SchronWro

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 06, 2009 20:08 Re: SchronWro

TŻ przyssał się do monitora :1luvu: prześliczności!! zobaczymy jeszcze pozostałe i weźmiemy jakiegoś czorcika :) To już jest na 100% pewne!! :kotek:

munabrava

Od: Śro kwi 15, 2009 10:09

Post » Wto paź 06, 2009 20:12 Re: SchronWro

munabrava pisze:TŻ przyssał się do monitora :1luvu: prześliczności!! zobaczymy jeszcze pozostałe i weźmiemy jakiegoś czorcika :) To już jest na 100% pewne!! :kotek:

:ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto paź 06, 2009 21:04 Re: SchronWro

munabrava pisze:Prawda :( To było najstraszniejsze co tylko się mogło przytrafić. TŻ był z nią do ostatniej chwili i kategorycznie odmówił wzięcia kolejnego schroniaczka. Stąd chcemy domkowego, pewnego. No i z ADHD :mrgreen:

A ja też mam taką małą 3 m-czną czarną cholerę Kobrę :mrgreen: :twisted:
niestety jeszcze nie osawojona :oops: ale piękna jest diablica.... cudne oczyska i aksamitne futro 8)

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Wto paź 06, 2009 21:21 Re: SchronWro

Agness78 pisze:
munabrava pisze:Prawda :( To było najstraszniejsze co tylko się mogło przytrafić. TŻ był z nią do ostatniej chwili i kategorycznie odmówił wzięcia kolejnego schroniaczka. Stąd chcemy domkowego, pewnego. No i z ADHD :mrgreen:

A ja też mam taką małą 3 m-czną czarną cholerę Kobrę :mrgreen: :twisted:
niestety jeszcze nie osawojona :oops: ale piękna jest diablica.... cudne oczyska i aksamitne futro 8)

no to wyskakuj ze zdjęciami pięknej Inez :1luvu: póki ja jeszcze zdjęć swojej Sary tutaj nie wkleję :mrgreen: :ryk:

generalnie kociaki są w przedziale wiekowym od miesiąca do trzech miesięcy, umaszczenie czarne to czarne, wiadomo 8) stopień socjalizacji też w pełnym zakresie 8)
Proponuję przenieść się z pozostałymi info na PW lub maila (aby nie robić bałaganu na wątku) , albo spotkanie i osobiste poznanie :D

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto paź 06, 2009 21:34 Re: SchronWro

Co do stopnia socjalizacji to TŻ pragnie nakolankową czarną księżniczkę i koniecznie żeby mu mruczała do ucha w nocy... Zaczynam być zazdrosna, chyba kupię sobie czarną farbę :P (a później poczytamy o mnie we wpadkach urodowych...)
W każdym razie toto musi być czarne i oswojone. W tej maluszce z gratki się zakochał i on już po nią jutro jedzie :mrgreen: Ja w miarę Waszej możliw2ości poproszę o zdjątka kiciastych na maila.

Aaaa i coś jeszcze miałam mówić: mam do zaoferowania fanty na bazarki. Są to breloczki bądź przywieszki na komórki z kamieni szlachetnych wykonane przez firmę W. Kruk Ktoś zainteresowany??
Ostatnio edytowano Śro paź 21, 2009 7:05 przez munabrava, łącznie edytowano 1 raz

munabrava

Post » Wto paź 06, 2009 21:39 Re: SchronWro

Na pewno zainteresowany :) Chyba Kruszyna się bazarkami zajmuje :roll:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto paź 06, 2009 22:17 Re: SchronWro

Bazarkami zajmuję się ja, choć ostatnio przez te problemy ze zmiana mojego operatora sieci, miałam małą przerwę. Jednak najdalej w przyszłym tygodniu ruszam z bazarkami pełną parą. Szykujcie portfele!

Munabrava, możesz fanty dostarczyć do mnie lub Mruczeńki jak wróci z urlopu?
ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

Post » Wto paź 06, 2009 22:18 Re: SchronWro

A czemu ja napisałam Kruszyna? 8O Samo mi się jakoś tak dziwnie napisało :roll: Bo miałam napisać właśnie że Kicia :D

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto paź 06, 2009 22:56 Re: SchronWro

A ja dzisiaj odwiedziłam Asię i Daniela, tzn koty odwiedziłam :oops:
Wszystkie piękne :1luvu: Sajgon (rezydent) jest faktycznie kotem, który gości wita w przedpokoju i zaproszony okupuje kolana, kapitalny kotek. Śliczna jest też Mary Jane, tymczaska, która lada chwilę trafi do swojego domu.
Simba to cudo :love: ogromny, piękny, futerko czyste (po umyciu). Buźka zafafluniona, oczka słabo widoczne spod lekarstwa, ale kocur piękny i tak. Obrażony za karmienie i zastrzyki, ale mruczy jak traktor. Ponieważ obrażony był, to siedział pod komódką, ale nic to nie ujmowało jego urody.

