Czemu wśród nowych brakuje kilku kolejnych numerów? Czy to oznacza, że niepokazani nowi znaleźli już domy?
żartujesz, prawda? to kiepski żart w takim razie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Czemu wśród nowych brakuje kilku kolejnych numerów? Czy to oznacza, że niepokazani nowi znaleźli już domy?
MalgosiaZ pisze:[size=150]WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA ANONIMOWEGO DARCZYŃCY
![]()
![]()
![]()
Wczoraj otrzymałam przesyłkę , bez podpisu . Ogromna paka. A w niej......cztery worki po 6.80kg każdy bardzo dobrej suchej karmy Taste of the Wild
.
W imieniu swoim i Paluszków bardzo,bardzo dziękuję. Jeśli ten hojny darczyńca jest z forum, to musi wiedzieć ,że wprawił mnie w wielkie osłupienie. Potem były łzy radości.Dziękuję też za zaufanie
.
Chcę także podziękować Iwonie66 za jedyne 3000szt jednorazowych miseczek.
Będziemy starać się je wypełniać.
Oczywiście z Waszą pomocą
smarti pisze:
szukam sztywnej folii plastikowej w arkuszu lub z metra, jak na kocie kołnierze.
potrzebuję zrobić śliski kołnierz ochronny o średnicy min 77 cm, na moją brzozę po której moja kicia wskakuje na parkan.
wszystkie inne kołnierze zostały wypróbowane i okazały się nieskuteczne-traktuje je jak półkę- a więc muszę zrobić kołnierz z czegoś co jest śliskie i uniemożliwi jej odbicie się.
największe kołnierze dla psów mają średnicę 55 cm![]()
szukam wszędzie takiej sztywnej folii plastikowej-grubość musi być 2-3 mm-inaczej będzie zbyt wiotka.
może ktoś wie gdzie coś takiego można kupić w arkuszu lub z rolki albo ma i mógłby odstąpić?
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, Szymkowa, xCatmosphere i 80 gości