Czy nadejdzie lepsze jutro ? :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 04, 2009 22:51 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

Gibutkowa pisze:Hmm... no to trzymam :ok: Może do czasu wyjazdu Saszki do Julity uda się go trochę chociaż przełamać i oswoić.

Edytka daj jak Ci sie uda namiary na Trójłapka.Musze Julicie podesłac-mówiłam ,ze jest czarne cudo z charakterkiem,ale Ona chce go zobaczyc...

Mam nadzieje,ze mała znajdeczka co ja Kasia 86 znalazła czuje sie lepiej...walcz kobieto kochana o domek sie nie martw...teraz maleństwa zycie najwazniejsze...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon paź 05, 2009 12:45 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

Cioteczki już jestem.

A więc tak.
Maleńka oczywiście, że może iść do Bożenki, tyle, że jak przeżyje. :cry:

Bożenko, bardzo Ci dziękuję za serce dla tych najbardziej pokrzywdzonych. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Teraz tylko trzymajmy kciuki za maleństwo, żeby dało radę, bo kochający domeczek na nią będzie czekał. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Wam Wszystkim bardzo dziękuję, za to, że jesteście. :1luvu:

Dziękuję też bardzo lecznicy, która, po raz kolejny pokazała serce dla tych biedulek. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon paź 05, 2009 12:56 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

kasia86 pisze:Cioteczki już jestem.

A więc tak.
Maleńka oczywiście, że może iść do Bożenki, tyle, że jak przeżyje. :cry:

Bożenko, bardzo Ci dziękuję za serce dla tych najbardziej pokrzywdzonych. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Teraz tylko trzymajmy kciuki za maleństwo, żeby dało radę, bo kochający domeczek na nią będzie czekał. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Wam Wszystkim bardzo dziękuję, za to, że jesteście. :1luvu:

Dziękuję też bardzo lecznicy, która, po raz kolejny pokazała serce dla tych biedulek. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wobec czego jesli przezyje jest moja-Pisała do mnie Miodalik, że MÓJ Bambo juz je, podziekowała za chec pomocy i nastepne szczepienie na 30.10.zaplanowano.Napisałam,ze raczej wczesniej go zabierzemy, bo i u mnie spoko z infekcjami.Jesli Maleńka jest moja, to nazwiemy ja SISI...zeby bezimienna nie byłaTrzymajcie teraz Cioteczki Kciuki za moje 2 kociaki, bo domek juz przygotowany... :1luvu:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon paź 05, 2009 12:58 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

:ok: :ok: trzymamy, trzymamy, tak jak za kazdego innego mruczka :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon paź 05, 2009 13:03 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

Księżniczka Sisi. :D :1luvu:

Dr. Ania powiedziała, że ona jest księżniczka. :1luvu:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pon paź 05, 2009 13:11 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

Księżna - Cesarzowa Austro-Węgier Jej Wysokość Sisi. Bożenko, zapamiętasz? ;) Bo wiesz jak to z tymi dostojnikami jest - musi być cały tytuł :D

Trzymamy mocno :ok:

Namiary na Trójłapka to najlepiej do Kruszyny, bo ona ma sporo zdjęć jego (takie co się nadają na forum i te co się mniej nadają ;) i których nie wstawia to może podesłać na maila do Ciebie. Tylko się z nią skontaktuj na PW :) :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon paź 05, 2009 13:14 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

2 Sisulki znalam osobiscie. Jedna z nich troszke charakterna, ale obie w koncu na fajne domki trafily :) Wiec to imie przynosci szczescie kotkom :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon paź 05, 2009 13:39 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

[quote="Gibutkowa"]Księżna - Cesarzowa Austro-Węgier Jej Wysokość Sisi. Bożenko, zapamiętasz? ;) Bo wiesz jak to z tymi dostojnikami jest - musi być cały tytuł :D

Trzymamy mocno :ok:

Namiary na Trójłapka to najlepiej do Kruszyny, bo ona ma sporo zdjęć jego (takie co się nadają na forum i te co się mniej nadają ;) i których nie wstawia to może podesłać na maila do Ciebie. Tylko się z nią skontaktuj na PW :) :ok:[/quotC

