iza71koty pisze:iza71koty pisze:Potrzebne Dobre Rady, Dużo Dobrej Energii i Wsparcie Finansowe. Bardzo Prosimy
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:iza71koty pisze:Potrzebne Dobre Rady, Dużo Dobrej Energii i Wsparcie Finansowe. Bardzo Prosimy
iza71koty pisze:No to Dziewczyny na zakonczenie dnia taki miły akcent po tym wszystkim. Lucynka i jej Załoga.Przypomnę ze Lucynka to kotka z opuszczonych działek, która zabrałam szybko z Maluszkami, kiedy jej altanka została zdemolowana.Jeden z kociaczków odszedł za TM. Pozostałe są zdrowe,sliczne i buszują ostro. Jedynie uszka trzeba wyleczyć.-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
iza71koty pisze:iza71koty pisze:Fudnusz styropianowy
Prosiaczki2 - 30 zł![]()
BARDZO PROSIMY O WSPARCIE
iza71koty pisze:iza71koty pisze:iza71koty pisze:Bardzo potrzebny Oridermyl, dla uratowanych z działek Maluszków.Wszystkie uszka trzeba zakraplać. Bardzo Bardzo Prosimy.
iza71koty pisze:iza71koty pisze:iza71koty pisze:Potrzebny Tymczas dla czterech Maluszków od bezdomnych mieszkających na działkach gdzie trwają prace porządkowe. Czy Ktoś moze pomóc???
iza71koty pisze:iza71koty pisze:iza71koty pisze:DZIEWCZYNY ORGANIZUJEMY ZBIÓRKĘ NA ZAKUP GRUBEGO STYROPIANU NA BUDKI DLA KOCIAKÓW.JEŚLI KTOŚ MOŻE POMÓC BARDZO PROSIMY.Szarotkakot zorientuje sie gdzie jest najtaniej i będziemy działać. PROSIMY O WSPARCIE.
Wszyscy Trzymamy MOCNO KCIUKIszarotkakot pisze:Dzień dobry wszystkim!
Moja Kiciunia już zawieziona (Wielkie dzięki Dominikannie za pomoc !!! ) więc jestem z Wami do 16. W napięciu czekam na wieści! Trzymam mocno kciuki, żeby wyniki były dobre!
iza71koty pisze:Dobrze Wiora. Spokojnie. Rob swoje. Nie pali sie. Maluszkom i tak trzeba uszka wyleczyć. Ale przyznasz ze sa fajowe????Trzymam kciuki za TZ.Oby było dobrzePieniażki juz dotarły na konto. Mozesz składać zamówienie
Jutro Ci napiszę na pw post do wklejenia na 1 stronę wątku ok?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 96 gości