Moderator: Estraven
kropkaXL pisze:Majencjo Twoje słowa są bardzo mądre, rozważne.
Teraz okazuje się, że ja jestem winna temu, że ta osoba odchodzi z forum .I ten wpus na KŁ, czego miał dowieść, bo chyba raczej nie ma nic wspólnego z tym wątkiem?
No wygląda po wpisie na KŁ że nie każdy tomamaGiny pisze:Zostawmy na bok te emocje - nie czas na nie
Ty masz prawo do takich emocji i każdy to rozumie
teraz ważna jest aklimatyzacja i Twoje leczenie
a na tym forum akurat każda propozycja DT jest cenna więc na pewno dom ewkkrem zapełni się szybko
obetnę pazurki jak tylko nabiorą do mnie zaufaniadzis miałabym pewnie przerąbane na amen
ewkkrem pisze:Kropko XL, czy jeszcze jakiś kotek szuka domku? Pogubiłam się. Ja mogłabym dać przestrzeń, miłość, opiekę. Gorzej u mnie z finansami. (Piszę do Ciebie bo obawiam się, że przekorny los może postawić mnie w Twojej sytuacji. Nie chciałam brać młodego kotka żeby mnie nie przeżył. Los postanowił inaczej i mam dwulatka). Ja stara baba (56) Jeśli jest bieda, która potrzebuje jeszcze domku i dobra dusza, która pomoże finansowo to oferuję swoją skromną osobę.
Ewkkrem.
P.S. Rak nie wyrok!!!
kropkaXL pisze:On suche uwielbia, mokre tylko powącha i olewa, mięsa kompletnie nie lubi, ani surowego, przemrożonego serca eołowego, ani drobiowego, surowego ani gotowanego, dodsm, że gotuję tylko z warzywami, bez przypraw.
Martwi mnie ten brak siku, a pije chociaź?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 525 gości