzie chodzić) a jedyny wolny do Lubina pewnie będę jeździć, ale jakby się zdarzyło że akurat zostanę we Wrocku to dam znać i będę mogła kogoś zastąpić, ale to pewnie nie będzie zbyt często.
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pt gru 18, 2009 21:44 Re: SchronWro - "Houston, mamy problem"...

Ja niestety jestem w pracy ostatnio ~12 godzin dziennie co dzień, także w sobotę, więc w niedzielę odpadam :(
Obrazek

La.heureuse.chatte

Od: Pon mar 16, 2009 18:53

Post » Pt gru 18, 2009 21:56 Re: SchronWro - "Houston, mamy problem"...

a ja mieszkam 400 kilometrow od was :( ale jestem z wami całym sercem,,,,,,,,i cały czas widze te gazety pod kotami :cry:
krynia08

[poprzednia][następna]