Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nowa_Sztno pisze:Justyś![]()
![]()
![]()
Wytarmoś Laryskę ode mnie![]()
I wyczochraj resztę towarzystwa.
Zajęta jestem ostatnio, bo jak wiesz, zbiórkę na kocią kwarantannę robimy (link w podpisie), ale "czytam Was" tu regularnie![]()
Myszolandia pisze:Justa&Zwierzaki pisze: nawet piszą na mnie donosy,oczerniają
coooo???!!!
Caragh pisze:Jak Szłapuś? Larunia?
![]()
![]()
![]()
![]()
Justa&Zwierzaki pisze:Miałam przed chwilką tel w sprawie Dorki ( amstafki która już w DS ) z zapytaniem czy już miała małe a jeśli tak to ile i czy były silne ? A ja pytam pana po co mu takie info to mi powiedział że jest ładna i że warto ją jeszcze pokryć , a ja mu mówie że warunkiem adopcji było sterylka suni to facet mi powiedział że jestem pojebana jak reszta tych ... i tu nie zrozumiałam co bełkotał![]()
![]()
![]()
bulba pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Miałam przed chwilką tel w sprawie Dorki ( amstafki która już w DS ) z zapytaniem czy już miała małe a jeśli tak to ile i czy były silne ? A ja pytam pana po co mu takie info to mi powiedział że jest ładna i że warto ją jeszcze pokryć , a ja mu mówie że warunkiem adopcji było sterylka suni to facet mi powiedział że jestem pojebana jak reszta tych ... i tu nie zrozumiałam co bełkotał![]()
![]()
![]()
No i dzięki takim ludziom, jak ten pan, będzie wiecznie problem z bezpańskimi, porzuconymi zwierzakami![]()
bulba pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Miałam przed chwilką tel w sprawie Dorki ( amstafki która już w DS ) z zapytaniem czy już miała małe a jeśli tak to ile i czy były silne ? A ja pytam pana po co mu takie info to mi powiedział że jest ładna i że warto ją jeszcze pokryć , a ja mu mówie że warunkiem adopcji było sterylka suni to facet mi powiedział że jestem pojebana jak reszta tych ... i tu nie zrozumiałam co bełkotał![]()
![]()
![]()
No i dzięki takim ludziom, jak ten pan, będzie wiecznie problem z bezpańskimi, porzuconymi zwierzakami![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05 i 68 gości