[quote="Gibutkowa"]Księżna - Cesarzowa Austro-Węgier Jej Wysokość Sisi. Bożenko, zapamiętasz?

Bo wiesz jak to z tymi dostojnikami jest - musi być cały tytuł

Trzymamy mocno
Namiary na Trójłapka to najlepiej do Kruszyny, bo ona ma sporo zdjęć jego (takie co się nadają na forum i te co się mniej nadają

i których nie wstawia to może podesłać na maila do Ciebie. Tylko się z nią skontaktuj na PW

[/quotC
Ciesze sie,ze Cesarzowa zawita w moje zwariowane prog iz Bambo-mambo,hi,hi...Tam w Łodzi jest piekny kocur-Zelmer(zdrowiutkie cudo)no i strasznie tam trzymali,zebym go wzieła....ale jak go wezme?!skoro Trójłapek bezogonek Sasza siedzi okaleczony kulasio w schronisku?!Jesli Julita go nie wexmie......to chyba maz mnie eksmituje...ale ja i tak go to przywloke....Wierze jednak,ze mój "szantaz emocjonalny"podziałał na Julite i meza swojego namówi na Saszke....Jak nie to nie zasne spokojnie.Narazie dla tego Zelmera(jest w mojej galerii do adopcji)szukam domu...Moze ktosiek sie na zdrowego grubego ,zajefajnego kocurra połasi!A Cesarzowa zostanie z Bambo przywitana honorami-pewnie Czarcik(fajne imie mu dali ?!0z Kitka wrocławska nafukaja na przybyszów, ale reszta jak zawsze poniucha, i polize-za kilka godzin razem pewnie na moim łozu spoczna

,albo do Cioteczek

z e mna beda pisac sprawozdania