Bazyliszkowa pisze:Marcel z Rzeszowa ma dom

Tak, tak właśnie chciałam poinformować, że Marcelek wczoraj pojechał do swojego domu

Dziękuję pięknie za przyjęcie Marcela do klubu seniorów i kącik w tym wątku.
I jeżeli mogłabym coś poradzić, to żeby przy prezentacji kotów albo chociaż w podlinkowanych wątkach podawać na początku namiary na jakiś kontakt pozaforumowy (telefon, e-mail). Dużo ludzi nie zalogowanych na forum szuka tutaj dla siebie przyjaciela i jeżeli nie ma kontaktu, to rezygnują z interesowania się danym kotem. Jest to też moje osobiste doświadczenie z czasów, kiedy nie byłam jeszcze zalogowana, a długo już czytałam forum i właśnie tutaj szukałam dla siebie kota (z tamtego okresu mam 2 forumowe koty, zalogowałam się dużo, dużo później). Wobec braku możliwości kontaktu, rezygnowałam ze śledzenia losów kota, który wcześniej mnie zainteresował.
Przeglądnęłam przed chwilą prezentację kocich seniorów, w wielu przypadkach tego kontaktu nie ma. Spróbuję skierować do tego wątku panią, która jest zainteresowana przygarnięciem starszego kota (zadzwoniła w sprawie Marcela w momencie, kiedy był już w nowym domu) i szkoda byłoby, gdyby brak kontaktu przekreślił szansę na fajny domek jakiemuś seniorowi.