» Sob wrz 20, 2008 21:42
Witam Serdecznie! Cieszę się Wioro że banerek się podoba . Ja uważam że jest poprostu przepiękny. No cudny jest. To Nifredil Nam go załatwila!Będę potrzebować Twojej rady, bo chciałam sobie zamontować jeszcze ten drugi, który zrobiła dla Nas Malkovianka. Proszę więc o instrukcje. Jak to zrobić żeby były dwa.Wiesz ja też dziś widziałam lisa! Piękny, rudy, kita ogromna. Jechałam rowerem z działki po karmieniu, a z przeciwka jechał samochód. Biedny lis tak się wystraszył, że nie wiedział gdzie uciekać. A prawdopodobnie przyszedł wyjadać resztki po Kociakach,chciał przeskoczyć kanał. Więc był z sąsiednich działek obok. Wpadł w taki popłoch, że ja się zatrzymałam, żeby on spokojnie uciekł. A ten z samochodu jak zobaczył lisa, to dał po gazie. Lis kręcił się w kołko a ja się darłam do tego durnego kierowcy, żeby się zastanowił co robi. Chyba mnie zobaczył na horyzoncie,że go widzę i coś krzyczę i zdjąl nogę z gazu. Lisek uciekł, nic mu się nie stało na szczęście.Ja już nie mam słów na tą ludzką głupotę. Pozdrawiam Serdecznie!