Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mimbla64 pisze:To chyba powinnaś się zastanowić, o jaką kwotę wystąpić.
lidka02 pisze:Byłam dzis w gminie i po reportażu co był w telewizji , sekretarz dał na koty 300zł , dostałam pieniądze i dane gminy , jutro jade do hurtowni po karme i muszą mi wypisać fakture na gmine , i z gminy kobitka to posprawdza /.Więc by teraz trzeba było napisać pismo do gminy do sekretarza na nowy rok jak będą mieli nowy budżet żeby wyznaczyli od razu kwote na koty w mieście i w ośrodku ..Podobno zaświadczenia jako karmiciel nie musi być ....
lidka02 pisze:Jak byłam w gminie rozmawiałam z sekretarzem miałam faktury i kopie co mi nie odpisali i powiedziałam że a te faktury nie chce nic tylko muszą w nowym roku pomóc i dać na karme i na sterylki dla kotów , bo sama nie mam za co płacić a kotów małych nie ma gdzie brać.Pan sekretarz powioedzał że się umówimy kiedyś i pogadamy , ale by musieli dać mi coś na piśmie ...bo tak to..Może jakieś pismo bym musiała mieć żeby mu pokazać a on to pieczątkom zatwierdził jak by się zgodzili....
lidka02 pisze:mimbla64 pisze:To chyba powinnaś się zastanowić, o jaką kwotę wystąpić.
To znaczy....
mimbla64 pisze:lidka02 pisze:mimbla64 pisze:To chyba powinnaś się zastanowić, o jaką kwotę wystąpić.
To znaczy....
Tak jak napisał VVu uważam, że powinnaś podliczyć, ile pieniędzy potrzebujesz na miesiąc na przykład i jakoś to udokumentować, żeby wnioskować o sensowną kwotę. To samo ze sterylkami.
Pewno niepolitycznie jest teraz skarżyć się na gminę do wyższych instancji, skoro dała pieniądze. Ale bardzo być może, że gmina chce się wykpić jednorazową kwotą.
mimbla64 pisze:lidka02 pisze:mimbla64 pisze:To chyba powinnaś się zastanowić, o jaką kwotę wystąpić.
To znaczy....
Tak jak napisał VVu uważam, że powinnaś podliczyć, ile pieniędzy potrzebujesz na miesiąc na przykład i jakoś to udokumentować, żeby wnioskować o sensowną kwotę. To samo ze sterylkami.
Pewno niepolitycznie jest teraz skarżyć się na gminę do wyższych instancji, skoro dała pieniądze. Ale bardzo być może, że gmina chce się wykpić jednorazową kwotą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 584 gości