Mami i kurki- Miecio ma DOM:):) SWÓJ WŁASNY DOM!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 29, 2007 11:50

jeszcze nie, ale chyba w tę niedzielę ....
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Sob gru 29, 2007 8:10

Witamy tu Feta Maniek(maks) i psia koleżanka Brita. Cała trójka ma się świetnie. Tworzą wybitny gang rozrabiaków. Profesjonalną grupę przestępczo dewastującą. Koty nauczyły nas ze jakiekolwiek naczynie z płynem pozostawione na noc to błąd. Jak przybył pies to zawiązały grupę w której koty odpowiadają za zrzucanie rzeczy z wyższych niedostępnych dla psa miejsc, a pies to szatkuje. Sam piesek pożarł kanapę. Do sprężyn.:) Ostatnio po wyremontowaniu przez nas owej kanapy był spokój, ale wystarczył jeden dzień w pracy żeby dewastacja rozpoczęła się na nowo:)
Maniek(Maks) jest wspaniałym i najbardziej inteligentnym zwierzęciem z jakim miałem do czynienia. Nauczył się otwierania wszelkich szafek, ale to pikuś. Potrafi otworzyć pudełko z karmą zamykane na dość skomplikowany mechanizm. Zastanawiam sie kiedy zacznie gotować?:)
Feta wyrosła na przytulankę, ale i tak tylko na nią można liczyć łapiąc nią muchy i komary. Tak Tak. Właśnie jej używam do tego. Sufit mamy nisko więc biorę kotkę na ręce i wyłapujemy razem owady(latem).
Pozdrawiam serdecznie i życzę udanego sylwestra.
Kamilo i Pati
kotowopiesowo

fetamaks

Od: Pt lip 13, 2007 15:11

Post » Sob gru 29, 2007 19:26

zdjecia zdjecia zdjecia :twisted:

Podczas swiatecznych porzadków w komuterze znalazłam kilka zdjec Miecia, który juz rezyduje w nowym domku a Pańcia napisała mi w mailu"Nad Mieciem mogę się tylko rozpływać!!!

To kot ideał, mały magik, grzeczniutki, acz wesoły, mądry, ale z werwą i własnym zdaniem.

W dzień spokojnie znosi moją nieobecność, jak wracam to jest miauczenie, podskoki i czułości."

Jestem taka szczęsliwa że Miecio jest taki szcześliwy i że sam daje tyle szczescia.

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazek
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Sob gru 29, 2007 23:31

Cudownie czytac takie wiadomości :D
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

[poprzednia]