Pokazała mi się też Peper (dawniej Fredka?). Jaka to piękna kicia. Zestresowana cały czas, ale cudowna kocica. Poza tym chyba powolutku się socjalizuje, skoro nie tylko wyszła w trakcie mojej wizyty, ale nawet podeszła do mnie i obwąchała rękę. Będą z niej koty. DT mówi, że wszystko co produkuje trafia bezbłędnie do kuwetki, mimo, iż kicia zestresowana i skrzeczy na rezydenta.
:ok: :)
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Wto paź 06, 2009 23:45 Re: SchronWro

O, jakie dobre wieści :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Moja mała Lolunia 07.03.2009 [']

Monisek

Od: Śro gru 27, 2006 13:15

Post » Śro paź 07, 2009 7:21 Re: SchronWro

Kicia_ pisze:
Munabrava, możesz fanty dostarczyć do mnie lub Mruczeńki jak wróci z urlopu?

Jasne, nie ma najmniejszego problemu! Breloczki są śliczne, pakowane w białe kartoniki ze złotym logo W.Kruk. Odkopałam je podczas porządków, może kogoś zainteresują :) To unikaty wyprodukowane specjalnie na okazję EXPO 2008 w Saragossie, mają nawet malusieńką blaszkę noszącą właśnie to info. Po wystawie EXPO dostaliśmy tego masę, część kiedyś już rozdałam, a to co zostało będzie na bazarki :)

munabrava

Post » Śro paź 07, 2009 9:42 Re: SchronWro

munabrava pisze:Co do stopnia socjalizacji to TŻ pragnie nakolankową czarną księżniczkę i koniecznie żeby mu mruczała do ucha w nocy... Zaczynam być zazdrosna, chyba kupię sobie czarną farbę :P (a później poczytamy o mnie we wpadkach urodowych...)
W każdym razie toto musi być czarne i oswojone. W tej maluszce z gratki się zakochał i on już po nią jutro jedzie :mrgreen: Ja w miarę Waszej możliw2ości poproszę o zdjątka kiciastych na maila : munabrava@hotmail.com

Aaaa i coś jeszcze miałam mówić: mam do zaoferowania fanty na bazarki. Są to breloczki bądź przywieszki na komórki z kamieni szlachetnych wykonane przez firmę W. Kruk Ktoś zainteresowany??

No niestety moja Kobra jest śliczna i może kiedyś bedzie mruczeć do ucha.... ale na razie głównie syczenie i warczenia ma w repartuarze :twisted: A kolanka to lubi ale głównie wbijać się w nie pazurami :twisted: To kotka która potrzebuje jeszcze czasu na oswojenie.... Także moja oferta nie będzie raczej dla Twojego TŻ interesująca :wink:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Śro paź 07, 2009 9:52 Re: SchronWro

Wiesz, on lubi mieć wszystko już podane na tacy ;)
Jedziemy dzisiaj po Kiri :mrgreen: Jestem cała szczęśliwa i wkurza mnie, że ten czas w pracy tak powoooooooooooli mija :evil: dopiero 11 !! Piotrek już przy drzwiach czeka ;) Ciekawam co powie George na nową koleżankę :D A właśnie, muszę gdzieś po południu dorwać Immunovit, żeby kontynuwać wzmacnianie maleńkiej, bo w domu mam tylko pastę z witamiami :/ Ktoś wie gdzie to można najszybciej łapsnąć?? bo najwyżej do weta podejdziemy.

munabrava

Post » Śro paź 07, 2009 9:55 Re: SchronWro

Immunowit czy Immunodol? Ja kupowała w sklepie internetowym no ale to trochę trwa... Tsaa... kupiłam całe opakowanie i rozdałam bo moja i tak nie może :( Jedziemy na sterydach od wczoraj...

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro paź 07, 2009 10:05 Re: SchronWro

Biedactwo... Oby było tylko lepiej, nie może być inaczej :!:
Z tego co tam rozmawiałam, to chodzi raczej o Immunovit. Wpadnę do weta koło mnie, powinni to mieć.
TŻ szykuje już kurczaczka z marchewką i kaszką manną. George to uwielbia, może i małej podpasuje :kotek:

munabrava

[poprzednia][następna]