Cześć, ostatnio przypomniałam sobie o sprawie Łapka i napisałam do przychodni o aktualizację. Oto odpowiedź Wielkie brawa dla wyrobekj za okazane serce i bezinteresowną pomoc kotkowi
Ostatnio edytowano Nie kwi 06, 2025 20:31 przez śmiejżaba, łącznie edytowano 1 raz
Dzień dobry , W odpowiedzi na pytanie , przesyłam zdjęcie kotka . Został domownikiem dr. Korty , czuje sie Swietnie jak widać na zdjęciu wygląda takie bardzo dobrze. Z poważaniem Beata Lecznica Arwet
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą. Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem. 05-1995-27-12-2011.Rysio-16-02-2013 [*]Przecinak-Synuś-13-12-2016[*]
Hieny na pokład. Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym. “Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”
Kot wygląda przepięknie a wyraz pyszczka świadczy o tym że mu zaraz coś skapnie. patrząc po gabarytach coś dobrego
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą. Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem. 05-1995-27-12-2011.Rysio-16-02-2013 [*]Przecinak-Synuś-13-12-2016[*]
Hieny na pokład. Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym. “Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”
Wspaniała wiadomość, pierwotna Autorka wątku zasługuje na ogromny szacunek za upór w walce o kota, stawała na głowie by go uratować. Doktor za przyjęcie go pod swój dach.