Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar_tika pisze:Kurde dziewczyny szalejecie z tymi bazarkami ,a ja do końca roku bida z nędzą jestem
LadyStardust pisze:mar_tika pisze:Kurde dziewczyny szalejecie z tymi bazarkami ,a ja do końca roku bida z nędzą jestem
W sumie po akcji z pp to wszyscy jesteśmy, temu te bazarki, może jakaś kasa z zewnątrz się znajdzie
mar_tika pisze:Była dziś na kociarni zabrałam drapaki i budki do prania i lampę.Docięłam trawę którą podarowal Bubor.Idealnie z calości wyszły wycieraczki na wszystkie schody i kawałek na przedsionek.
Kawałek na przedsionek założe jak przywiercimy regał.
Kraty i szyby "wyjadą" w poniedzialek.
Jutro Dagmara z moim tatą przewozi szafki do kociarni.W poniedziałek będziemy wszystko osadzać wiercić i wymieniać.
Do woliery dziś wpuściłam Viki.Kotka tydzień temu byla szczepiona ,jest odrobaczona i odpchlona.Można ją umawiać na sterylkę!!!
Dagmara zajmiesz się jej sterylką?
Kasiu Viki można śmiało ogłaszać i tu prośba do Eli .Opisz ją prosze kobitkoWrzucę ci na pw szablonowe dane.
LadyStardust pisze:Ja jestem za. Od razu za woliere czy na boks?
mar_tika pisze:LadyStardust pisze:Ja jestem za. Od razu za woliere czy na boks?
Bronek jest po kastracji,zaszczepiony i odrobaczony(nie wiem ale być może na test na bialaczkę).Więc ma full wypas.Jutro zbaczymy w jakim jest stanie.W czwartek było ok choć troszkę z oczka mu woda leciała.Bronek to taka wielka dupa która daje się lać wszystkim kotom na kociarni.Taka kocia fujara![]()
LadyStardust pisze:mar_tika pisze:LadyStardust pisze:Ja jestem za. Od razu za woliere czy na boks?
Bronek jest po kastracji,zaszczepiony i odrobaczony(nie wiem ale być może na test na bialaczkę).Więc ma full wypas.Jutro zbaczymy w jakim jest stanie.W czwartek było ok choć troszkę z oczka mu woda leciała.Bronek to taka wielka dupa która daje się lać wszystkim kotom na kociarni.Taka kocia fujara![]()
Następny Bono haha Od nikogo nie oberwie, bo agresorów chyba nie ma na wolierze. Nie licząc dziwnych kropel krwi, które już wszyscy zauważyli :/ Wrzuć jakiś jego opis proszę na album i zdjęcia jeśli ma
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 467 gości