Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
munabrava pisze:TŻ przyssał się do monitoraprześliczności!! zobaczymy jeszcze pozostałe i weźmiemy jakiegoś czorcika
To już jest na 100% pewne!!
munabrava pisze:PrawdaTo było najstraszniejsze co tylko się mogło przytrafić. TŻ był z nią do ostatniej chwili i kategorycznie odmówił wzięcia kolejnego schroniaczka. Stąd chcemy domkowego, pewnego. No i z ADHD
Agness78 pisze:munabrava pisze:PrawdaTo było najstraszniejsze co tylko się mogło przytrafić. TŻ był z nią do ostatniej chwili i kategorycznie odmówił wzięcia kolejnego schroniaczka. Stąd chcemy domkowego, pewnego. No i z ADHD
A ja też mam taką małą 3 m-czną czarną cholerę Kobrę![]()
![]()
niestety jeszcze nie osawojonaale piękna jest diablica.... cudne oczyska i aksamitne futro
Kicia_ pisze:
Munabrava, możesz fanty dostarczyć do mnie lub Mruczeńki jak wróci z urlopu?
munabrava pisze:Co do stopnia socjalizacji to TŻ pragnie nakolankową czarną księżniczkę i koniecznie żeby mu mruczała do ucha w nocy... Zaczynam być zazdrosna, chyba kupię sobie czarną farbę(a później poczytamy o mnie we wpadkach urodowych...)
W każdym razie toto musi być czarne i oswojone. W tej maluszce z gratki się zakochał i on już po nią jutro jedzieJa w miarę Waszej możliw2ości poproszę o zdjątka kiciastych na maila : munabrava@hotmail.com
Aaaa i coś jeszcze miałam mówić: mam do zaoferowania fanty na bazarki. Są to breloczki bądź przywieszki na komórki z kamieni szlachetnych wykonane przez firmę W. Kruk Ktoś zainteresowany??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Tundra i 67 gości