CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ(92)krok od śmierci-tragedia 15 kotów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 25, 2009 9:51

Dominisia, bardzo fajnie... :dance: :dance2: :dance:
Luelko dzięki Tobie ta śliczna dziewczynka nie siedzi teraz smutna w koszyczku na kociarni tylko bryka we własnym domku :king:

Czy kocim plażowiczom trzeba dozować czas plażowania, albo stosować jakieś faktory przeciwsłoneczne na różowe uszka ?
Jednego mam takiego bardzo wytrwałego na słoneczne ciepełko, co sobie chyba chce karnację przyciemnić 8)

Obrazek Obrazek Obrazek
Kiwaczek i Spółka zapraszają http://www.kiciokociolek.blogspot.com/
Obrazek Obrazek

bea69

Od: Nie wrz 28, 2008 19:30

Post » Sob kwi 25, 2009 10:28

bea69 pisze:Obrazek

W takich warunkach to i ja plażowałabym się bez opamiętania :D

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Sob kwi 25, 2009 17:26

Biedny kotek wędrowniczek... Oby dom się znalazł szybko, najlepszy dom... :ok:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Sob kwi 25, 2009 18:43

Oj dawno mnie tu nie było i tyle się działo, ale po kolei za Domisię trzymam kciuki i cieszę sie jak wariatka :dance: , czytając o Wędrowniczku ( Matthew?) płakałam nad losem biednego kota i z wściekłości nad właścicielką, jak można mieć tyle lat kota i go oddać, zero serca, rozumiem, dziecko, alergia , ale są leki. szkoda słow, chciałabym, żeby mój Maciek tak był do mnie przywiązany, ale dla niego jestem jak supermarket :wink: a i tak w życiu bym go nie oddała, choć podpadł mi ostatnio okrutnie, rozorał mi pazurkami, nowiutką kurtkę, którą zdążyłam raz nałożyć :twisted: nadaje się do wyrzucenia, a ja po wypłacie chyba kupię nową :( on jakiś fetyszysta jest, ma fioła na punkcie moich ubrań, uwielbia na nich leżeć i kurtkę też sobie"zdjął" i się położył :roll: ale dość o nas, mam jeszcze jedną nieoficjalną ale bardzo dobrą wiadomość. Fabia, zwana też Ślicznotką, na 99,9% w swoim DT zostanie na DS :P Pan domu dzielnie walczy z alergią :P i powiedział nawet Rodzicom, że już jej nie odda nikomu :D pewnie i do Basi zgłoszą to oficjalnie , tylko nie wiem kiedy :lol: ale kciuki profilaktycznie trzymam czas caly i już mnie kłykcie bolą :wink: Bea, Twoje koty to szczęściarze:)
Obrazek Obrazek

Edyszka

Od: Pt lut 13, 2009 15:32

Post » Sob kwi 25, 2009 22:04

San pisze:Domisia :D

Joako, na alegratce ogłoszenia już są :wink:

Super :D

Wenecja i Amidala są już na gumtree (Katowice, Kraków, Warszawa), mojpupil.pl, ogłoszenia.wp.pl, koty.sos.pl. Działam dalej :D Długa droga przede mną :wink:

Joako

Od: Wto cze 19, 2007 7:59

Post » Sob kwi 25, 2009 23:05

Kciuki za Fabię ! :ok:

Dzisiaj odbyła się również kontrola poadopcyjna u... Gilbercika :)

Jak przyjechałyśmy to Gilbercik leżał na okienku, grzał doopsko i zerkał na nas niepewnie ;) Później przykładnie poszedł zjeść no i dalszy ciąg leżakowania... później przykładnie zrobił sioo i dalej leżeć, później pokazał jeszcze co oprócz sioo może być w kuwecie, ale oszczędzę szczegółów :twisted: ogólnie jego okolica to totalna wiocha zabita dechami... dotrzeć tam... było ciężko ;) wrócić stamtąd jeszcze gorzej :twisted:

W sumie nic, do czego można by się przyczepić :)

Czuję się zobowiązana podziękować w tym miejscu Majkowcowi i jej TŻ za zorganizowanie jakże fascynującej podróży :twisted:

Macho

Od: Sob gru 02, 2006 17:07

Post » Sob kwi 25, 2009 23:23

Taaa.... tak fascynująca, że dzisiaj przez sen będę powtarzać " Jesteś poza trasą, wyznaczam nową" ale cóż...faceci i ich zabawki.