Ciesze sie,ze Cesarzowa zawita w moje zwariowane prog iz Bambo-mambo,hi,hi...Tam w Łodzi jest piekny kocur-Zelmer(zdrowiutkie cudo)no i strasznie tam trzymali,zebym go wzieła....ale jak go wezme?!skoro Trójłapek bezogonek Sasza siedzi okaleczony kulasio w schronisku?!Jesli Julita go nie wexmie......to chyba maz mnie eksmituje...ale ja i tak go to przywloke....Wierze jednak,ze mój "szantaz emocjonalny"podziałał na Julite i meza swojego namówi na Saszke....Jak nie to nie zasne spokojnie.Narazie dla tego Zelmera(jest w mojej galerii do adopcji)szukam domu...Moze ktosiek sie na zdrowego grubego ,zajefajnego kocurra połasi!A Cesarzowa zostanie z Bambo przywitana honorami-pewnie Czarcik(fajne imie mu dali ?!0z Kitka wrocławska nafukaja na przybyszów, ale reszta jak zawsze poniucha, i polize-za kilka godzin razem pewnie na moim łozu spoczna :love: ,albo do Cioteczek :pisanie: z e mna beda pisac sprawozdania :1luvu:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon paź 05, 2009 14:30 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

Mogę tylko potrzymać kciuki. :ok: :ok: :ok:

-Anula-

Od: Pt kwi 20, 2007 14:58

Post » Pon paź 05, 2009 15:04 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

-Anula- pisze:Mogę tylko potrzymać kciuki. :ok: :ok: :ok:

Bardzo smutne to co poczytałam na watku maleńkich...wyglada jednak na to,ze maluszek został zrzucony z wysokosci, albo uderzony trzymany za noge.Mam kota Peje-obrazenia podobne-kot zyje, ale ma noge w 3 miejscach złamana i xle zrosnieta-obrarzenia wewn z przemieszczeniem co nie zawsze pozwala kał trzymac... :cry:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon paź 05, 2009 15:42 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

Trzymam również monco kciuki za Cesarzową Sisi i Bambusia :ok: :1luvu:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Pon paź 05, 2009 17:01 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

Ciekawe jak nasz Bambi po zdjęciu szwów? :(

A maleństwo w lecznicy? :cry:

Mam nadzieję, że kochana CoolCaty napisze nam o księżniczce i wklei jej zdjęcia. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon paź 05, 2009 18:38 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

kasia86 pisze:Ciekawe jak nasz Bambi po zdjęciu szwów? :(

Mam nadzieję, że kochana CoolCaty napisze nam o księżniczce i wklei jej zdjęcia. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

nO CIEKAWE...TEZ CZEKAM NA MOJE Futrzaste :ryk: Wkurzyłam sie ,bo własnie od weta wróciłam.No jak na złosc -kocur Peja(ten połamaniec, z narzadami poodbijanymi , srajacy (bo ucisk ma po pobiciu chyba na nerw i nie trzyma zawsze kału i moczu)-zakłuł sie w oko...Tylko pytanie gdzie i jak?W domu siedzi, własciwie leniwy-lezy..na dwór nie wychodzi..i robi sie wrzód na rogówce.Musze mu krople podac jakies,ale zaraz zadzwonie do mojego weta i nazwy podam...Lece i czekam na wiesci :aniolek:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon paź 05, 2009 19:27 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

BOZENAZWISNIEWA pisze:
kasia86 pisze:Ciekawe jak nasz Bambi po zdjęciu szwów? :(

nO CIEKAWE...TEZ CZEKAM NA MOJE Futrzaste :ryk: Wkurzyłam sie ,bo własnie od weta wróciłam.No jak na złosc -kocur Peja(ten połamaniec, z narzadami poodbijanymi , srajacy (bo ucisk ma po pobiciu chyba na nerw i nie trzyma zawsze kału i moczu)-zakłuł sie w oko...Tylko pytanie gdzie i jak?W domu siedzi, własciwie leniwy-lezy..na dwór nie wychodzi..i robi sie wrzód na rogówce.Musze mu krople podac jakies,ale zaraz zadzwonie do mojego weta i nazwy podam...Lece i czekam na wiesci :aniolek:

A nie dostał od któregoś? Krówka Kułkowa miała nosek rozharatany bo jej mały Duduś 5 tygodniowy przywalił z łapencji jak mu próbowała głowę "zjeść" i normalnie szrama od góry na dół, zakrwawiona (ale już dziś się wygoiło całkiem - wiem bo sie z nią u weta dziś widziałam jak przyjechała z Dudusiem srającym i Diegiem który cały obolały po zastrzykach).
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon paź 05, 2009 20:42 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? DT-pilnie potrzebny! :( :( :(

Tzrymam ogromne kciuki za Bambo, Sisi i wszystkie koteczki :1luvu:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

[poprzednia][następna]