Tymczasy u horacy7. wychudzona tri, sama skóra DT/szpitalik?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 12, 2012 12:14 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

Kurcze z domieszką krwi musisz je obserwować moze to nic takiego a może ......lepiej odpukać więc trzymam za was wszystkich :ok:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Wto cze 12, 2012 12:28 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

aleksandrowa pisze:Życzę zdrówka, Horacy !

Kasiu, jakie ogłoszenia by się przydały?
Może dla Joanny dla kociaków w takim razie?

Z chęcią zasponsoruję jakieś ogłoszenia dla kotów ze Szczytna. Trzeba działać !

Myślę, że dla rayia, ale tak jak wspomniała powyżej wstrzymamy się, dla Joanny pewnie jak najbardziej też, ale to już zostawiam do decyzji, no i trzeba wyadoptować to towarzystwo tymczasowe, które Basia ma u siebie ;) Ale tu chyba się wstrzymamy bo Basia i tak chwilowo nie będzie miała możliwości rozmawiać z potencjalnymi chętnymi.
po_prostu_kaska

Post » Wto cze 12, 2012 12:41 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

lidka02 pisze:Kurcze z domieszką krwi musisz je obserwować moze to nic takiego a może ......lepiej odpukać więc trzymam za was wszystkich :ok:

Na pewno należy obserwować.Tak zaczynać sie mogą wszelkie choroby od kk do problemó jelitowych. Jeśli to krew czerwona ,"żywa" to z ostatniego odcinka odbytu .Mogła kupina "wystrzelić" i popękały naczynka. Trzymam kciuki :ok:

Basiu jak sie czujesz?Co u ciebie?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto cze 12, 2012 12:45 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

aleksandrowa pisze:Życzę zdrówka, Horacy !

Kasiu, jakie ogłoszenia by się przydały?
Może dla Joanny dla kociaków w takim razie?

Z chęcią zasponsoruję jakieś ogłoszenia dla kotów ze Szczytna. Trzeba działać !

Aleksandrowa bardzo dziękuję, :D sama robię ogloszenia :mrgreen: zaproponowałam że zrobię kotom Basi i Magdzie.
joanna3113

Post » Wto cze 12, 2012 12:53 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

Basia leży w szpitalu w Ostódzie, dzisiaj tylko pobrali jej krew, nie wie co dalej, pewnie biopsja.
joanna3113

Post » Wto cze 12, 2012 12:55 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

joanna3113 pisze:Basia leży w szpitalu w Ostódzie, dzisiaj tylko pobrali jej krew, nie wie co dalej, pewnie biopsja.

Tym większe przytulanki i kciukasy :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto cze 12, 2012 13:19 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

O rany, ja mam dzisiaj kociokwik.
Postaram się zadzwonić do Basi jeśli będzie mogła rozmawiać.
Niestety trzeba wykonać wszystkie badania i zaciskać łapska żeby było dobrze :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto cze 12, 2012 13:44 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

meksykanka pisze:O rany, ja mam dzisiaj kociokwik.
Postaram się zadzwonić do Basi jeśli będzie mogła rozmawiać.
Niestety trzeba wykonać wszystkie badania i zaciskać łapska żeby było dobrze :ok:

zacikamy cały czas i prosze pozdrów ją od nas wszystkich :1luvu:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Wto cze 12, 2012 13:45 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

Oczywiście, że pozdrowię.
Obowiązkowo.
Musi być dobrze.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto cze 12, 2012 15:22 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

Narmalnie Baśka zdrajczyni ma w tym szpitalu dostęp do netu i wszystko czyta...
Skandal po prostu :twisted:
Ale jak już zadzwoniłam i tradycyjnie poględziłam "conieco" to oczywiście przekazałam pozdrowienia a Basia prosiła o zwrotne przekazanie tychże i podziękowanie.
Dziś tylko pobrano jej krew... i pan doktor wyszedł.. czyli nic jeszcze nie wie. Nie wie kiedy będzie punkcja i jaki jest dalszy plan...
Musi o siebie zadbać i już a synowie jakoś ogarną kocie towarzystwo. W razie czego Danusia obiecała zaglądać...

W szpitalu, jak to w szpitalu... nie tak jak w domu...
Basia ma ze sobą dwie książki, ogląda telewizję i oczywiście denerwuje się nieco...

Ale wszyscy tu przecież czyściejsze czy brudniejsze, pazurzaste czy paznokciaste łapska zaciskają.
To musi być dobrze :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto cze 12, 2012 15:47 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

Będzie dobrze będzie inaczej nie może być :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok:

lidka02

Post » Wto cze 12, 2012 19:37 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

Basiu, jeśli czytasz net, to wiesz :1luvu: :1luvu: :1luvu:
wychodź szybko, net lepiej czytać w domu, niż w szpitalu
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto cze 12, 2012 20:46 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

Horaś wróć :mrgreen: ty leniuchu :mrgreen: , miłego spanka a wyrko pewnie do du......y :ryk: Pa skarbie :ok:

lidka02

Post » Wto cze 12, 2012 21:01 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

Basia, a masz zatyczki do uszu? bo nie wyśpisz się :1luvu: W takim szpitalu jest cala zgraja chrapaczy :mrgreen: Długo masz zamiar odpoczywać od kotów i od nas? Nie denerwuj się, ja też miałam biopsję, przeżyłam i żyję :P
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

[poprzednia][następna]