Potwierdzam - Gilbercik wyglądał na bardzo szczęśliwego. Może jakichś luksusów tam nie ma ale to co mu jest potrzebne ma zapewnione. A okolica - ulicy na żadnej mapie nie było, droga ze żwirem, 5 domów na krzyż... cisza i spokój. Urokliwe miejsce, nawet zakochałam się w pobliskim starym budynku gdzie niegdyś był dom starców. Podobno jest wystawiony na sprzedaż ( ma ktoś może pożyczyć gotówkę? :lol: )

majkowiec

Od: Czw lip 24, 2008 19:08

Post » Nie kwi 26, 2009 7:01

Joako pisze:Wenecja i Amidala są już na gumtree (Katowice, Kraków, Warszawa), mojpupil.pl, ogłoszenia.wp.pl, koty.sos.pl. Działam dalej :D Długa droga przede mną :wink:

Pozwoliłam sobie "pożyczyć" te ogłoszenia i wrzucić na Zwierzęta Krakowa. Ośmielam się czekać na następne. Może mogłabyś wklejać je tu, nawet razem ze zdjęciami (lub linkami do zdjęć)? Może wtedy więcej osób gdzieś by je wrzuciło?
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Nie kwi 26, 2009 7:50

grrr... pisze:
Joako pisze:Wenecja i Amidala są już na gumtree (Katowice, Kraków, Warszawa), mojpupil.pl, ogłoszenia.wp.pl, koty.sos.pl. Działam dalej :D Długa droga przede mną :wink:

Pozwoliłam sobie "pożyczyć" te ogłoszenia i wrzucić na Zwierzęta Krakowa. Ośmielam się czekać na następne. Może mogłabyś wklejać je tu, nawet razem ze zdjęciami (lub linkami do zdjęć)? Może wtedy więcej osób gdzieś by je wrzuciło?

Jasne, proszę bardzo:

Wenecja
http://katowice.gumtree.pl/c-Spo-eczno- ... Z123340241

http://www.mojpupil.pl/oddam_kota

http://ogloszenia.wp.pl/id_ogl,24541378 ... zenia.html

Amidala
http://katowice.gumtree.pl/c-Spo-eczno- ... Z123337597

http://www.mojpupil.pl/oddam_kota

http://ogloszenia.wp.pl/id_ogl,24541378 ... zenia.html

Na stronie koty.sos.pl jeszcze nie pojawiły się ogłoszenia, nie wiem, dlaczego.

Adria, przeczytaj proszę, treści ogłoszeń, jeśli trzeba coś zmienić nie ma problemu. Gdybyś miała lepsze zdjęcia Wenecji czy Amidali byłoby extra, te które wkleiłam wzięłam ze strony azylu i od san z alegratki. I przyznam, że nie są najlepsze po tylu kopiowaniach. A przecież koteczki są śliczne
:D

Joako

Post » Nie kwi 26, 2009 7:55

Zdjęcia po przejściu przez alegratkę się już niestety nie nadają do niczego... wp też widzę coś dodaje... :roll:

Tam w ogłoszeniu Wenecji na dole jest napisane: "Jeśli pokochasz Amidalę i zdecydujesz się dać jej dom zadzwoń, napisz:".
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Nie kwi 26, 2009 12:44

Fabia :ok:
To już nie będzie taki totalny brak adopcji :wink:

Fajnie sobie Gilbercik mieszka, wsi spokojna wsi wesoła :roll:
Kiwaczek i Spółka zapraszają http://www.kiciokociolek.blogspot.com/
Obrazek Obrazek

bea69

Od: Nie wrz 28, 2008 19:30

Post » Nie kwi 26, 2009 13:25

grrr... pisze:Zdjęcia po przejściu przez alegratkę się już niestety nie nadają do niczego... wp też widzę coś dodaje... :roll:

Tam w ogłoszeniu Wenecji na dole jest napisane: "Jeśli pokochasz Amidalę i zdecydujesz się dać jej dom zadzwoń, napisz:".

grrr... dzięki za czujność, poprawiłam :D ja wczoraj ze strony azylu nie mogłam ściągać zdjęć, zapisywały mi się z rozszerzeniem html, dlatego ukradłam od San z alegratki :oops:

Joako

Post » Nie kwi 26, 2009 16:37

bea69 pisze:Fabia :ok:

Oj taaaaak.... tereny tam są niesamowite.... :)

Była tam jedna zaciążona kicia, ale dzikawa, podobno nie podchodzi nawet do karmicielek...

Macho

Od: Sob gru 02, 2006 17:07

Post » Nie kwi 26, 2009 17:40

Może by podeszła do klatki łapki i kawałka wołowiny...?
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Nie kwi 26, 2009 17:55

Macho pisze:
bea69 pisze:Fabia :ok:

Oj taaaaak.... tereny tam są niesamowite.... :)

Była tam jedna zaciążona kicia, ale dzikawa, podobno nie podchodzi nawet do karmicielek...

Zmniejsz litery i nie krzycz nimi na forum. Przyjęłyśmy do wiadomosci, że tym razem taka niepewna adopcja sie udała :wink:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

[poprzednia][następna]