DT Smarti 7-domku dla Fila -gdzie jesteś ?!?

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto lis 22, 2011 14:27 Re: DT Smarti 7- dwa świetne domki dla Promyka !!

Cicho, podmieniłam :mrgreen:
To była moje operacja na cytacie z pierwszej :mrgreen: I mój błąd :oops:

Ale jakby Smarti zmieniła, to byłoby łatwiej, o!
I Kulkę przenieść do ogłoszonych (chociaż bez allegro).

Przykładowe ogłoszenie Kulki: http://tablica.pl/oferta/kulka-milosc-w ... DumJx.html
Ma już 182 wejść i dwie prośby o telefon :ok:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto lis 22, 2011 14:28 Re: DT Smarti 7- dwa świetne domki dla Promyka !!

Sz. Kocie - Kulka ma allegro zrobione przez alareipan :wink: :ok: :ok: :ok:

Generalnie jest tak, ze z kotów nadających się do adopcji wszystkie mają już ogłoszenia!
Jedynie Funiek jest w trakcie - ale właśnie go ogłaszam i Adam mu (chyba) dzisiaj zrobi allegro.

Bez ogłoszeń pozostają , w trakcie leczenia, Ciumcia, Milka i Krówka.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lis 22, 2011 14:36 Re: DT Smarti 7- dwa świetne domki dla Promyka !!

Dziewczyny, tylko dajcie dziś do wieczora znać, co ustaliłyście, żeby mi pociąg nie uciekł :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto lis 22, 2011 14:37 Re: DT Smarti 7- dwa świetne domki dla Promyka !!

Pięknie się Smarti wczoraj oporządziliście! :ok: :ok: Podziwiam jak najbardziej i kłaniam się nisko! :lol:

Kulka ma allegro - 400pare wejść i cały czas 1 obserwację. Allegro z mojej strony ma też Rysia - 300 wejść.

Mail faktycznie super :ok: :ok: Oby to był Dom dla któregoś ze SmartKotów :ok: :ok: :ok: :ok:

Skoro zapraszasz, to ja bym i chętna była. Tyle, że jak ja sama wrócę po nocy... Bo p. ani i p. Arkowi to chyba bliżej będzie do Mińska Maz. od Was, niż by mieli wracać na Gocław, czy się mylę?

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Wto lis 22, 2011 14:37 Re: DT Smarti 7- dwa świetne domki dla Promyka !!

Erin - pan z Wołomina ma uczulenie na koty, ale tylko niektóre i dlatego najpierw był z synem w sobotę aby poprzytulać Promyka i sprawdzić czy uczula go jego sierść. Nie można mu po prostu podmienić kota i zaproponować innego - najpierw musiałby przyjechać do smarti.

Szalony K. - pani chce tylko czarnego kota więc Funiek i Rysia odpadają - ale są przecież jeszcze Zozolek 2 własnie i Pedros, więc może oni.

Trzymajcie kciuki za wszelkie rozmowy. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto lis 22, 2011 16:08 Re: DT Smarti 7- dwa świetne domki dla Promyka !!

Promyk jedzie do Wolomina a do pani pojedzie Zozol 2 lub Pedros :-)
Adam dzieki za pakiecik dla duzych i malych czarnuchow :-)

Marzenia11

Post » Wto lis 22, 2011 18:23 Re: DT Smarti 7- dwa świetne domki dla Promyka !!

To jakie ustalenia na jutro?
Na Centralnym ok. 19-ej?

Erin

Post » Wto lis 22, 2011 20:18 Re: DT Smarti 7- dwa świetne domki dla Promyka !!

Tak Erin, wstępnie ok 19-tej.

Burania ma już na imię Zuzia :D
Pan przyjechał po nią,zaopatrzony zabawki dla niuni i wszelką potrzebną wiedzę.
Kicia nowy transporterek od razu potraktowała jak swój-jeszcze nie widziałam tak szczęśliwego kota-słowo daję! Burczenie,ćwierkanie,udeptywanie i ten maślany wzrok-to wszystko na powitanie nowego Dużego i nowego szcześliwego życia.
Pan był wstrząśnięty zdjęciami porównawczymi Burani które wczoraj od nas dostał.
Zuzia będzie z Panem jeżdziła do Kancelarii bo Pan ma i w domu i w Kancelarii garaż podziemny a więc będzie starał się tak zorganizować aby byli zawsze razem bo nie chce się z Zuzią w ogóle rozstawać....krótko mówiąc Burania lepiej trafić nie mogła ale też w pełni jej się taki wspaniały Duży należał bo to absolutnie wyjątkowa kicia.

