PALUCH 7-GPK Mrau.Chore koty potrzebują weterynaryjnych karm

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 07, 2012 21:43 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

Czemu wśród nowych brakuje kilku kolejnych numerów? Czy to oznacza, że niepokazani nowi znaleźli już domy?

żartujesz, prawda? to kiepski żart w takim razie :evil: najczęściej koty których numerów brakuje mają już domy w lepszym świecie
AnielkaG

Post » Pon maja 07, 2012 22:02 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

Nie żartuję. :( Nie mam takiego poczucia humoru. Pytam, bo nie wiedziałam. Przepraszam jeśli kogoś uraziłam.
fanaberia

fanaberia

Od: Pon maja 29, 2006 0:09

Post » Pon maja 07, 2012 22:05 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

Te zdjęcia to są koty na kwarantannie. Nie mogą opuścić schroniska o ile nie zgłosi się po nie właściciel.
AnielkaG

Post » Pon maja 07, 2012 22:44 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

Akurat o tej porze roku to różnie bywa i nie zawsze tak pesymistycznie- kocięta, które idą do domów dostają kolejne numery w momencie adopcji (wcześniej mają nadawane numery miotów)- siłą rzeczy ich zdjęcia i numery z jakimi opuszczają schronisko nie są umieszczane na kwarantannie :)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pon maja 07, 2012 23:59 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

tralalala ...znam rozwiązanie tej zagadki i ..niestety jest bardzo smutne (spoko-nie napisałam tragiczne ).

szczerze mówiąc nie mogę "wyjść z podziwu" jak tak można ale widać jeszcze wciąż coś potrafi mnie zadziwić.. :(
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro maja 09, 2012 19:48 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA ANONIMOWEGO DARCZYŃCY
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Wczoraj otrzymałam przesyłkę , bez podpisu . Ogromna paka 8O . A w niej......cztery worki po 6.80kg każdy bardzo dobrej suchej karmy Taste of the Wild :D .
W imieniu swoim i Paluszków bardzo,bardzo dziękuję. Jeśli ten hojny darczyńca jest z forum, to musi wiedzieć ,że wprawił mnie w wielkie osłupienie. Potem były łzy radości :mrgreen: .Dziękuję też za zaufanie :oops: .

Chcę także podziękować Iwonie66 za jedyne 3000szt jednorazowych miseczek :lol: .
Będziemy starać się je wypełniać :wink: .
Oczywiście z Waszą pomocą :ok:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Śro maja 09, 2012 20:10 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

nie znam anonimowego darczyńcy :1luvu: ,ale co do iwona66 to wiem że ma wieeelkie serducho :1luvu: :1luvu: :1luvu: -mnie też wiele razy pomogła !!! :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro maja 09, 2012 21:53 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

Cudowne prezenty dla Paluszków! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Zapraszam do zaglądania na wątek "Byliśmy..." :ok: :ok: Mamy 30 tymczasowych PostPaluszków :roll: Wszelka pomoc, szczególnie reklamowa i ogłoszeniowa, mile widziana :ok: :ok: :ok: :ok:

viewtopic.php?f=13&t=133177

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Czw maja 10, 2012 16:53 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

kochane Paluszki :1luvu: :1luvu: ogromna radosc z kazdego futerka, ktore znalazlo Dom :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw maja 10, 2012 20:03 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

MalgosiaZ pisze:[size=150]WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA ANONIMOWEGO DARCZYŃCY
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Wczoraj otrzymałam przesyłkę , bez podpisu . Ogromna paka 8O . A w niej......cztery worki po 6.80kg każdy bardzo dobrej suchej karmy Taste of the Wild :D .
W imieniu swoim i Paluszków bardzo,bardzo dziękuję. Jeśli ten hojny darczyńca jest z forum, to musi wiedzieć ,że wprawił mnie w wielkie osłupienie. Potem były łzy radości :mrgreen: .Dziękuję też za zaufanie :oops: .

Chcę także podziękować Iwonie66 za jedyne 3000szt jednorazowych miseczek :lol: .
Będziemy starać się je wypełniać :wink: .
Oczywiście z Waszą pomocą :ok:

[/size]
NIESTETY DARCZYŃCY NIE BYŁO !!!
ZNALAZŁ SIĘ WŁAŚCICIEL SMAKOWITEJ PACZKI !!!

Pewna forumowiczka przez omyłkę wysłała karmę dla swoich kotów na mój adres :roll:.Muszę jej oddać .
Pozostają nam puste miseczki :cry: .
Bardzo ale to bardzo proszę o pomoc w ich wypełnieniu!!!
Paluszki też czekają na lepszy kąsek :) .
POMÓŻMY IM !!!
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Pt maja 11, 2012 6:43 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

No tak, zbyt piękne, żeby było prawdziwe;]
To co? Dycha na Paluszki? W tym miesiącu jeszcze nie było;)
Na Totw pewnie się nie uzbiera, ale pełna miska, to pełna miska.
(Kurde, no, taka dobra karma...)
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Pt maja 11, 2012 7:08 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

no skoro tak się ułożyło to darczyńca wręcz nie powinien upominać się o zwrot :oops: byłoby to takie ładne i szlachetne...
swoją drogą jak można się pomylić z adresem dostawy aż tak bardzo??

smarti pisze:
szukam sztywnej folii plastikowej w arkuszu lub z metra, jak na kocie kołnierze.

potrzebuję zrobić śliski kołnierz ochronny o średnicy min 77 cm, na moją brzozę po której moja kicia wskakuje na parkan.
wszystkie inne kołnierze zostały wypróbowane i okazały się nieskuteczne-traktuje je jak półkę- a więc muszę zrobić kołnierz z czegoś co jest śliskie i uniemożliwi jej odbicie się.

największe kołnierze dla psów mają średnicę 55 cm :roll:

szukam wszędzie takiej sztywnej folii plastikowej-grubość musi być 2-3 mm-inaczej będzie zbyt wiotka.

może ktoś wie gdzie coś takiego można kupić w arkuszu lub z rolki albo ma i mógłby odstąpić?

smarti

Post » Pt maja 11, 2012 8:06 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

"Darczyńca" robiła zamówienie dla Palucha ze swojego konta i ustawił adres dostawy na Małgosię (bo tak się umówiłyśmy).
Teraz "darczyńca" zrobiła zamówienie zamówienie i nie pamiętał, że adres Małgosi jest ciągle w rubryce "odbiorca".
To ja byłam tym "darczyńcą" :?

Małgosiu, bardzo Cie przepraszam!

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pt maja 11, 2012 8:53 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

Ty nie Małgosię a Paluuszki przeproś że im od ustów żarełko odejmujesz :mrgreen:

smarti

Post » Pt maja 11, 2012 10:24 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

Poprawiłam już dane w zooplusie, taki błąd już się nie powtórzy.

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

[poprzednia][następna]