Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 21, 2013 20:34 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Zabije ,utluke ,rozdepcze i nie wiem co jeszcze zrobię z tymi kalaruchami :twisted:
Część Dorotko :D

Oczywiście nic już nie zrobię bo jak zaczęłam grzebać to i weszłam w ustawienia z 17 grudnia i znów. Nie mam netu :lol: ja jednak zajmę się futrami najlepiej mi to wychodzi :roll:

Nie ,Ewa nie koty ,larwy podle i podstępne :evil: leżały sobie no to ja cichutko mykmyk do kuchni wracam i co widzę dziady kotłuja się moim acerku :evil:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob gru 21, 2013 20:36 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Sytuacja opanowana a to najważniejsze :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob gru 21, 2013 20:42 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Korci mnie grzebać dalej ale dałam sobie po łapkach :mrgreen:
Trzeba mi na cito slodyczki ,tylko ona może mi dziś uratować życie :wink:
A gnidy znów śpią :lol: kocham te lobuzy bo jak ich nie kochać 8)
Obrazek

dorcia44

Post » Sob gru 21, 2013 21:14 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

dorcia44 pisze:Korci mnie grzebać dalej ale dałam sobie po łapkach :mrgreen:
Trzeba mi na cito slodyczki ,tylko ona może mi dziś uratować życie :wink:
A gnidy znów śpią :lol: kocham te lobuzy bo jak ich nie kochać 8)

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: nie da się nie kochać :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob gru 21, 2013 21:17 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

jak widzę Dorciu,masz zwierzaki z tysiącem imion :mrgreen: :ryk:
Spokojnego wieczoru :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob gru 21, 2013 21:27 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Oj tak ,wszystkie imiona w zależności od sytuacji :mrgreen: przed chwia ziewalam tak ze mało paszcza mi nie pękla wykorzystał to wstrętny czarny owsik i wsadzi mi ryj w dziób ,jak by to nie brzmiało utluke gada :twisted:
Zanioslam go do sąsiadów przez ścianę,mają 1 kota lat chyba jak Amanda ok.13 ,kot zadowolony ,Bambo wyluzowany,chodzi ,mruczy ,ale nie ,Munio się obrazi :twisted: a Munio naprawdę zadowolony ,tluscich nawet biegać zaczął,nic jednak na siłę :?
Obrazek

dorcia44

Post » Nie gru 22, 2013 8:10 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Dzień dobry Dorotko! :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie gru 22, 2013 9:18 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

dorcia44 pisze:Oj tak ,wszystkie imiona w zależności od sytuacji :mrgreen: przed chwia ziewalam tak ze mało paszcza mi nie pękla wykorzystał to wstrętny czarny owsik i wsadzi mi ryj w dziób ,jak by to nie brzmiało utluke gada :twisted: (...)

O matkojedyno... :ryk:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie gru 22, 2013 9:42 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Witam z rana ,zaraz gnam do Blusi i Soni.
Potem małe zakupy ,tylko muszę się zastanowić co potrzebuje .Barszczyk czerwony i drobiazg dla Gada.Ccos dla futrzaków...

Marcelibu pisze:
dorcia44 pisze:Oj tak ,wszystkie imiona w zależności od sytuacji :mrgreen: przed chwia ziewalam tak ze mało paszcza mi nie pękla wykorzystał to wstrętny czarny owsik i wsadzi mi ryj w dziób ,jak by to nie brzmiało utluke gada :twisted: (...)

O matkojedyno... :ryk:

Taki jest Bambosz to typ który pozwala sobie na wszystko wiedząc ze jest kochany i wszystko zostanie mu wybaczone :wink:
A jakie mi ki robi ,jaką skruchę udaje :ryk:
No nic dodać nic ująć. Kolejny kot nad koty :1luvu: z tym ze ten mały robi to z większym wdziękiem.
Obrazek

dorcia44

Post » Nie gru 22, 2013 11:31 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie gru 22, 2013 12:34 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Dziękuję i nawzajem Wesołych Świąt :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie gru 22, 2013 18:06 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Jestem i nawet mam z 5 minut czasu.
Pani T. przyjechała dziś do Rysia ,jednak Rysio ją olał :twisted: przykleił się Bambosz :twisted:
Nie wiem czy coś z tego będzie ,ale gdyby tak to chętnie oddam do tego domku jakieś kociątko.
Liczę że Rysia ,bo ktoś mi znany i lubiany 8) może adoptował by Bamboszka.
Po Nowym Roku się okaże .
Komu Lumpka i Gucia ? kto pokocha te słodziaki? a naprawdę jest co kochać :D

Robię kapuchę z grzybkami ,już nie miałam grzybków ,te od 3x zeżarłam :oops: na szczęście dostałam troszkę od Eli :D

Mam też ochotę zrobić karpia w galarecie ,takiego mamusinego ,nigdy nie robiłam.. :oops: to wszystko .
Nie no jest jeszcze barszczyk Krakus i pierożki i śledzik od Limka :D
Może uda mi się ptaszek pieczony :wink:

Tak poprawdzie powinnam zamówić pizze ,bo to by poszło na pewno :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie gru 22, 2013 18:12 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Telefonu nie odbierasz :twisted: - zadałam ważne pytanie na wątku Agnieszki, waham się co robić :|
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Nie gru 22, 2013 18:19 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

odbierasz ,tylko pewnie wyciszony i nie słyszę :oops: pędzem czytać .
Obrazek

dorcia44

Post » Nie gru 22, 2013 18:42 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

dorcia44 pisze:Jestem i nawet mam z 5 minut czasu.
Pani T. przyjechała dziś do Rysia ,jednak Rysio ją olał :twisted: przykleił się Bambosz :twisted:
Nie wiem czy coś z tego będzie ,ale gdyby tak to chętnie oddam do tego domku jakieś kociątko.
Liczę że Rysia ,bo ktoś mi znany i lubiany 8) może adoptował by Bamboszka.
Po Nowym Roku się okaże .
Komu Lumpka i Gucia ? kto pokocha te słodziaki? a naprawdę jest co kochać :D

Robię kapuchę z grzybkami ,już nie miałam grzybków ,te od 3x zeżarłam :oops: na szczęście dostałam troszkę od Eli :D

Mam też ochotę zrobić karpia w galarecie ,takiego mamusinego ,nigdy nie robiłam.. :oops: to wszystko .
Nie no jest jeszcze barszczyk Krakus i pierożki i śledzik od Limka :D
Może uda mi się ptaszek pieczony :wink:

Tak poprawdzie powinnam zamówić pizze ,bo to by poszło na pewno :lol:

to trzeba było Bamboszka spakować :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

[poprzednia][następna]