Bądż zawsze szczęśliwa moja najukochańsza Buraniu-bądż najszczęśliwszą Zuzią na świecie!!
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lis 22, 2011 20:20 Re: DT Smarti 7- dwa świetne domki dla Promyka !!

OK, to do zobaczenia jutro.

Za Buranię :ok:

Erin

Post » Wto lis 22, 2011 21:05 Re: DT Smarti 7- dwa świetne domki dla Promyka !!

Buraniu kochana, zazdroszczę Ci :mrgreen: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za nowe wspaniałe życie.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Śro lis 23, 2011 0:40 Re: DT Smarti 7- dwa świetne domki dla Promyka !!

Burania większość czasu siedziała w otwartym, nowym transporterku, niczym nie wyłożonym w stylu kocyk, podkład itp i świergoliła i mruczała ile sił w płuckach, a w pewnym momencie połozyła się na boczek, łepek wystawiała z przymrużonymi oczkami i ... ugniatała plastik 8O :D :piwa: :piwa: :piwa:
niesamowita kicia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
potem leżąc na grzbiecie na moich rękach i kolanach, z zamknietymi oczkami of kors i mruczandem na cały regulator dała sobie bez problemu obciąć pazurki.
Potem wylądowała na rękach swojego Dużego.
Na koniec zasnęła w transporterku. :D
super! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Śro lis 23, 2011 0:48 Re: DT Smarti 7- dwa świetne domki dla Promyka !!

A oprócz tego:
Zozol i Neska bardziej oswojone niż moje rezydentki Małe Czarne :D - cudne sporawe kociska, spokojnie już adopcyjne :ok: :ok: :ok:
Pedros to tak jak moja Nutka - pod wpływem dotyku ręki czeka czujnie aby zwiać gdy tylko ręka sobie na chwilę "pójdzie" :D ale też adopcyjny a dalsze oswajanie to kwestia kilku dni. :ok: :ok: :ok:
Funiek - cudny i grubiutki i baaardzo radosny. W podskokach wskoczył mi na kolana :D do głaskania oczywiście.
Podobnie Milka i Krowka. Suoer piekne, dobrze odzywione krowy :mrgreen:
Rysia troszkę spokojniejsza, a moze po prostu zmęczona i zaskoczona wyjazdem Buranii.

Promyś jak zwykle świergoczący i gotowy do przytulania. Nadstawił swój łepek a ja patrząc w oczyska cudne powiedziałam mu, ze już jutro jedzie do domku - ogon od razu poszedł w pion :D
Zuza i Simba cuuudne burasy!!! I przytulaśne. Niezwykłe kociska wyrosły, piękne i w dodatku - jeszcze :mrgreen: - smukłe i zgrabne . Ostatnio mam jakąś wyjatkową słabośc do burasków pręgusow.
Kuleczka spokojna ale upominająca się o swoje głaski.
Śnieżka - pierwsze wrażenie i abstrakcyjna zupełnie myśl, ze Syjameczka wrociła z adopcji - tak jest łudząco do niej podobna.

A za Ciumcię ogrom kciuków potrzebny i tony pozytywnych myśli... :roll: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Śro lis 23, 2011 3:14 Re: DT Smarti 7- dwa świetne domki dla Promyka !!

I wiekszość już zaczipowana, zapomoniałaś Marzenia wspomnieć :ok: :ok: Oprócz Trójmiejskich, ale dla nich było za wcześnie, więc wrócimy z panią dr w grudniu :ok: :ok:

Faktycznie wszyscy super! Promyś dusza towarzystwa :lol: Dzieciaki Coffi z dnia na dzień fajniejsze :ok: :ok: Reszta Szczytniaków lux :ok: :ok: Ciumol-miłośniczka-mężczyzn lux :ok: :ok: Tylko PostPaluchy na teraz po żał się boże, ale będzie dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

[poprzednia][następna]