Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Martitka pisze:może ktoś?
http://www.allegro.pl/item528472930_odd ... _rece.html , są dwie takie miejscowości, obie niedaleko Wrocławia, napisałam z zapytaniem dlaczego kotek jest do oddania, czekam na odpowiedz
Jek pisze:Chcę uprzejmie donieść że chyba zakończyłam diagnostykę Chmury. Kicia ma alergię pokarmową( być może to reakcja na niedożywienie - przy karmieniu do syta jelita nie wytrzymały) i życie wewnętrzne (glisty). Dostała leki i specjalną karmę (Hillsa z/d). Morfologia i biochemia w porządku (tzn. mogłyby być lepsze ale jak na stan kota są w pełni zdowalające). Zreszą gołym okiem widać poprawę - zaczęła ganiać sizalowe myszy i pyskować jak np. zbyt długo nas nie ma. Trzymajcie kciuki żeby taki stan się utzrymał a nawet żeby szło ku lepszemu. jak nauczę się wreszcie wstawiać zdjęcia to zaprezentuję coraz bardziej futrzastą kicię.
Jek pisze:Fotki mogę przesłać poza forum, bo na razie nie umiem wklejać a na naukę nie wiem kiedy znajdę czasPriorytetem jest sen - brakuje mi jakoś tak 3-4 nocy
Nie wiem gdzie się podziały?
andorka pisze:Mały Piorunek już razem z tatą, został oblizany na powitanie, podgryzł tatę trochę po łapkach, wpadł w miskę z wodą i poleciał zwiedzać nowy lokal. Jest przecudny i prześmieszny. Gremlin jak żywy tylko wyprany w bielince. Kicha, prycha ale na żywiołowość nie ma to wpływu, mruczał nawet jak go zagadywałam po drodze w samochodzie. Fantastyczny będzie miał ktoś dwupak, bo na sztuki Karolina pewnie nie odda nijak.
jolciaa113 pisze:ja nie otrzymałam od właścicielki takiej informacji...
MariaD pisze:Jek pisze:Fotki mogę przesłać poza forum, bo na razie nie umiem wklejać a na naukę nie wiem kiedy znajdę czasPriorytetem jest sen - brakuje mi jakoś tak 3-4 nocy
Nie wiem gdzie się podziały?
Cieszę się, że zdiagnozowano problemy kici i że jest szansa na wyleczenie
Fotki wyślij do mnie, to wstawię: mdobrowolska@interia.pl
Użytkownicy przeglądający ten dział: ak007, dorcia44, Google [Bot], lucjan123 i 85 gości